• AHCC plus forte formula - szuperül aktiválja az immunrendszert
  • AHCC plus forte formula - szuperül aktiválja az immunrendszert

  AHCC Plus forte formula – szuperül aktiválja az immunrendszert

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  64.00 

  Leírás

  Az AHCC bemutatása

  Az AHCC (Active Hexose Correlated Compound) az egyik legismertebb és leggyakrabban használt serkentő Japánban. Megjelenését követően az elmúlt 20 évben százezrek alkalmazták. Az AHCC-vel számos klinikai kutatást végeztek embereken és in vitro, több mint 30 egyetemen és orvosi kutatási intézetben és több mint 700 kórházban mind Japánban mint a világ többi részén. Az AHCC-t kimondottan Japánban gyártják és innen exportálják a nagy táplálékkiegészítő cégek.

  Az AHCC a Basidiomycete típusú hibrid gombák micéliumának kivonata. Ez nagy számú aktív hatóanyagot tartalmaz, többek között alfa- és beta glükán változatait, amelyek nem találhatóak meg megfelelő mennyiségben a hagyományos terapeatikus gombákban. Az AHCC-t ugyanakkor módosították enzimjei szintjén, lecsökkentették a molekuláris súlyát 5000 daltonra annak érdekében hogy könnyebben felszívódjon. Az AHCC a Beta 1,3/1,6 Glükánnal és Arabinogalaktánnal a legaktívabb és leghatékonyabb termék a piacon.

  Egy egészséges szervezetben az immunrendszer képes a rákos sejtek felfedezésére és kiküszöbölésére. Viszont amikor az immunrendszer legyengül, a rákos sejtek elszaporodnak és immunszupresszív faktorokat termelnek. Az olyan konvencionális terápiák, mind a kemoterápia és a sugárzás tovább gyengítik az immunrendszert, amely nem képes többé a rákos sejtek felfedezésére és megsemmisítésére. Az AHCC képes ilyen körülmények között is az immunrendszer helyreállítására.

  Az elmúlt 15 évben az AHCC-n végzett kutatások a következőket bizonyították be:

  • Az AHCC javítja az immunrendszert a következő mehanizmusok által: elősegíti a makrofágok és a gyilkos sejtek (NK) szaporodását ezek aktivitásának akár 3oo%-os növelésével. Elősegíti és növeli a citokin termelést (cytokines) amelyek jó hatással vannak inkluszív a tumor nekrózis faktorra is (TNF – alfa), növeli az interferon csoport és az 1, 2 és 12-es interleukin termelést. Meggátolja egyes immuno-szupresszív citokinek működését és szabályozza a Th1 és Th2 sejtek egyensúlyát.
  • Az AHCC csökkenti azokat a mellékhatásokat (hányinger, hajhullás, fáradtság, étvágytalanság, máj toxicitás és a vérkép változásai) amelyeket a hagyományos rák ellenes terápiákkal társítanak (kemoterápia és sugár kezelés) amelyeknek egyúttal növeli a hatékonyságát.
  • Az AHCC ugyanakkor daganat ellenes hatással is bír, amely közvetlen módon a daganatok növekedésének a lassításához vagy teljes leállásához, valamint azok teljes felszívódásához vezethet.
  • Az AHCC meggátolhatja a rákos sejtek áttételét és csökkentheti a rák újonnan feltűnésének a gyakoriságát, így számottevően növeli a várható élettartamot.
  • Az AHCC enyhíti egyes súlyos májbetegségek tüneteit: a vírusos májgyulladásét, a C típusú májgyulladásét (85%-al csökkenti a vírusok számát 3 hónapon belül)és a fulmináns májgyulladásét. A C típusú májgyulladás esetén klinikai bizonyíték létezik arra, hogy az AHCC sok esetben hatékonyabb lehet, mint az interferonos kezelés, ugyanakkor sokkal elviselhetőbb mellékhatásokkal járhat. Az AHCC megelőzi a májcirózis kialakulását, ugyanakkor egy kiváló máj-méregtelenítő..
  • Az AHCC hasznos minden olyan típusú betegség esetében, amely a legyengült vagy nem megfelelően működő immunrendszerhez köthető.
  • Az AHCC nem okoz káros mellékhatásokat és a toxicitása minimális.

