Santevia – vízszűrő rendszer – elsődleges élővíz

    0 hozzászólás
    0 out of 5

    267.00 

    ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

    Leírás

    Mi is a Santevia ultra tiszta viz és vizrendszer?

    • egy molekuláris bio-kompatibilis strukturája van, amelyet a szervezet könnyen fe tud szívni;
    • könnyen feloldaja a gyógyszereket, a táplálék kiegészítőket és a feloldható élelmiszereket, amelyeket a szervezet könnyebben asszimilál;
    • lúgosítja a szervezetet (ismert, hogy a lúgos környezet gátolja a rákos sejtes kifejlődését, gátolja a romlási folyamatokat a sejtek szintjén).

    Miután megvásárolta ezt a rendszert, a szűrőket kell kicserélni (a kerámia szűrőt körülbelül 12 hónaponta és a középső szűrőt körülbelül 6 hónaponta). Az ásványi köveket 4-5 évente kell kicserélni

    Bárki aki próbál ajánlani önöknek egy olyan rendszert, amely képes termelni egy strukturált vízet és amelyet sebességgel beletesz egy mágneses csőbe, az csak egy hazugság. Ásványositani, lúgosítani, élénkíteni és strukturálni a vízet, egy lassú és fokozatos folyamatot jelent.

    Ez egyedül csak Santevia rendszer tudja megtenni.

    Megfigyelték, hogy milyen ize van a szénsavmentes kereskedelemben levő víznek? Jónak találják? Próbálják meginni szoba hőmérsékleten!

    A hagyományos szűrő rendszerek, nagy sebességi folyással vagy egyszerű szűrő rendszerrel nem is arra vannak feltalálva és nem is tudnak egy tiszta vízet termelni, hogy ne is beszéljünk az ultra tisztaságról.

    A tisztított víz vagy a szénsavmentes víz (beleértve a reverzális ozmozával előállitott vizet) egy olyan víz, amely a gyors és hatástalan ipari folyamatokon keresztül van előállítva. A víz számos csöveken, könyökön, ragasztáson és szivattyúkon halad át és kontaktusba kerülnek műanyagokkal, amelyek A Bisfenolt t (egy rákkeltő anyag) tartalmaznak, fémekel, gumikkal, kenőanyagokkal. Emellet, a víz érintve van a motorok elektromos terétől, amely előtérbe teszi a szivattyúk funkcióját.

    Az úgynevezett ionizált víz (előállitja egy elektromos gépezet, amelyet nemrégiben vezetek be) abszólut semmilyen előnyt nem hozz, mert nem tudja megtartani a ionizált formáját, amely mesterségesen van előállítva). Sőt a víz sérült és még egészségtelen is, ami után egy “akadozó” elektromos teren halad át, amely megtudja változtatni a molekuláris strukturáját (szerkezetét). Ennek a folyamatnak nincs semi köze az elsődleges folyamathoz.

    Az elsődleges víz

    Az elsődleges víz, egy olyan víz, amelynek egy egyszerű molekuláris szerkezete van(bio elérhető könnyen lehet asszimilálni) és amely nem tartalmaz mast, csak ásványi anyagokat. Az a víz, amelyet elsődleges eső vízből (tiszta, szennyezetlen) állítanak elő, miután több földi rétegeken fog keresztül haladni, ahol ásványosodik, szerkesztődik.

    A mai napokban az esővíz szennyes mérgező anyagokkal (a légkörbe kibocsájtott különböző ipari folyamatok és az esővíz által felvett az úgynevezett “savas eső”), az a víz, amely belép a talajba az is szennyezett és mérgező anyagokat tartalmaz (a permetszerektől és a gyomirtó szerektől, amelyeket a mezőgazdaságban használnak, egészen az ipari túlcsordultságig).

    Ez a “kortárs víz” amelyből állitják elő a szénsavmentes vizet. Az ipari folyamatok a viznek az előállitására nem tudják kizárni a mérgező anyagokat, nem tudják újra teremteni a kortárs vizet ultra tiszta vizzé. Csak egy idegen vizet tudnak előállitani, amely idegen az emberi szervezet számára.

