• Dispirin - fájdalomcsillapító, gyulladás csökkentő
  • Dispirin - fájdalomcsillapító, gyulladás csökkentő

Dispirin – fájdalomcsillapító, gyulladás csökkentő

0 hozzászólás
0 out of 5

18.00 

Leirás

A Salix alba egy, a hagyományostól eltérő, fűz fajta, mivel nem lefele nő, mint hagyományos társa, hanem inkább felfele, mint egy fa. Kérge szalicint tartalmaz, amely valójában az eredeti aszpirin, amelyet a szintetikus gyógyszerek megjelenéséig használtak.

A dispirint az aszpirinhez hasonlóan alkalmazzák, nincsenek mellékhatásai mint például a belső vérzés kockázatának megjelenése vagy a nyálkahártya irritációja.

Mint az aszpirin, a Dispirin is csökkenti a lázat és a fájdalmat, megelőzi a migrént, hozzájárul bizonyos típusú rákfajták megelőzéséhez, csökkenti az infartus kialakulásának kockázatát (mint a Kardio Aszpirin), csökkenti a reuma okozta gyulladásokat, csökkenti az artritisz okozta fájdalmakat.

Egyéb hatásai mellett említésre méltó, hogy csökkenti a vastagbél-, végbél-, nyelőcső – vagy gyomorrák kialakulásának kockázatát.

Többféle Salix fa faj kérgéből kivont porból gyártják a maximális hatás elérésének érdekében.

Összetétele

Salix alba (kéreg)* 265 mg

*10:1-hez fűzfakéreg kivonat koncentrátum (Salix alba) amely egyenértékű 2650 mg-al  40 mg szalicilin tartalommal.

Használata

A javasolt adagolás (kimondottan felnőttek számára): 1 kapszula, naponta 1-3 alkalommal.

Ajánlás

  • Az egészség fenntartásának érdekében javasolt adag: 1 kapszula naponta.

Figyelmezetetések:

  • A szintetikus aszpirinhez hasonlóan alkalmazása elővigyázatosságot igényel abban az esetben ha vérhígító gyógyszereket is alkalmaz (Warfarin típusúakat)!

  • Ne alkalmazzák egyidejűleg a Diszpirin-t és a szintetikus aszpirint!

  • Mellékhatások jelentkezése esetén azonnal szüntessék be szedését!Mások a következőket is megvásárolták...*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.