  Az AHCC és az idősek

  Az idős emberek fogékonyabbak a fertőző betegségekre így a banális megfázásra, az influenzára, ugyanakkor a tüdőgyulladásra, a rákra és más súlyos betegségekre is.

  Egy kutatás keretén belül kiderült, hogy 50 évnél idősebbek esetében az AHCC képes a T sejtek működésének a serkentésére. A Yale-i Orvosi Egyetemen, Dr.Zhinan Yin, reumatológus és kollégái az AHCC hatásait vizsgálták 30 egészséges felnőtt esetében. Minden páciens esetében az AHCC adagolás előtt megmérték a citokin termelést a CD4+ és CD8+ sejtek mértékéhez viszonyítva, majd megmérték még egyszer a 30 napos AHCC kezelést követően, majd 6o nap múlva és újra a kezelés megszakítását követő 30- napon ( a CD4/CD8 arányával az immunrendszer erősségét mérik).

  A kutatók megfigyelték, az interferon csoport és az alfa-nekrózis faktor termelésének a drasztikus növekedését és folyamatosságát már a kezelés megkezdését követő négy héten belül – két citokin típusú sejt, amely létfontosságú a szervezet védekező rendszerének a szempontjából, a rákos sejteket generáló sejtekkel szemben. Ez a növekedés a kezelés alatt folyamatos volt. A kezelés megszakítását követő 3o. napot követően a CD4+ típusú sejtek citokin termelése csökkent.

  Az AHCC más hatással volt a CD8+ típusú sejtekre. Bár nem növelte számottevően sem a 30 sem a 60 kezelési napon belül a citokin termelést, a kezelést követő időszakban (30 nap) drasztikusan növelte mindkét típusú citokin termelését. Ez azt bizonyítja, hogy az AHCC hatással van a szervezetre nem csak a kezelés alatt, hanem azt követően is. A Dr. Yin által végzett kutatás volt az első, amely bebizonyította, hogy az AHCC jó hatással lehet a “használt” immunrendszerre így segíthet egyes időskorra jellemző betegségek megelőzésében.

  A második említett kutatást 21 egészséges, átlagban 6o éves embert vontak be és osztottak két csoportra. Az egyik csoportnak 4 héten keresztül 3 gram placebót, a másik csoportnak 4 héten keresztül 3 gram AHCC-t adtak naponta. Vérmintát vettek minden vizsgálati alanytól, mind a kutatás elején, mind annak a végén. A vérminták eredményeire alapozva kiderült, hogy azoknak a pácienseknek az esetében, akik AHCC-t kaptak számottevően megnőtt a dendritikus sejtek száma (DC) és az DC1 sejtek alapértelmezett funkciói, a kontrollcsoport és a kezelést megelőző vizsgálati eredményekhez képest. Ezek az eredmények igen fontosak, mivel a kutatás vezetőprofesszora, Naoyoshi Terakawa (Universitatea de Medicina din Kansa, Japonia) szerint a DC sejtek “elengedhetetlenek egy kiegyensúlyozott immunrendszer fenntartása szempontjából”.

  Az AHCC és a rák

  A leglényegesebb és legmélyrehatóbb kutatásokat az AHCC rákos betegségekre való hatásával kapcsolatban végezték. Az 1990-es évektől kezdve az AHCC-t kiegészítőként használták a rákos betegek kezelésénél, az immunrendszer serkentése érdekében és az életminőség javítása érdekében. Mivel az AHCC-t Japánban fedezték fel és jegyeztették be, a kutatások többségét is itt végezték. A 90-es években az AHCC-t körülbelül 700 orvosi intézet használta, ezek többsége Japánban és az AHCC már elismert és használt táplálékkiegészítője volt a rákos betegeknek, mivel a vizsgált egyedi esetek és kutatások bebizonyították hatékonyságát. Az AHCC úgy vált ismertté, mint a “rákos betegek egészséges tápláléka”.