    A Santevia™ Vízrendszer forradalmasítja a víz technológiáját. Egyszerűen, ha a csapvizet használjuk, a Santevia egy ultra tiszta vizet, lúgosító, ásványosított, ízletes és egészséges vizet teremt. Nagyon közel áll az “elsődleges vízhez”.

    Egy 8 fokozatban levő tehnológiát használva, a Santevia letávolít mindent a vízből „egy csepptől a másikig” és így egy olyan vizet alkot, amely egyenértékű az „elsődleges” esővízzel, amelyet ezután újra ásványosit, lúgosít, és molekulárisan újra szerkeszti.

    Végül pedig egy egészséges vizet kapunk, lehet, hogy még olcsóbb, mint a kereskedelemben levő szénsavmentes víz.

    A lenti kép a ph összehasonlítását mutatja egy nagyon jó minőségű csapvíznek, amely Vancouverből van és ugyanaz a víz a Santevián van áthaladva. Ahogy látni lehet, a Santevia felemelte a ph szintet 1,5 árnyalattal és így sikerült egy lényeges lúgosító ph szinthez hoznia ( a semleges pH az 7).

    pH érték

    A megtisztitott viz, a szűrőrendszer szerkezete

    1. Első szint – Kerámiai előszűrő

    • Likacsosság: 0,3 mikron;
    • Eltávolitja a rozsdát, az üledékeket, a port;
    • Megállitja a nagy baktériumokat, a csírákat, a parazitákat;
    • Amikor a kerámia szűrő leblokálodik és a víz nagyon nehezen halad, itt az ideje, hogy a szűrőt kicseréljük (egy 4 5 személyes családnál körülbelül 12 hónapban egyszer), de attól is függ, hogy milyen tiszta a víz, amielőtt meg van szűrve.

    2. Második szint – Aktív szén és grafit

    • Eltávolítja a klórt, a trihalometánokat, a szerves vegyi anyagokat, a szagokat, az ízeket, a színezékeket és a kisebb részecskéket, mint 0,3 mikron;
    • Tartalmaz 3 méretű granulátumot, azért hogy megnövelje a felszívási területet.

    3. Harmadik szint – kovasav granulátum

    • Semlegesíti a vegyületi savakat létrehozva egy enyhén alkalikus pH-t;
    • Amikor a felső rész (kovasav réteg) színes kezd lenni (kezdetben fehér) itt az ideje kicserélni a szűrőt (egy 4-5 személyes családnál minden 6 hónapban egyszer).

    4. Negyedik szint – zeolitok granulátum

    • Eltávolítja az apró baktériumokat, a fémeket (beleértve az ólomot és a higanyt), az ásványokat;
    • Eltávolítja a tisztítószereket, a különböző mérgező anyagokat (toxinokat), a mezdőgazdasági vegyi anyagokat (beleértve a permetszereket és a gyomirtószereket).

    5. Ötödik szint – ásványi infúzió

    • Ionizált ásványi anyagok, amelyek oxigént adnak és megerősítik a vízet;
    • A több ásványi kristály porózus hozzájárul a víz oxigénálásához és egy alkalikus pH megszerzéséhez.

    6. Hatodik szint – Bio-Kerámia (agyagáru)

    • Kettéválasztja a víz molekulákat megnövelve a bio-felszívását és a biológiailag hozzáférhető oxigén tartalmát.

    7. Hetedik szint – Post-szűrő ásványi kőzetekből

    • Ásványi kőzetek, amelyek egy malaéziai elsődleges területből vannak kiásva 300-600 méter mélységből. Tartalmaznak: kálciumot, magnéziumot, mangánt, nátriumot, cinket és trasoár ásáványokat;
    • Folyamatosan ásványi anyagokat bocsájtanak ki;
    • Körülbelöl 5 évig tartanak;
    • Körülbelöl évente 1 vagy 2 x ki kell venni és 5-10 percig vízben forralni kell.

