Elkelt

  Dúsitott Echinacea – 90 kapszula

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  19.75 

  Nincs készleten

  Leírás

  Az echinacea a legjavasoltabb és leggyakrabban használt gyógynövény. A legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy megelőzi a gripés megbetegedést, ezért gyakran “a gripe elleni természetes védőoltásának” nevezik.

  Hatása gyors (3-4 napon belül megerősödik a szervezet fertőzésekkel szembeni ellenállása), mérgező anyagokat elenyésző mértékben tartalmaz, ezért kisgyermekek kezelésére is ajánlott, ugyanakkor hosszú távon is lehet használni, mivel nem okoz mellékhatásokat.

  Az echinaceat rövid távon tinktúraként alkalmazzuk. Hosszú távon az echinacea por – bár nehezebben beszerezhető és bonyolultabb az alkalmazása – sokkal hatásosabb. Minimum két héten át tartó kúrákat kell tartani és naponta három alkalommal egy fél kiskanálnyi echinacea port kell bevenni (a növényt elektromos kávédarálóval kell porrá zúzni). Egy nagyon jó megoldás akkor, ha azt érezzük, hogy kezdünk meghülni, ha kapar a torunk vagy bedugul az orrunk. Annyira erős hatással van az immunrendszerre, hogy azok akik egy egyszerű náthát kezeltek vel e vesebetegség, vírusos bőrbetegségek és olyan kisebb daganatok gyógyulását észlelték, amelyek semmiféle kezelésre nem reagáltak.

  Az echinacea egy jólismert immunrendszer serkentő, amely sokkal hatékonyabb ha más immunserkentőkkel társítjuk.

  Az Organika a kínai édesgyökérrel, Reishi gombával (Japán gomba, amely immunserkentő hatásáról híres) és citrus bioflavonoidokkal társította, amelyek hatékony antioxidánsok.

  Az így nyert anyag az egyik legsikeresebb dúsitott Echinacea amely a szervezetből kiváltott gyors válaszreakcióval tűnik ki.

  Mindemellett Organika a maximális hatás elérése érdekében az Echinacea purpurea és az Echinacea angustifolia leghatásosabb kombinációját dolgozta ki.

  Hogyan kell használni az Echinacea terméket?

  • Rövid távon: a leggyorsabb és legegyszerűbb módja az Echinacea tinktúra cseppek használata.
  • Hosszú távon: az Echinacea pornak rendkívüli pozitiv hatásai vannak – bár nehéz kapni Plafarban (bioboltokban) és egy kicsit bonyolultabb a használata is – pedig hatékonyabb, mint a tinktúra. Vegyünk be egy fél teáskanál Echinacea port, melyet a tabletta örlésével kapunk (kávéörlőt használva), naponta háromszor, legalább két hetes kúrát folytatva.

  Kinek ajánlott az Echinacea?

  Első sorban azoknak az egészséges embereknek ajánlott, akik meg szeretnék előzni a légúti megbetegedéseket.

  Egy 10-14 napos echinacea por vagy tinktúra kezelés látványosan megnöveli a szervezet fertőzésekkel szembeni ellenállását

  Az echinacea por egy igazi elixír azon személyeknek, akik nagyon érzékenyek a hidegre, hamar benáthásodnak, berekednek, bedagadnak a manduláik vagy az idegdúcaik még a legkisebb szellőre is.

  Egy egyhónapos echinacea por segít az akut fertőzések fokozatos gyógyulásához és megnöveli a szervezet fertőzésekkel szembeni ellenállását

  A echinacea kivonat szérum formában ugyanannyira hatékony, mint az echinacea port, viszont gyorsabban hat.

  ÖSSZETÉTELE

  4:1 standardizált Echinacea kivonat (egyenértékú 500 mg Echinacea purpurea és Echinacea Augustifolia virágpor, szár és a gyökér kivonattal)125 mg
  Segédanyagok 600 mg-ig:
  Kínai édesgyökér (Glycyrrhiza glabra)100 mg
  8:1-hez Reishi gomba kivonat (Ganoderma Lucidum)30 mg
  Citrus bioflavonoidok600 mg-ig

  Használat

  Az ajánlott adagolás: naponta 2-3 kapszula étkezéskor.

  Csak indokolt esetben használható.

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.