D-Glukarát kálcium

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  24.83 

  Leírás

  A D-Glukarát kálcium a D-Glucaric sav meszes sója, egy természetes anyag, amelyet az emlősök szervezete így az emberé is termel, de igen kis mennyiségben. Ez egy olyan anyag, amely segíti a szervezetet a toxinok valamint a rákkeltő anyagok eltávolításában. A D-Glukarát kálcium szedése meggátolja (inhiba) a béta-glukuronidáz működését, azé az enzimét, amely a máj méregtelenítésében játszik szerepet, ugyanakkor növeli a vastagbél, mell, prosztata, tüdő stb. rák kialakulásának kockázatát. A D-Glukarát kálcium szabályozza a szervezet ösztrogénháztartását (női hormon) és csökkenti a szövetekben elraktározott zsír szintjét.

  A kalcium D-Glukarát csökkenti a glukuronidáz szintjét ez által hozzájárul a rákkeltő anyagok szervezetből való eltávolításához. A rákkeltő anyagok a széklet által távoznak a szervezetből, ezért fontos a belek tisztasága. (Megjegyzés: patikánkban megtalálja a belek salaktalanítására igen alkalmas Colon Cleanser (vastagbél tisztitó) termékünket

  1990-ben, Walaszek, a D-Glukarát feltalálója Texas, Hustonba költözött. Több általa közölt tanulmányban felhívta a figyelmet arra, hogy a D-Glukarát kálcium csökkenti a rákos daganatok sejtjeinek az osztódását, így lassítja a folyamatot.

  1991, 1992, 1993 és 1994, Dr. Walaszek és csapata több kutatást elvégzett mind állatokon, mind embereken és bebizonyította, hogy a kis mennyiségű, szájon át adagolt d-glukarát, igen gyorsan d-glukaro-laktonná alakul át, amely hozzájárul a szervezet tumor ellenes aktivitásainak a növeléséhez. A d-glukarát adagolásának köszönhetően nem tudták előidézni a rák megjelenését a daganatok növekedésre serkentésének a módszerével.

  A D-Glukarát kálcium kivonás és tisztítási technológiáját az Egyesült Államokban szabadalmaztatták

  ÖSSZETÉTELE

  Kalcium d-glukarát200 mg

  Használat

  A javasolt napi adagolás (csak felnőttek számára): napi 1-2 kapszula, evés előtt 30 perccel, egy pohár vízzel vagy az orvos utasítása szerint.

  Figyelem

  • Terhesség vagy szoptatás alatt tilos a használata!

  Javaslat: eredményes a Colon Cleanser termékkel történő együttes szedése

  Mások a következőket is megvásárolták...