Atlantic Kelp (atlanti hínár) – egy lényeges zöld termék

0 hozzászólás
0 out of 5

13.00 

Leírás

A Kelp egy tengeri alga, amely a Csendes-óceán északi térségében, Norvégia és Kanada keleti partjainál őshonos.

Több mint 60 ásványi anyagot, 21 amminósavat, egyszerű és összetett szénhidrogéneket valamint növényi eredetű növekedési hormonokat tartalmaz. Mivel igen gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, amminósavakban és húzóelemekben, a kelp hozzájárul a mirigyek egészséges működéséhez, főleg az agyalapi mirigy, a pajzsmirigy és a mellékvese esetében. Egy természetes jódforrás, amely antibiutikumként hat a kórokozókra és mivel az agyalapi- és a pajzsmirigy szabályozzák az emésztés egyes funkcióit, a kelp hozzájárul az emésztőrendszer kiegyensúlyozott működéséhez is.

Ez a csodálatos “tengeri növény” a természet ajándéka.

Egy természetes méregtelenítő, amely hozzájárul a szervezetben felhalmozódott rádioaktív anyagok (stroncium) és a nehézfémek kiküszöböléséhez, ugyanakkor algasavat tartalmaz, amely hozzátapad a belekben található mérgező anyagokhoz, emészthetetlenné téve azokat, így könnyebben távoznak a szervezetből.

Jótékony hatásait első sorban az agyalapi- és pajzsmirigy zavarai esetében fejti ki, ugyanakkor hatékonyan megszűnteti a krónikus fáradtság, a magas vérnyomás, a reggeli rosszullétek, a tüdőhártya gyulladás, a skizofrénia, a szenilitás, a gyomorvérzések, a visszértágulat, a szexuális úton terjedő fertőzések, valamint az életkedv hiánya okozta tüneteket. Fogyókúra esetén egy igen kiváló étrendkiegészítő, amely hozzájárul a nehézfémek és a toxinok szervezetből való kiküszöböléséhez, ugyanakkor elősegíti az emésztést, megszűnteti a puffadást és a székrekedés okozta kellemetlenségeket.

ÖSSZETÉTELE

Kelp tengeri alga

  • zselatin
  • tisztított víz
500 mg

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartósítószereket, színezéket, élesztőt, mesterséges édesítőt, búzát, szóját vagy kukoricát.

Használat

Adagolás: a napi javasolt adag 1-2 kapszula, egy pohár vízzel vagy gyümölcslével (étkezés után).

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.