  Az AHCC-Plus és a kemoterápia

  Nem léteznek ellenjavaslatok a AHCC használatára a kemoterápiás kezelés esetén. A kutatások kimutatták, hogy az AHCC erősíti és növeli a Cisplatin rák-ellenes ágens terápiás hatásait és több mint valószínű más hatóanyagokét is. Egyetlen pontosítást fogalmaztak meg a texasi Egyetem keretén belül működő Anderson Rákkutató Intézet által készített kutatásban, amelyet a Journal of the Society for Integrative Oncology (Ref. 1) című szaklapban közöltek. A kutatók megfigyelték, hogy az AHCC egy interakció alanya lehet abban az esetben, amikor olyan kemoterápiás ágensekkel együtt használják, amely a CYP450 2D6 által meghatározott folyamat során jön létre. Ez a folyamat doxorubicinnel és ondanszetronnal jön létre. Más szóval az AHCC használata ezekkel a gyógyszerekkel csökkenti azok hatékonyságát. A kutatás végkövetkeztetéseként a kutatók kijelentették: “az általános eredmények azt mutatják, hogy az AHCC biztonságosan szedhető egyszerre mindazokkal a kemoterápiás ágensekkel, amelyek nem a CYP450 2D6 folyamat során metabolizálódnak”.

  Az KONIG-AHCC-Plus kombinációja más immunostimuláns kiegészítőkkel

  Az AHCC egy erős immunrendszerserkentő, amely főleg a gyilkos- (Natural Killer Cells) és a T sejtek működését serkenti, erősíti a limfociták és a kemokinok hatását (kemokin-, bármely citokin, amely kemotaktizmust eredményez az által, hogy neutrofileket, monocitákat és T-limfocitákat vonz azza a céllal, hogy elpusztítsák az idegen mikroorgaizmusokat), ugyanakkor serkenti a gyulladásos citokineket, amelyek fontosak az olyan autoimmun gyulladásos betegségek szempontjából, mint a rheumatoid arthritis, a lupus, stb. valamint daganat ellenes hatással is bírnak.

  A KONIG AHCC Plus a nagy adag AHCC mellett még két szinergikusan, egymást kiegészítve ható összetevőt, amelyek immunrendszerserkentő hatásaiknak köszönhetően elismertek: Béta 1,3/1,6 Glükán és az Larix dahurica-ból nyert Arabinogalaktán.

  Az Arabinogalaktán egy poliszaharid, amely serkenti az immunrendszert, növeli a makrofágok aktivitását, növeli a antitestek válaszreakcióit a vírusokkal szemben, serkenti a citosztatisztikus hatású gyilkos sejtek citotoxicitását, ugyanakkor az arabinogalaktán meggátolja a daganatos sejtek áttételét a májra.

  A Béta 1,3/1,6 Glükán hatása hasonló az AHCC-hez, serkenti az olyan gyulladásos citokineket, mint a TNFα, IL-6 és a daganat-ellenes hatású IL-12. Az AHCC-hez viszonyítva azonban a Béta-Glükán a karcióma vérellátásának meggátolásával csökkenti az angiogenézist (az angiogenézis a daganat növekedésének és az áttétek kialakulásának mehanizmusa).

  Összetétel

  AHCC500mg
  Béta 1.3/1,6 glükán150 mg
  Arabinogalaktán50 mg

  Használat

  A javasolt napi adag:

  Az immunrendszer megerősítése érdekében: 1-2 kapszula naponta (1-0) vagy (1-1) éhgyomorra, étkezések között.

  A rák megelőzése érdekében: 1-2 kapszula naponta (1-0) vagy (1-1) éhgyomorra, étkezések között.

  Kiegészíti a rák kezelésére előírt gyógyszereket és csökkenti a hagyományos rák ellenes kezelés okozta mellékhatásokat (kemoterápia és sugárkezelés): 2-4 kapszula naponta (1-1) vagy (2-2) éhgyomorra, az étkezések között.

  C és B típusú hepatitisz esetében: 2-4 kapszula naponta (1-1) vagy (2-2) a C típusú hepatitisz protokoll részeként.

  Súlyosabb esetekben: 1-2 hónapon át lehet szedni a maximális adagot 6 kapszula/nap (3-3) éhgyomorra, az étkezések között.

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.