Santevia – lúgosító termosz – energy flask

0 hozzászólás
0 out of 5

45.00 

Törlés

Leírás

Egy egyedi tervezéssel, a Santevia® Energy Flask-nek egy fém teste van, kettős falakkal, amely rozsdamentes acélból van gyártva, minőségi élelmiszer.

A belsejében található egy kosárka amely a hőpalack fenti részében van (ezt attól függően kell cserélni, hogy milyen gyakran használjuk) és egy rögzített patron a hőpalack alsó részében (amit nem kell kicserélni). Ezek természetes elemeket tartalmaznak a víznek a tisztításához, lúgosításához, ionizálásához és az újraásványosításához. Az alsó részben levő rögzített patron az ásványi tablettákat tartalmazza. Ezt a patront nem kell kicserélni.

A felső kosárka Turmalint, Maifant, Eltávolított Infravörös Kőt, Klór érzékelő gömböket és negatív képességű elektromos gömböket (a PR (ORP) érték csökkentésre) tartalmaz.

Összetétel:

 • Turmalin: 8+ ra megemeli a pH értékét. Ezek mellet a vízet is ionizálja.
 • Maifan: újra ásványosítja a vízet hozzáadva vasat, kálciumot, zinket és egyébb kedvező ásványi anyagokat.
 • Az Eltávolított Infravörös Kő (Jad): a vízet táplálja (energizálja-erősíti).
 • A klór érzékelő gömböknek az a szerepe, hogy a klórt elvegyék az ivóvízből.
 • A negatív képességű elektromos gömbök csökkentik az oxidáció képesség értékét a PR csökkenése ( az Oxidáció Képességének a Csökkenése kifejezi a víz küzdelmi képességét a szabad radikálok ellen és így a víznek egy antioxidáns jelleget ad amely hasznos az egészségre nézve

Használati utasitások

Első használat előtt

 1. A felső kosárkán keresztül Megtöltik a hőpalackot forralt vízzel.
 2. Ráteszik a fedőt (a tetejét) és felrázzák 30 másodpercig.
 3. Ezután megismétlik ugyanezt meg 2 alkalommal.

Használata

 1. A fenti kosárkán keresztül megtöltik a hőpalackot vízzel.
 2. Amiután megtöltötték várjanak 5-10 ezután a víz lehet fogyasztani.
 3. Ahogy fogy el a víz kell tölteni rá újból vízet.

A pH szint

minél többet marad a víz a hőpalackban annál inkább egy nagyobb értékű ph-t kapunk. Ne hagyják a vízet a hőpalackban több, mint 2-3 órát vagy anélkül, hogy még töltenének rá újabb vízet.

A szűrőkosárka kicserélése

Körülbelöl 500 liter víz után kell kicserélni és nem szabad tovább hagyni, mint 1 évet, az első használattól. Hogyha egy nagyon szennyezett vízet használhak, akkor gyakrabban lehet a szűrőkosárt kicserélni ( körülbelöl 300 liter víz után).

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.