Sold Out

  E vitamin forte – alapvető antioxidáns vitamin

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  39.68 

  Nincs készleten

  Leírás

  Az E vitamin egy létfontosságú antioxidáns

  A kutatások kimutatták, hogy az E vitamin alkalmazása meggátolja az érelmeszesedés előrehaladtát a szívbetegségekkel küszködők esetében.

  A Cambridge Antioxidant Study című tanulmány, amelyet a Nagy Britannia-I “Lancet” szaklapban közöltek 1996-ban, bebizonyította, hogy azok a koronaérelmeszesedésben szenvedő betegek akik E vitamint kaptak, 77%-al kevesebb eséllyel kaptak szívinfartust, mint azok a betegek, akiket placeboval kezeltek. Egy másik tanulmány, amely a atokotrienolok koleszterinre mért hatásaira koncentrált kimutatta, hogy ezek meggátolják a máj koleszterin szintézisét, így az E vitamin alkalmazása 1o%-al csökkentette az LDL típusú koleszterin szintjét.

  Az E vitamin ugyanakkor fontos szerepet játszik a szervezet megvédésében, különböző krónikus betegségekkel és az öregedéssel szemben.

  Az E vitamin alkalmazásával pozitív hatásokat értek el a keringési zavarok, a cukorbetegség következtében kialakuló idegrendszeri zavarok, a magas koleszterinszint és az endometriozis kezelésre, illetve az immunrendszer és a memória megerősítése terén.

  Az E vitamin ugyanakkor hozzájárul, a hormonszint szabályozása által, mind a férfiak, mind a nők szevuális aktivitásásnak a kiegyensúlyozásához is.

  A kaliforniai Berkeley Egyetem “Wellnes Letter” javaslatait követve minden embernek szüksége lenne naponta maximum 800 UI E vitaminra (beleértve azt a mennyiséget, amely táplálkozás útján kerül a szervezetbe).

  A legújabb kutatások bebizonyították, hogy az E vitamin sokkal hatékonyabb, amikor A és C vitaminnal társítják, mivel egy igen erős antioxidáns csoportot képez (ACE).

  ÖSSZETÉTELE

  E vitamin (d’alpha Tocopherol természetes forrásokból)400 U.I.

  Használat

  A javasolt napi adag: 1 kapszula étkezés közben.

  Mások a következőket is megvásárolták...