Green Barley – zöld-árpalé kivonat

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  25.00 

  Leírás

  A zöld árpalé kivonatot az Organika egy speciális tehnológia, a porlasztásos szárítás segítségével gyártja. Ennek a tehnológiának a segítségével tömény formában megmaradnak az enzimek, a klorofil, a vitaminok és az ásványi anyagok. A növényt kizárólag a Kanadai szabványoknak megfelelő módon, ökológikusan termesztik, így tisztasága és maximális hatékonysága biztosított, hiszen nem tartalmaz szennyeződéseket, rákkeltő-, rovarírtó- és egyéb kémiai anyagokat. Ezek a tulajdonságok teszik ezt a terméket egyedülállóvá a étrendkiegészítők terén.

  Feltevődött a kérdés, hogy a zöld árpa irritálja-e a gyomrot, főleg a B vércsoporttal rendelkező egyének esetében. Első sorban fel szeretnénk hívni a figyelmet arra, hogy termékünk, a Zöld árpalé kivonat egy kiemelkedő minőségű koncentrátum.

  Ez nem a növény összezúzása által nyert porból készül, amilyenek általában a zöldárpából készített étrendkiegészítők, hanem a zöld árpa levének alacsony hőfokon való szárítása során nyert por. A folyamat során eltávolítják a rostokat és a hulladékanyagokat, amelyek irritálhatnák a gyomrot, ugyanakkor egy tápanyagokban gazdag, gyógyászatra igen alkalmas terméket nyernek.

  A zöld árpaléből kivont zöld árpa-kivonat (Hordeum Vulgare) lassítja az öregedési folyamatokat, szabályozza és felfrissíti a szervezetet a benne található proteinek, vitaminok, ásványi anyagok és enzimek segítségével.

  A zöld árpalé az emberi sejtek leggazdagabb zöld tápanyagforrása: proteint, cellulózt, vitaminokat (B, A, C, E, K vitamincsoportokat), ásványi sókat (vas, kálcium, mangán, magnézium, cink, réz, molibdén), enzimeket (szuperoxid dismutase – SOD).

  Tartalmazza mind a 8 amminósavat, amelyet a szervezet nem tud előállítani. A nagy klorofiltartalmának köszönhetően serkenti az immunrendszert, erős méregtelenítő hatással bír és segíti a sejtek regenerálódását.

  A zöld árpa a SOD egyik legfontosabb forrása. Ez az enzim semlegesíti az oxidril szabadgyököket, ez által hozzájárul sok betegség megszűnéséhez, és a megbetegedés folyamatának a lassításához. A zöld árpakivonat mindennapos használata, vagy az időközönként tartott kúrák élénkítik és biztosítják a szervezet zavartalan működését.

  Az aktív összetevőinek köszönhetően, általános frissítő, szív frissítő, központi idegrendszerfrissítő tulajdonságokkal rendelkezik. Mind az egészséges személyeknek (gyermekektől az idősekig), mind a különböző betegségekben szenvedőknek (anorexia, vérszegénység, vitamiinhiány, ásványisók hiánya, májbetegségek, cukorbetegség, valamint gyomor- és tüdőbántalmak) ajánlott, mint frissítő és szervezetszabályzó.

  Amikor az árpa szemek kihajtanak, megváltozik a kémiai összetételük és a hajtás egy bizonyos napján maximálisra nő a vitamin- (A, PP, az összes B vitamin, stb.), ásványianyag- (foszfor, kálium, magnézium, kálcium, vas, stb.), és a hormon (főleg a növekedési hormon) tartalmuk. Ezzel magyarázható, hogy az árpacsíra frissítő hatással bír, ugyanakkor serkenti a növekedést és a szervezet regenerálódását.

  A legújabb kutatások bebizonyítják, hogy főleg tavasszal, amikor a növény csírázás után van, a szárában olyan anyagok vannak amelyek csodálatos gyógyító hatással bírnak akár a gyógyíthatatlan betegségekre is (rák, májgyulladás, heveny hasnyálmirigy gyulladás, anorexia, vérszegénység, cukorbetegség, TBC, stb.

  Más növényekkel ellentétben a frissen csírázott zöldárpa…

  • 250-szer több A vitamint tartalmaz, mint a saláta;
  • 25-ször több káliumot tartalmaz, mint a banán;
  • 23-szor több biotint (B vitaminok csoportja) tartalmaz, mint a tej;
  • 11-szer több kálciumot tartalmaz, mint a tej;
  • 1o-szer több B1 vitamint mint a spenót;
  • A zöldárpalé csökkenti a fenilbutazon és a felső kortizon gyulladását, ugyanakkor nincsenek mellékhatásai;
  • Igen gazdag az SOD – szuperoxid dismutaz tartalma, ez egy erős rákellenes antioxidáns.

