C.L.A. – konjugált linolsav

0 hozzászólás
0 out of 5

29.90 

Leírás

A C.L.A (konjugált linolsav) egy zsírsav, amely meggátolja a szervezetet a zsírok felhalmozásában, ugyanakkor serkenti azok felhasználását , az energiatermelést. Csökkenti a lipaza lipoprotein szintjét, azé az enzimét amely a zsírok felszívódásáért felelős.

Amikor a lipoprotein szintje alacsony, a szervezet több zsírt éget el, mint amennyit elraktároz. A C.L.A az Organika egyik kiemelkedő terméke, 100%-ban természetes kivonat, amely minimum 85% százalékban tartalmaz C.L.A-t. A hasonló termékekben ez a százalék nem haladja meg a 74-82%-ot.

A C.L.A. javasolt fogyókúra esetén. Az egyik leglátványosabb hatása a hason található zsírréteg csökkenése.

Abban az esetben, ha a C.L.A. szedését testmozgással kötjük össze (amely növeli a szervezetbe kerülő tápanyagok gyors égését) valamint természetes vízhajtóval, amely hozzájárul a szövetekben elraktározott vízmennyiség csökkenéséhez, igen hatékonyan csökkenti, sok esetben meg is szűnteti a narancsbőrt.

Ennek érdekében a Provita Nutrition termékei között megtalálható a kanadai Purity Life cég Herbal diuretic, terméke, amely szabályozza a szövetek vízmegtartó képességét.

ÖSSZETÉTELE

Mindegyik kapszula tartalma:

Sáfrányos szeklice olaj (Carthamus tinctorius) – 1000 mg konjugált linolsav – 850 mg

Kiegészítők: zselatin (kapszula), glicerin, tisztított víz, karamell színezék – 480 mg

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartósítószert, színezéket, élesztőt, mesterséges édesítőt, búzát, szóját és kukoricát.

Használat

Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): 1 kapszula napi 3 alkalommal, 30 perccel étkezés előtt.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.