Elkelt

Celadrin krém

0 hozzászólás
0 out of 5

35.96 

Nincs készleten

Leírás

A Celadrin termék hatékonyságairól végzett kutatások, az Amerikai Connecticut Egyetemen belül, amelyben 42 személy vett részt és azok a betegek, akik a Celadrin krémet használták izületi fájdalmak ellen, jelentős javulást észleltek: nagyobb teljesitményt, az egyensúly javulását, a mobilitás növekedését.

Figyelemre méltó az hogy, a krém alkalmazása után 30 perccel a betegek 100%-os javulást tapasztaltak. Egy másik tanulmány, megerősitette a korábbi vizsgálatokat, vagyis érezhető javulást mutattak ki a könyök, a csukló és a térdek mobilitásán (mozgásán).

Legtöbb Celadrin alapú krémék, Celadrin-t plusz segédanyagként még egy-két zsiros anyagot tartalmaznak. Ezek a krémek javitják a mobilitást (mozgást) de nem segitenek a fájdalmak enyhitésében.

Az Organika Celadrin krém, a hozzáadott kiváló összetevők által, nemcsak a Celdrin hatékonyságát fokozzák, hanem a terápiás hatását is csökkentve az izületi fájdalmakat egésszen az eltünéséig.

ÖSSZETÉTELE

Mentol, ionmentes viz, Celadrin® (savas karbidok észterezett zsirsavak keveréke), cetil-mirisztát, cetil-myristoleate, cetil-oleát, cetil palmitoleát, cetil-laurát, benzil-alkohol, glicerin, glicerin-sztearát, Mentha piperita (borsmenta olaj), Olea europaea gyümölcsök olaj kivonata, PEG-100-sztearát, cetil-alkohol, fenoxi-etanol, clorfenesina, benzoesav, butilén-glikol, szorbinsav, cetearil-alkohol, karbomer, alfa-tokoferol-acetát (E-vitamin), lecitin, kálium-hidroxid.

Használat

Felnőttek számára: reggel és este tessék tenni a krémből egy vékony réteget az érintett területekre majd addig tessék masszirozni amig jól beszivódik.

Figyelmeztetések:

  • Kimondottan csak külső használatra!
  • A krém ne érintkezzen a szemekkel és/vagy nyálkahartyával.
  • Abba kell hagyni a krém használatát, ha a bőr felületén irrtiációk jelentkeznek.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.