Elkelt
  • Santevia Water Systems zuhanyszűrő - fehér
  • Santevia Water Systems zuhanyszűrő
  • Santevia Water Systems zuhanyszűrő - króm

  Santevia – zuhanyszűrő

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  73.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Kiürítés

  Leirás

  A csapvízhez és a medence vizhez klórt adnak hozzá. A klór gyorsan felszívódik a bőrön keresztül. Az ivóvízben lévő klór könnyen eltávolítható az 5 fokozatú Santevia Szűrővel. De az a víz, amit zuhanyozni vagy fürdeni használunk?

  A klór hatása a bőrre

  Káros hatásai sok félék lehetnek:

  • Akné (pattanások), ekcéma, irritáció, amelyeket a szabad-gyökök segitik elő.
  • Rák. A HULIQ.com-on, egy független hírszerző szervezetről szóló jelentés szerint a klór elősegíti a szabad gyökök keletkezését a szervezetben, különösen a bőrben. A szabad gyökökről bebizonyosodott, hogy  rákot okoznak. A csapvíz (szájon keresztűl fogyasztva) szoros kapcsolatban áll a húgyhólyag-, az emlő- és a bélrákkal. A klórozott víz a bőrre (zuhanyzó, fürdő vagy medence) alkalmazva megnövekedett rosszindulatú melanóma kockázatát idézi elő, más néven bőrrákot.
  • A bőr korai öregedése. A klór által előidézett szabad gyökök növelik a toxicitást – mérgezést, ami bőrirritációhoz, például aknéhoz (patanások  megjelenéséhez) és kiütésekhez vezet. A Drinking Water.com által bejelentett tanulmányok azt mutatják, hogy a klórozott víz elősegíti az öregedési folyamatot, ami hasonlit a túlzott napsugárzás hatásához.
  • Kimerült fehérjék és száraz bőr. A Free Drinking Water.com szerint, a klór elpusztíthatja a szervezetben szükséges fehérjéket. Rövid távon ez száraz bőrhöz, viszketegséghez vezethet. A folyamatos bőr hámlás nagyon száraz bőrhöz vezethet. Bár sokan azt gondolnák, hogy a kádban  a száraz bőr megpuhul, viszont ez több kárt okozhat, mint jót. Még az víz is, amely nem tartalmaz klórt kimeritheti a bőrt a természetes olajokból amelyek megszokták tartani a bőr nedvességét, viszont a klór jelentősen növeli ezt a hatást. A zuhanyzásnak és a fürdésnek rövidnek kell maradni és a hidratáló krémet azonnal kell alkalmazni.

  A Santevia Zuhanyzó Szűrő kiküszöböli a klórozott víz káros hatásait.

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.