Elkelt
  • Artrofix Rapid csomag: izületi fájdalmakra
  • Inflammo
  • Ultimate Liga Joint

Artrofix rapid – csomag izületi fájdalmakra

0 hozzászólás
0 out of 5

57.00 

Nincs készleten

LEIRÁS

Az optimális arányán keresztül (7:4) glükozamin/kondritin és a 3 kombinált (összetett) szinergikus gyulladáscsökkentők miadt, mint a Noni, a bromelain és a kurkumin amelyek ultra-tiszta minőségűek, ez az összetétel gyorsan enyhíti az ízületi fájdalmakat és párhuzamosan stimúlálja a porcok (porcogok) helyreállítását.

Az Artrofix rapid  összetétele a legerősebb és a leghatékonyabb kombináció, amely semlegesíti az ízületi  fájdalmakat, az ízületi nedv és a porcok regenerálodásához vezet.

Az Artrofix rapid nem csak csökkenti vagy megszünteti az ízületi és a csontok által okozata fájdalmakat, de ugyanakkor összetétele által  hozzájárul e krónikus betegségek kezeléséhez.

Napi ajánlott adag: 1400 mg glükozamin + 800 mg kondritin.

Artrofix rapid csomag (protokoll) tartalma

Inflammo

Inflammo

Olyan összetevőket tarlamaz, mint például a glükozamin-szulfátot, bromelaint, a kurkumint  és a trópusi Noni  kivonatát, amelyek az ízületi problémák gyökerére hat.

1 doboz

Ultimate Liga Joint

Ultimate Liga-Joint

Ajánlott ízületi gyulladás, osteoarithritis, ízületi reuma, artrózis, coxarthrosis esetében. Adjuváns degenerativ reumatikus betegségekben, javítja az ízületek mozgékonyságát.

1 doboz

A csomag árában egy-egy termék található.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.