Citrus bioflavonoidok rutinnal – a perifériás keringésre

0 hozzászólás
0 out of 5

16.00 

Leírás

Mik a flavonoidok?

  • A bioflavonoidok erős méregtelenítők, amelyek csökkentik a gyulladások veszélyét.
  • Szabályozzák a triglicerideket és a koleszterinszintet.
  • Növelik a vérerek áteresztőképességét és csökkentik a gyulladásban levő szövetekben található vörös vérsejtek koncentrációját.
  • Kitágítják a vérereket, ez által javítva a végtagok vérkeringését.
  • Serkentik a epe kiválasztását, az endokrin mirigyek működését ugyanakkor védelmet nyújtanak a baktériumok és a paraziták ellen.
  • Hatásuk hasonló az Aspirinéhez, amely csökkenti a vértestek megtapadását.

A bioflavonoidokat P vitaminnak is nevezik, hiszen hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek. A szervezet nem képes felszívni ezeket így csak étrend kiegészítő által tudnak bekerülni a szervezetbe.

A bioflavonoidok igen fontos szerepet játszanak a vérerek és a kapillárisok karbantartásában ennek köszönhetően azon kevés gyógymódok közé tartoznak, amelyek megszűntetik az aranyér okozta tüneteket.

A Journal of Nutritional Biochemistry amerikai szaklapban közölt kutatás szerint a Naringen (egyike a citrus bioflavonoidoknak) képes “megjavítani” a rákos sejtekben található DNS-t, ez által visszafordítja a degenerativ géneket és “meggyógyítja” a rákos sejteket például a prosztatarák esetében.

Az Rutin nevű termékével együtt egy igen erős méregtelenítőt kapunk A rutin egy fenolos antioxidáns, amely a szabad oxigéngyökök ellen fejti ki hatását.

Hatás: megfázás, asztma, fertőzések, különféle allergiák, gyulladások, virózisok, aranyér, légzési panaszok, magas vérnyomás, angina pectoralis, a végtagok elégtelen vérkeringése és prosztata gyulladás esetén.

ÖSSZETÉTELE

Citromból, narancsból és grapefruitból nyert bioflavonoidok 450 mg
Rutin 50 mg

Használat

Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): napi 1 vagy 2 kapszula evés közben.

Mások a következőket is megvásárolták...

További, immúnrendszer erősitő termékek:

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.