Astaxanthin forte – kapilláris antioxidáns

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  36.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Az Astaxanthin egy olyan antioxidáns amely a karotinoid családjaból származik. Haematococcus pluvialis, egy vörös alga kivonat, amely a leggazdagabb astaxanthin-ban.

  A Krill kedvenc eledele, amely a vörös szinhez vezet.

  Minden tipusú antioxidáns, elsősorban bizonyos szervekben hat, amelyek megsemmisitő funkciókkal rendelkeznek az oxidáló fajokkal szemben, amelyek specifikusak egy bizonyos szervre.

  Az Astaxanthin a hatását a kis vérerek szintjén fejti ki, ezáltal pozitiv hatást gyakorol a szivre, az agyra, az idegrendszerre és a szemekre.

  De talán, az Astaxanthin legfontosabb hatása a mitokondrium szintjén van, amely a sejt motorja és amely termeli a szükséges energiát a mitokondrium működésének érdekeben.

  Más antioxidánsokhoz hasónlitva, az Astaxanthin a legnagyobb kapacitással rendelkezik, ahhoz, hogy megsemmisitse azokat a szabad gyököket amelyek „egyedi oxigénnel” rendelkeznek.

  Mivel az Astaxanthin át tudja lépni a vér és az agy közötti határt ezért nagyon fontos szerepet játszik mindenben, ami az agy aktivitásához kötődik, védi az agyi idegrendszert a káros oxidativ stressz hatásaitól.

  Ezért az Astaxanthin hasznos a következő betegségek kezelésében: Alzheimer-kór, Parkinson-kór, csökkenti az agyvérzés által okozott következményeket. Mivel az Astaxanthin könnyen eljut a kis hajszálerekbe amelyek a szemet táplálják, ezért szinergikusan, együtt lehet használni a Lutein forte Zeaxanthin termékkel.

  Az Astaxanthin a Provita Nutrition-tól egy maximális terápiás dózist biztosit: 15 mg / kapszula, igy a piacon az egyik leghatásosabb termék. Néhány újabb klinikai vizsgálat kimutatta az Astaxanthin pozitiv hatásait az immunrendszerre és  alkalmazták bizonyos rákos betegségek ellen is

  ÖSSZETÉTELE

  Összetétel / kapszula:

  Algapor Haematococcus pluvialis-ból (5% = 15 mg astaxantin)300 mg
  Hipromellóz (kapszula)76 mg
  Mikrokristályos cellulóz (terhelési hatóanyag)75 mg
  Magnézium – sztearát (csomósodásgátló)1 mg

  Nem tartalmaz: tejtermékeket, tojást, mesterséges szinezéket, élesztőt, édesitőszereket, diót, búzát, szóját, glutént, kukoricát.

  Használat

  A rendszeres kezelésre javasolt napi adag (csak felnőttek számára): 1 kapszula/ nap.

  Figyelmeztetések

  • Ha terhes vagy szoptat, használata előtt forduljon kezelőorvosához.
  • Az étrend-kiegészitők nem helyettesitik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.