Elkelt

  Aerob oxigén – oxigénnel tölti fel a sejteket

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  45.33 

  Nincs készleten

  Leírás

  Az oxigén a sejtek élő tápláléka. Oxigén hiányában a sejtek erjedni kezdenek. Az erjedésnek köszönhető termékek savasak, így az egészséges sejtek rákos sejtekké alakulnak. A oxigénmentes környezet kedvez a mutáns sejtek gyors osztódásának, és ez által hozzájárul a rák elterjedéséhez. Az oxigén bősége megakadályozza a rákos sejtek osztódását és “megfullasztja” őket. A kutatók egyre több bizonyítékot találnak arra, hogy a rákos megbetegedések hátterében nagy mértékben a sejtek oxigenizációjának hiánya áll, függetlenül az egyéb rákkeltő tényezőktől.

  Az oxigén, az erős immunrendszer elengedhetetlen kelléke.

  “Az oxigén létfontosságú szerepet játszik az immunrendszer zavartalan működésében, így a megbetegedésekkel, vírusokkal és baktériumokkal szemben kifejtett ellenállásban” – jelentette ki Dr. Parris Kidd.

  Ugyanakkor Dr. Stephen Levinc azt állítja, hogy “az oxigénelégtelenség a szervezet megbetegedésének egyedüli oka”.

  Így a vér oxigénhiánya a kiindulópont az ellenállóképesség elvesztése és az olyan egészségügyi problémák felé, mint: rák, leukemia, AIDSZ, Candida, szív-iszkémia és az idegsejtek roncsolódása.

  A piacon igen sok termék van, amely Oxigen Aerobic vagy Oxigenator Aerobic néven fut. Ne vásárolják meg csak azokat a termékeket, amelyek molekula formában elektrolitikus oxigént tartalmaznak. Nem azokat, amelyek hidrogén-peroxidot vagy klór-dioxidot tartalmaznak, mert azok haszontalanok és mérgezőek is lehetnek.

  Dr. Warburg már 1931-ben elnyerte a Nobel díjat, azoknak a kutatásainak köszönhetően, amelyek kimutatták, hogy a rákot a sejtek oxigénhiánya okozza. ”A rák fő okai és megelőzése” című munkájában azt írja: “a rák oka ma már nem titok, mostmár tudjuk, hogy akkor jelenik meg, amikor a sejthez 6o%-al kevesebb oxigén jut el, mint amennyire szüksége lenne”

  Tehát a sejtek oxigenizációja létfontosságú. A sejtek azonban az oxigént csak a vérből nyerik. Így elegendő vérnek kell eljutnia a sejtekhez. Ezen kívül a vérben elegendő oxigénnek kell lennie (a vérbe az oxigén lélegzés útján jut el, és a levegő amit belélegzünk egyre kevésbe tiszta. Ha 1oo évvel ezelőtt a levegő kb 22% oxigént tartalmazott, mára ez 18%-ra csökkent, a forgalmas városokban meg 14-15%-ra) .

  Mikor nem jut elegendő oxigén a sejtekhez??
  • Amikor nem jut el elegendő vér a sejtekhez
  • Amikor nincs elegendő oxigén a vérben
  Hogyan lehet ezen javítani??
  • A vér szabad keringésének a biztosítása által
  • Elegendő oxigén utánpótlást biztosítva
  Hogyan valósítjuk ezt meg??
  • A keringési rendszer kitisztítása, a vérér lerakódások eltávolítása által. A leghatékonyabb módszer erre a “kelatinálás” a “Chelatin-forte” vagy a Flow formula termékek használata által.
  • Az Aerobic Oxigén használatával, stabilizált oxigén az emésztőrendszeren keresztül a vérbe jut, majd az ott átalakul a jólismert O2-vé.
  • Az ivóvizünk Aerobic Oxigénnel való kezelése által, átalakul “élő vízzé”.
  • A belélegzett levegő ózonosítása (főleg a lakásunkban) egy erre kifejlesztett géppel.
  Mi az Aerobic Oxigén??

  Az Aerobic Oxigén egy kanadai termék, amelyet egy olyan inonizációs tehnológiával fejlesztettek ki, amely során az oxigén molekulákat stabilizálják, így azt az emésztőrendszeren keresztül a vérbe lehet szállítani, ahol oxigénné alakul át. Csak két kanadai cég gyártja, és a kereskedelemben több néven fut.

  Az Organika stabilizált oxigénje a vérben 6-8 órán át marad aktív.

  Paradoxonnak tunic, viszont az aktív oxigén (ionos)a mellérendelt egy elektonnak köszönhetően igen hatékonyan csökkenti a oxigén-szabadgyököket.

  ÖSSZETÉTELE

  Elektrolitikus oxigén molekulák nátrium-klorid oldatban és desztillált vízben.

  Használat

  Ajánlott adagolás:

  1. Az egészség megözrése érdekében: 10-12 cseppet kell naponta 3 alkalommal bevenni, egy pohár vízben (szénsavmentes ásványvíz.
  2. Oxigénnel dúsított ivóvíz: 5-6 cseppet kell tenni 1 liter vízhez. 60 ml elegendő 150 liter víz oxigénezéséhez.
  3. Fehérebb és egészségesebb fogakért: tegyen 2-3 cseppet a fogkefére, majd erre a fogkrémet és úgy mosson fogat.
  4. Szájöblögető vízhez: 1 perc alatt lassan adagoljon 10 cseppet, 50-60 ml szénsavmentes ásványvízhez, majd töltse a szájába, gargalizáljon vele 1 percig, majd köpje ki.

  Ajánlások

  • Szinergikusan hat a Squalene (szkvalén) termékkel, mely ugyancsak oxigénhordozó termék.
  • Az élsportolóknak több oxigénre van szükségük ahhz, hogy megbírkózzanak a fokozott megterheléssel. Ezért edzés előtt 30-60 perccel ajánlott alkalmazni az Aerob oxigén terméket.

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.