• Csomag csontos kinövésekre
  • Ginger Root - a gyömbér gyökere
  • Kurkuma Pro - antioxidáns, sejtvédő
  • Kurkuma Pro - antioxidáns, sejtvédő
  • Super K2 vitamin
  • Super K2 vitamin

Csomag csontos kinövésekre

0 hozzászólás
0 out of 5

109.87 

LEIRÁS

A csont-sarkantyúk  nagyon nagy fájdalmat okoznak, ez még egy ok arra, hogy a leggyorsabban cselekedjünk e probléma ellen. Ezek az apró csont kinövések, még más egészségügyi problémákat is okozhatnak, közvetlen vagy közvetett módon érintve az izmokat, inakat és egyébb lágy szöveteket.

A csont-sarkantyúkat kezelni lehet bizonyos gyógynövény kivonatú termékekkel, mint például a gyömbér, a kurkuma és az almabor ecet.

Mi a csont-sarkantyú?

A csont-sarkantyúk vagy Osteophytosis, egy nagyon pici csont növekedést jelent,  ami a normális csontra növekszik.  Mig a „sarkantyú” azt sugalja, hogy ezek a csont növekedések csipkézettek vagy élesek, de ezek általában simák. Akár ha ezek a csont kinövések simák, számos további problémákat okozhatnak más csontos vagy puha szövetekre, függetlenül attól, hogy hól jelenik meg és mit nyom az a bizonyos csont kinöves.

A VitaDocs szakirodalom idézete által, a csont-sarkantyúk leggyakrabban a gerincen, a vállakon (váll csontokon), a kezeken, a csipőn, a térdeken és a lábakon jelennek meg.

Az Osteophytosis leggyakoribb tünetei:

  • szövet gyulladás;
  • fájdalmat és szakadást okozhat az izomokban és az innakban.

Ugyanakkor tyúkszemek és bőrkeményedések alakulhatnak ki egy csont-sarkantyú fölé amely a lábakon található (egészségügyi összefüggésben: degenerativ új szövet).

Sok ember szenved e féle betegségben, akár ha ez a beteg nincs diagnosztizálva az eleitől fogava , habár ezek a csontnövekedések nyomást okoznak a más csontos vagy puha szövetekre, amely kellemetlen állapothoz vezet,  fájdalmat okoz!

Meg tudjuk oldani az Osteophytosis betegséget természetes úton?

A hagyományos kezelés Osteophytosis-ra, leggyakrabban a fájdalom csillapitására vagy a csont növekedések eltávolítására alapoznak.

Idővel, megállapítottak, hogy létezik gyógyaszati módszer, természetes gyógymód által, amlyek kezelik a tüneteket és „feloldják” természetes úton ezeket a sarkantyús csontokat/csont növekedéseket.

A legjobb természet-gyógyászati kezelés, e betegség kezelésére, a gyömbér, a kurkuma és az almabor ecet. Egészségügyi szakemberek, mint peldaul Dr. Weil ajánlja a karbantartási gyakorlatokat (fizikai gyakorlatok, tornát), megfelelő cipő viselését, a fájdalom csökkenésének érdekében és természetesen a csont- arkantyúk/csont-kinövések kezelését.

Protokoll Összetevői

Ginger Root - a gyömbér gyökere

Gyömbér (Ginger Root) – gyömbérgyökér

Az egyik fő tünete az osteophytosis-nak, a gyulladás. A gyömbér egy természetes gyulladáscsökkentő, igy hát használható a csont-sarkantyúk kezelésére.

2 doboz

Kurkuma Pro - antioxidáns, sejtvédő

Kurkuma Pro

A kurkumin természetes fájdalomcsillapító. Ez a természetes kivonat kurkuminoizt tartalamaz, amely segít a gyulladás csökkentésében és a fájdalom csillapításában.

1 doboz

Cider Vin (almaborecet) - a hatékony emésztésért

Cider Vin – almaborecet koncentrátum

A „Föld Klinika” olvasói szerint, az almabor ecet egy másik természetes gyógymód, az osteophytosis kezelésére.

1 doboz

Super K2 vitamin

Szuper K2 vitamin

A K2 vitamin elengedhetetlen a kálcium metabolizálásában és felszívódásában, ugyanakkor a fogakban és a csontokban való lerakódás érdekében (különösen a kálcium potlás esetében).

1 doboz

A protokoll árában benne van egy-egy (1-1) doboz / termék és két (2) doboz Ginger Root termék.

HASZNÁLATA

Javasolt adagolás

Figyelmeztetés

  • Kérjük ne feledje, hogy minden kezelést csak orvos felügyelete mellett vagy szakorvos ajánalata által kell végezni!

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.