Sold Out

Fehér koreai Ginseng – energizáló, immunstimuláns

0 hozzászólás
0 out of 5

20.00 

Nincs készleten

Leírás

A Fehér koreai Ginsenget a szervezet rendszereinek a serkentésére és ezzel egyidejűleg a nyugtatására használják. Adaptogénként használják főleg, a stresszel szembeni ellenállóképesség növelése érdekében. Hozzájárul a memória, a koncentrációs- és a munkabíróképesség javításához.

A Fehér koreai Ginseng ugyanakkor egy energizáló, amely támogatást nyújt a kitartáshoz és a vitalitáshoz. Mindkét nemhez tartozó atléták alkalmazzák. A Fehér koreai Ginseng ugyanakkor serkenti a központi idegrendszert, az agyar és a keringési rendszert amelyek behálózzák az agyat. Jelentős pozitív hatásairól számoltak be a cukorbetegség, allergia, imponencia, csökkent nemi vágy, tüdőműködés, az immunrendszer működése, az étvágy, ödéme, aszteroszklerózis valamint a depressziós tünetek kezelését követően.

Erős energizáló ugyanakkor adaptogén és nyugtató tulajdonságainak köszönhetően a fehér ginseng alkalmazását javasolják az operációt követő lábadozási periódus alatt.

Hasonlóan a különböző ginseng fajtákhoz, hozzájárul a szervezet energiafeltöltéséhez a “belső elemek” feltöltése által.

ÖSSZETÉTELE

Fehér koreai Ginseng gyökér (Panax Ginseng)(prémium minőség) 500 mg

Használat

Az ajánlott adagolás: 1 – 2 kapszula.

További, a Ginseng családjába tartozó termékek:

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.