  Hétszer több C vitamint tartalmaz mint a narancs (a sötétbarnára sütött húsok és halak sokkal több rákkeltő anyagot tartalmaznak, mint a dohányban található 3 és 4-es benzopirinek) A zöldárpa kivonat segít megelőzni a rákos megbetegedéseket, úgy, hogy semlegesíti a 3 és 4-es benzopirinek negatív hatásait!

  A zöldárpalé csökkenti a fenilbutazon és a felső kortizon gyulladását, ugyanakkor nincsenek mellékhatásai.

  Igen gazdag az SOD – szuperoxid dismutaz tartalma, mely egy erős rákellenes antioxidáns.

  Japán és amerikai kutatások kimutatták, hogy a zöld árpalé kivonat kúra igen hatásos a következő esetekben:

  • Rák: lassítja a daganatok kialakulásának és növekedésének a folyamatát. Igen jó eredményeket értek el vele leukémia, bőr-, hasnyálmirigy-, mell- és petefészekrák esetében.
  • Gyomorhurut, gyomorfekély, hasnyálmirigy gyulladás és vastagbélgyulladás: az ebben a szérumban található klorofil hozzájárul a bélfalak és a bélnyálkahártya regenerálódásához, ugyanakkor a bázikus elemei csökkentik a bél savasságát.
  • Vérszegénység, vitaminhiány, ásványianyagok hiánya: felszívódásra alkalmas vitaminok és ásványianyagok forrása
  • Májbetegségek: a zöld árpa hozzájárul a máj vízelvezető képességéhez és regenerálódásához, serkenti az immunrendszert, segítve a májgyulladást okozó vírus elpusztítását.
  • Aranyér és víszerek: az aktív anyagok serkentik a vérkeringést és hozzájárulnak a vérerek rugalmasságának és frissességének a fenntartásához.
  • Impotencia és meddőség: serkenti a hormontermelést mind a férfiak, mind a nők esetében. Látványosan növeli a nemiszervekben a vérkeringést, még a korosabb vagy dohányzó személyek esetében is. Jó eredményeket értek el vele a meddőség kezelésében is.
  • Tuberkulózis, krónikus hörghurut, cukorbetegség, ischaemiás szívbetegség, szívinfartust követően, köszvény, érhártyagyulladás, alvászavarok és idegfájás: a kúra időtartama minimum 1 hónap.
  • Skizofrénia: a japán kutatások kimutatták, hogy jótékonyan hozzájárul a skizofrénia kezeléséhez.
  • Akné, ekcéma, haj és körmök: a bőr megtisztul és fényes less, elsősorban a hormonok serkentésénak köszönhetően, ugyanakkor a haj és a körmök regenerálódnak a vitaminoknak és az ásványi anyagoknak köszönhetően.

  ÖSSZETÉTELE

  Csíráztatott zöld-árpalé kivonat1000 mg

  Használat

  Az ajánlott napi adagolás: 1-3 kapszula.

  “Egy csodálatos gyógyszer. A japán, kínai és amerikai laboratóriumokban végzett kutatások egy rendkívüli dologra hívták fel a figyelmet: a zöld árpa kivonat (főleg a lé) erős méregtelenítő és szabályzó hatással bírnak a szervezet összes szervére és rendszerére.
  Egy 2-3 hetes kúra vízteleníti a májat és az epét, kitisztítja az emésztőcsatornákat és helyreállítja ezek természetes környezetét. Hozzájárul a léguti fertőzések megszüntetéséhez, szabályozza az ideg- és endokrinrendszer működését, még a lelkiállapotot is javítja.
  Hogyan lehetséges, hogy egy növény ennyire erős és sokrétű hatással bír?
  Az árpa összetevőire nézve oly fontos biokémiai felfedezések ellenére a kérdésre a válasz titok marad.
  Az viszont biztos, hogy egy tavaszi kúra sok kellemetlenségtől megvéd a meleg hónapok alatt, így az alergiáktól, a szívrendszeri megbetegedésektől, emésztési zavaroktól és bőrbetegségektől. Sőt, a zöldárpa kúra, amennyire hihetetlen annyira igaz, pozitív hatással van az érzelmekre, és visszaadja az ember jókedélyét és optimizmusát.”

  Mások a következőket is megvásárolták...