Chromium forte (pikolinált króm)

0 hozzászólás
0 out of 5

18.00 

ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

Leírás

A Chromium termék:

  • A klinikai kutatások kimutatták, hogy a cukorbetegségre leghatásosabb króm a pokolinált króm;
  • Segít a fogyókúrában, mivel egy kitűnő segitő a vércukorszint szabályozásához.

A króm egy létfontosságú ásvány a szénhirdátok anyagcseréjéhez. Sajnálatos módon a króm, amelyhez a táplálkozás vagy multivitaminok útján jutunk nem tartalmazzák a megfelelő mennyiséget így a cukorbetegek vagy a cukorbetegségre hajlamos személyek általában krómhiányban szenvednek. A króm pedig egy igen fontos szerepet tölt be a szervezet inzulinhasználatában.

Számos klinikai kutatás bebizonyította, hogy a pikolinált króm a leghatásosabb a cukorbetegség kezelésére felhasznánt krómoknak. Serkenti azokat az enzimeket, amelyek szabályozzák a vér cukorszintjét, ugyanakkor a kutatások azt is kimutatták, hogy a pikolinált króm használata pozitívan befolyásolja azokat a funkciókat is, amelyek a cukor és inzulinszintet szabályozzák.

20 évnyi kutatás után kijelenthetjük, hogy a pikolinált króm hatékonyabb a vérben való felszívódás, a vércukorszint szabályozása és a II típusú cukorbetegség esetén az inzulin szabályozása szempontjából, mint más formái a krómnak.

A króm ugyanakkor igen hasznos a fogyókúrázók szempontjából is az étvágy, különös képpen az édességek iránti vágy csökkentésének köszönhetően.

A Gymnema sylvestre egy, az Ayurvédikus orvoslásban igen kedvelt és a cukorbetegség különböző formáinak gyógyításásra gyakran alkalmazott növény.

ÖSSZETÉTELE

Pikolinált króm 500 mcg*
Fekete ribizli kivonat (Ribes nigrum)** 50 mg

Egyéb összetevők: mikrokristályos cellulóz (tömegnövelő szer), zselatin (kapszula), magnézium-sztearát (csomósodásgátló anyag).

*Táplálkozási referenciaértékek – 1169/2011/(EU) rendelet szerint.
**napi adagot még nem állapították meg.

Használat

Az ajánlott adagolás (terápiás kezelés esetén): napi 1 kapszula vagy az orvos utasításai szerint.

Ajánlások

  • Hatékonyabb eredmény elérése érdekében a cukorbetegség terén a nutricionisták 300-600 mg Alfa liponsavval való egyidejű alkalmazását javasolják, a betegség mértékének függvényében.
  • A Gluco Care termékünk úgy krómot, mint az Alfa liponsavat is tartalmazza, viszont súlyosabb cukorbetegség esetén, az első fázisaiban javasoljuk a Gluco Care kezelés kiegésztését napi 1-2 kapszula pikolinált krómmal.

Figyelmeztetések

  • Nem ajánlott terhes vagy szoptató nőknek
  • Vesebetegség, cukorbetegség esetén forduljon orvosához.
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.