Chlorella Bio-Pure

0 hozzászólás
0 out of 5

42.00 

Leírás

A Chlorella térmék, Prairie Naturals-tól, ökologikusan (vegyi tápszerek nélkül) termesztik és törött sejtmembránnal rendelkezik. Ha a sejtmembrán érintetlen marad és nem törik össze, a Chlorella sejteket a szervezet nem emészti fel, ezért használata terápiás hatás nélkül marad.

GFR Pharma cég, amely a Chlorella-t gyártja a Prairie Naturals-nak, olyan sejtmembrán törési technológiával rendelkezik, mely azt nem semmisiti meg.

A Chlorella, a Prairie Naturals-tól 10-szer több klorofillt bocsájt ki mint a Spirulin.

A Chlorella:

  • egysejtű zöld alga, amely a világ egyes részein, forrásokban, a földön és a fák kérgén található meg.
  • nagyon tápláló élelmiszer, hiszen a nagy mennyiségű klorofill mellett számos esszenciális tápanyagok széles spektrumát tartalmazza.

Botanikus nevek:

  • Chlorella pyrenoidosa
  • Chlorella vulgaris

A Chlorella egészségre mért jótékony hatásai

Egyes tanulmányok kimutatták, hogy a Chlorella a magas vérnyomással rendelkező személyek esetében segiti annak csökkentését.

Más tanulmányok bebizonyították, hogy nagyobb dózisban (legtöbb 8g/nap) a Chlorella képes méregteleníteni a kadmiummal, higannyal és egyéb nehézfémekkel mérgezett szervezeteket.

A Chlorella mozgósítja az immunrendszert.

Nemrég, 1998-ban megállapitották, hogy a Chlorella egy glikoproteint (CSV) is tartalmaz, amely gátolja az áttétek kialakulását bizonyos rákos betegeknél. A Chlorella, elősegíti a makrofág granulociták kolónia termelését, amely egy stimulaló faktór (Granulocyte – Macrophage Colony – Stimulating Factor GM-CSF).

A Chlorella megkönnyiti a Gamma interferon és az interleukin 1 (Alfa-Interleukin 1) termelését, amelyek az immunrendszer fontos alkotóelemei.

1000- 2000 mg Chlorella hozzájárul az egészség megőrzéséhez.

Súlyos betegségek esetén, mint például a rákos megbetegedés, a szervezetnek sokkal nagyobb adagravan szüksége (legtöbb 8000 mg/nap).

ÖSSZETÉTELE

Összetétel / tabletta:

Organikus por Chlorella vulgaris növényből 500 mg

Nem tartalmaz: genetikailag módosított szervezeteket (non GMO).

A nettó tömeg e = 90 g

Használat

Az ajánlott napi adagolás: 2 tabletta, 3-szor/nap étkezéskor vagy orvosa ajánlata szerint.

Figyelmeztetések:

  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Használata előtt forduljon kezelőorvosához, ha terhes vagy szoptat, ha autoimmun betegségekben szenved vagy véralavadásgátló gyógyszereket használ.
  • A Chlorella jódot tartalmazhat, ezért allergiás reakciót okozhat a jódra érzékeny személyeknél. Ha érzékenység / allergia fordul elő, hagyja abba e termék használatát és forduljon szakemberhez!
  • Szobahőmérsékleten, száraz helyen tárolandó.
  • Az étrend-kiegészitők nem helyettesittik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.