Sold Out

E vitamin forte – alapvető antioxidáns vitamin

0 hozzászólás
0 out of 5

39.68 

Nincs készleten

Leírás

Az E vitamin egy létfontosságú antioxidáns

A kutatások kimutatták, hogy az E vitamin alkalmazása meggátolja az érelmeszesedés előrehaladtát a szívbetegségekkel küszködők esetében.

A Cambridge Antioxidant Study című tanulmány, amelyet a Nagy Britannia-I “Lancet” szaklapban közöltek 1996-ban, bebizonyította, hogy azok a koronaérelmeszesedésben szenvedő betegek akik E vitamint kaptak, 77%-al kevesebb eséllyel kaptak szívinfartust, mint azok a betegek, akiket placeboval kezeltek. Egy másik tanulmány, amely a atokotrienolok koleszterinre mért hatásaira koncentrált kimutatta, hogy ezek meggátolják a máj koleszterin szintézisét, így az E vitamin alkalmazása 1o%-al csökkentette az LDL típusú koleszterin szintjét.

Az E vitamin ugyanakkor fontos szerepet játszik a szervezet megvédésében, különböző krónikus betegségekkel és az öregedéssel szemben.

Az E vitamin alkalmazásával pozitív hatásokat értek el a keringési zavarok, a cukorbetegség következtében kialakuló idegrendszeri zavarok, a magas koleszterinszint és az endometriozis kezelésre, illetve az immunrendszer és a memória megerősítése terén.

Az E vitamin ugyanakkor hozzájárul, a hormonszint szabályozása által, mind a férfiak, mind a nők szevuális aktivitásásnak a kiegyensúlyozásához is.

A kaliforniai Berkeley Egyetem “Wellnes Letter” javaslatait követve minden embernek szüksége lenne naponta maximum 800 UI E vitaminra (beleértve azt a mennyiséget, amely táplálkozás útján kerül a szervezetbe).

A legújabb kutatások bebizonyították, hogy az E vitamin sokkal hatékonyabb, amikor A és C vitaminnal társítják, mivel egy igen erős antioxidáns csoportot képez (ACE).

ÖSSZETÉTELE

E vitamin (d’alpha Tocopherol természetes forrásokból) 400 U.I.

Használat

A javasolt napi adag: 1 kapszula étkezés közben.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.