Sold Out
  • Artrofix Rapid csomag: izületi fájdalmakra
  • Inflammo
  • Ultimate Liga Joint

  Artrofix rapid – csomag izületi fájdalmakra

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  57.00 

  Nincs készleten

  LEIRÁS

  Az optimális arányán keresztül (7:4) glükozamin/kondritin és a 3 kombinált (összetett) szinergikus gyulladáscsökkentők miadt, mint a Noni, a bromelain és a kurkumin amelyek ultra-tiszta minőségűek, ez az összetétel gyorsan enyhíti az ízületi fájdalmakat és párhuzamosan stimúlálja a porcok (porcogok) helyreállítását.

  Az Artrofix rapid  összetétele a legerősebb és a leghatékonyabb kombináció, amely semlegesíti az ízületi  fájdalmakat, az ízületi nedv és a porcok regenerálodásához vezet.

  Az Artrofix rapid nem csak csökkenti vagy megszünteti az ízületi és a csontok által okozata fájdalmakat, de ugyanakkor összetétele által  hozzájárul e krónikus betegségek kezeléséhez.

  Napi ajánlott adag: 1400 mg glükozamin + 800 mg kondritin.

  Artrofix rapid csomag (protokoll) tartalma

  Inflammo

  Inflammo

  Olyan összetevőket tarlamaz, mint például a glükozamin-szulfátot, bromelaint, a kurkumint  és a trópusi Noni  kivonatát, amelyek az ízületi problémák gyökerére hat.

  1 doboz

  Ultimate Liga Joint

  Ultimate Liga-Joint

  Ajánlott ízületi gyulladás, osteoarithritis, ízületi reuma, artrózis, coxarthrosis esetében. Adjuváns degenerativ reumatikus betegségekben, javítja az ízületek mozgékonyságát.

  1 doboz

  A csomag árában egy-egy termék található.

  Mások a következőket is megvásárolták...