Sold Out
  • Acai 5000 forte - tápláló antioxidáns
  • Acai 5000 forte - tápláló antioxidáns

Acai 5000 forte – tápláló antioxidáns

0 hozzászólás
0 out of 5

28.00 

Nincs készleten

Leirás

Részletek:

  • A szervezetben felgyülemlett méreganyagok kiküszöbölése szempontjából fontos antioxidánsokat tartalmaz.
  • Serkenti az immunrendszert.
  • Elősegíti a fogyókúrázást.
  • Serkenti a nemi vágyat.
  • Vas és más vitaminok, ásványianyagok forrása, amelyek megvédenek a vérszegénység és a vitamin és ásványianyagok hiánya okozta anyagcserezavarok ellen.
  • Visszaállítja a máj energia szintjét.

Sok Acai termék helyettesítőket tarlamaz vagy egyéb összetevőkkel hígitott. 

Tudni szeretné miről ismerheti fel a jó minőségű fagyasztva szárított technikával előálított Acait?

  1. Nyisson szét egy kapszulát. Egy nagyon finom, erős rózsaszín vagy lila por van benne.
  2. Tegyen egy kis port a nyelvére. Egy specifikus, kissé fanyar erdeigyümölcs íze kell legyen.

Az Açai bogyó (Euterpe oleracea) vagy braziliai fácska egy másik olyan trópusi gyümölcs, amely nemzetközi elismerésben részesült kiváló hatásainak köszönhetően. Az utóbbi évek kutatásai kimutatták, hogy az Acai egy erős antioxidáns és egy olyan tápanyagforrás, amely létfontosságú Omega olajakat, E vitamin foszfort és több polifenolt tartalmaz.

Az Acai (Euterpe oleracea) kiváló flavonoid forrás, 33-szor többet tartalmaz, mint a vörösbor. Ugyanakkor polisterolokat is bőségesen tartalmaz, amelyeket újabban a magas vérnyomás tüneteinek a megszűntetésére használnak a gyógyászatban.

Az Acait több betegség kezeléséhez felhasználják: artritisz, gyulladás, szív- és érrendszeri betegségek, vitaminhiány és az öregedés folyamatának a lassítására. Az Acai gyümölcse hozzájárul a szív és érrendszeri megbetegedések kockázatának valamint a koleszterinszint csökkentéséhez, jó eredménnyel kezeli a retinopatikus cukorbetegséget, a fibrocisztitát és serkenti az immunrendszert.

Az Acai gyümölcs rostjai 3-szor több lipidet, 7-szer több szénhidrátot, 118-szor több vasat, 9-szer több B1 vitamint, 8-szor több C vitamin és 50%-al több foszfort, proteint és kálciumot tartalmaz, mint a nyers tehéntej. Ugyanakkor 10-szer több vitamin és antioxidánst mint a szőlő és 2-szer többet mint az áfonya. Az Acai fogyasztása hozzájárul a szív egészségének a megőrzéséhez, mivel egy bő antocianin forrás, amely a vörösbor összetételében is szerepel.

Az Anticianidok olyan összetevők, amelyek szabályozzák a vér koleszterinszintjét. A magas koleszterinszint igen nagy kockázati tényező a szívkoszorúér megbetegedés kialakulásához, amely az Amerikai Egyesült Államokban az első számú elhalálozási ok. Ez azt jelenti, hogy évente 490.000 amerikai hal meg szív és érrendszeri betegségekben, több mint $60 milliárd dollar korházi költséget és termelési kiesést okozva.

A koleszterinszint étkezés által történő szabályozása és csökkentése hozzájárul egy hosszabb élethez és a kezeléssel járó költségek csökkentéséhez. A koleszterin-szegény étkezés és a rendszeres testmozgás nemcsak a betegségeket segít megelőzni, hanem a szív és érrendszeri megbetegedések kockázatát is csökkenti. Az olyan élelmiszerek fogyasztása, amelyek összetevői csökkentik a koleszterinszintet, a vérnyomást és méregtelenítik a szervezetet, hozzájárulnak egy szervezet egészségének a fenntartásához. Az Acai minden szempontból megfelel a fent említetteknek.

Magas kálcium tartalmának köszönhetően, az Acai igen jó hatással van a szív és érrendszerre, csökkenti a csontritkulást, és a végbélrák valamint a mellrák kialakulásának a kockázatát. Az Acaiban található E vitamin létfontosságú a szövetek regenerálódása érdekében. Magas rosttartalma serkenti a bélműködést és ez által csökkenti a végbélrák kialakulásának kockázatát.

A Acaiban található hatóanyagok: antocian polifenolok, mint például a cianidin-3-glükozoid, Cianidin-3-rutinozoid, Omega 3/6/9 zsírsavak, beta-szitoszterolin (immunmodulátor), vitaminok, rostok, proteinek, nátrium, kálcium, foszfor, réz.

Összetétel

Egy (1) kapszula tartalma:

10:1-hez hydroalkoholikus kivonat, Acai gyümölcs (Euterpe oleracea) porból, egyenértékű 5000 mg porral 500,0 mg
Magnézium sztearát 5,0 mg
Kapszula: növényi zselatin 95,0 mg

Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, glutént, szóját, búzát, kukoricát, erjesztőt, diót, mesterséges édesítőszereket, aromákat vagy színezékeket.

HASZNÁLATA

A javasolt napi adag: 1-2 kapszula.

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.