Astaxanthin forte – kapilláris antioxidáns

0 hozzászólás
0 out of 5

36.00 

Leírás

Az Astaxanthin egy olyan antioxidáns amely a karotinoid családjaból származik. Haematococcus pluvialis, egy vörös alga kivonat, amely a leggazdagabb astaxanthin-ban.

A Krill kedvenc eledele, amely a vörös szinhez vezet.

Minden tipusú antioxidáns, elsősorban bizonyos szervekben hat, amelyek megsemmisitő funkciókkal rendelkeznek az oxidáló fajokkal szemben, amelyek specifikusak egy bizonyos szervre.

Az Astaxanthin a hatását a kis vérerek szintjén fejti ki, ezáltal pozitiv hatást gyakorol a szivre, az agyra, az idegrendszerre és a szemekre.

De talán, az Astaxanthin legfontosabb hatása a mitokondrium szintjén van, amely a sejt motorja és amely termeli a szükséges energiát a mitokondrium működésének érdekeben.

Más antioxidánsokhoz hasónlitva, az Astaxanthin a legnagyobb kapacitással rendelkezik, ahhoz, hogy megsemmisitse azokat a szabad gyököket amelyek “egyedi oxigénnel” rendelkeznek.

Mivel az Astaxanthin át tudja lépni a vér és az agy közötti határt ezért nagyon fontos szerepet játszik mindenben, ami az agy aktivitásához kötődik, védi az agyi idegrendszert a káros oxidativ stressz hatásaitól.

Ezért az Astaxanthin hasznos a következő betegségek kezelésében: Alzheimer-kór, Parkinson-kór, csökkenti az agyvérzés által okozott következményeket. Mivel az Astaxanthin könnyen eljut a kis hajszálerekbe amelyek a szemet táplálják, ezért szinergikusan, együtt lehet használni a Lutein forte Zeaxanthin termékkel.

Az Astaxanthin a Provita Nutrition-tól egy maximális terápiás dózist biztosit: 15 mg / kapszula, igy a piacon az egyik leghatásosabb termék. Néhány újabb klinikai vizsgálat kimutatta az Astaxanthin pozitiv hatásait az immunrendszerre és  alkalmazták bizonyos rákos betegségek ellen is

ÖSSZETÉTELE

Összetétel / kapszula:

Algapor Haematococcus pluvialis-ból (5% = 15 mg astaxantin) 300 mg
Hipromellóz (kapszula) 76 mg
Mikrokristályos cellulóz (terhelési hatóanyag) 75 mg
Magnézium – sztearát (csomósodásgátló) 1 mg

Nem tartalmaz: tejtermékeket, tojást, mesterséges szinezéket, élesztőt, édesitőszereket, diót, búzát, szóját, glutént, kukoricát.

Használat

A rendszeres kezelésre javasolt napi adag (csak felnőttek számára): 1 kapszula/ nap.

Figyelmeztetések

  • Ha terhes vagy szoptat, használata előtt forduljon kezelőorvosához.
  • Az étrend-kiegészitők nem helyettesitik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.