Elkelt
  • Ferivit (vas) - a szinergikus vas fejlett formulája
  • Ferivit (vas) - a szinergikus vas fejlett formulája

Ferivit (vas) – a szinergikus vas fejlett formulája

0 hozzászólás
0 out of 5

24.00 

Nincs készleten

LEIRÁS

Ajánlott:

  • Segit a vörösvérsejtek képződésében és a megfelelő működésében.
  • Segit megelőzni és kezelni a vas hiány által okozott vérszegénységet.

A vas nélkülözhetetlen a szervezet számára. A vas egy nélkülözhetelen ásványianyag, a fehérjék fontos eleme, részt vesz az oxigén szállitásában és az anyagcserében. A vas, egy olyan ásványianyag, amelyre szüksége van a szervezetnek a vörösvérsejtek termelésére. Két harmada, a vasnak, a szervezetből, a hemoglobinban található, amely a vörösvérsejtek fehérje és amely oxigént szállit az összes szervbe és  szövetekbe.

A vashiány károkat okozhat a szervezetnek, a táplálék hiány miadt, a rosz anyagcsere miatt vagy kis belső vérzés miadt, amit csak orvosi vizsgálat által lehet kimutatni. Az aktiv nők, menstruáció alatt vasat veszitenek.

A vashiány megnyilvánulhat: fárdtság, légzési elégtelenség, csökkent fizikai teljesitmény, vérszegénység,  a gyerekeknél és a felnőtteknél tanulási akadályokat okozhat.

Néhány orvosi feltételek, amleyek előirják a vas potlását: vérzés (bele értve a menstruációt is) égési sérülések, hemodializis, bélfertőzések, gyomor rendellenességek, azok a gyógyszerek amelyek szerepe a vörösvérsejtek számának növelése és amelyek nem visznek be semmilyen féle vasat.

Ahoz, hogy a vörösvérsejtek termelését ösztönözzék, még hozzáadtak e termékhez két szinergikus összetevőt: folsavat és a B12 vitamin (természetes formájú Metilcobalamina).

Ugyanakkor, ez a termék még tartalmaz Nagy Csalán (Urtica dioica) levél kivonatát, mely gazdag természetes vasban (organikus vasban).

ÖSSZETÉTELE

Vas 15 mg
Folsav 100 mcg
B-12 vitamin (metilcobalamina) 100 mcg
Urtica Dioica (Csalán) 200 mg

HASZNÁLATA

Ajánlott adagolás: naponta 1 kapszula 1 vagy 2-szer.

Ajánlatok

  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

További, a nők egészségét elősegitő termékek:

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.