    8. Nyolcadik szint – mágneses alagút

    • Felsorakoztatott mágnesek, amelyek aktiválják a víz molekulákat;
    • Újraszervezi a nagyobb molekulákat, amelyek csoportokba vannak zsúfolva, átváltoztatja egyszerű szerkezetekbe és így egy szerkesztet vízet kapunk;
    • Egy olyan vízet hozz létre, amelyet a szervezet könnyebben fel tud szívni, egy olyan víz, amely segít a tápanyagok felszivodásában.

    Kutatások

    Az egészségért való víz, a gyógyulásért, az élet biztosításáért

    Sok egészségügyi problémánknak az eredménye a kiszáradás. Elvesztettük a szervezetünkkel való kapcsolatot ami a vízigényt és a élelmiszereket illeti. Paradox módon, nagyon sok folyadéka napi használatunkból, amelyekkel helyetesítsük a vizet (üdítők, kávé, tea stb) kiszárítja a szervezetet, ami súlyobbítja a helyzetet.

    Az egészséges víz

    • A legfontosabb jellemzői az egészséges víznek a következők: tisztaság, a pH (lúgos vagy legalább semleges), az elektronok aktivitása a vízmolekulák atom szerkezetéből és a molekuláris szerkezet.
    • A szervezetnek lúgos vízet biztosít, a szövetekben levő sav megsemlegesítésére és eltávolítására, megállítjuk a lúgos anyagoknak a kitermelését a szervezet különböző részeiből, legfőképp a fogakból és a csontokból.
    • A szervezetnek szüksége van lúgos ásványokra, mint például: kálciumra, magnéziumra és káliumra, ion formájában, könnyen felszívodható.
    • A káros mikroorganizmusok nem tudnak növekednik egy olyan környezetben, amely gazdag lúgos vízben.

    Emlékezzünk

    • Az emberi test 75% ban vízből tevődik össze;
    • Az emberi agynak 85% a víz és nagyon érzékeny a kiszáradásra;
    • A kiszáradásban, 66% a a vízvesztességnek érinti a sejtek belsejét;
    • A kisebb kiszáradás lassítja az anyagcserét;
    • Sokszor a szomjuság jelei úgy vannak értelmezve, mint éhség tünetek;
    • A víz hiánya a fő oka egy napi fáradtsági érzetnek;
    • A legtöbb ember az élete során egy krónikus kiszáradási állapotot nyilvánit meg;
    • A víz és a levegő a fő energia forrás a test számára;
    • A víz erősíti az immunrendszer hatékonyságát;
    • A víz a fő oldószer az összes élelmiszeri termékeknek, a vitaminoknak és az ásványi anyagoknak;
    • A víz megnöveli a szervezet felszívódási hatékonyságát;
    • A víz a legfontosabb kenőanyag az ízületeknél;
    • A víz segít az ízületigyulladás megelőzésében és a hát fájdalmakban;
    • A víz segít az agyvérzés és a szívroham kockázatának a lecsökkentésében.

    A lúgos víz és a gyomorban levő sav (sav-bázis egyensúly)

    Néhány ember felteszik a kérdést, hogy mi történik a lúgos vizzel, amikor a gyomorba kerül (nagyon savas környezet). Itt a válasz.

    Hogy megeméssze az ételt és hogy megölje a baktériumokat és a vírusokat, amelyek a lenyelt ételeket kísérik (90%-ban a betegségek a „kéztől a szájig” terjednek), a gyomorunk belseje savas. Általában, a gyomorban a pH értéke 4.

    Amikor táplálkozunk és vízet iszunk, főleg lúgos vízet, a gyomorban levő pH értéke megnövekszik. Ebben a helyzetben, a gyomorban egy visszacsatolási mechanizmus van kiváltva, hogy felismerje ezt, és a gyomor falai utasításokat kapnak, hogy termeljenek több sósavat, hogy helyreállítsák a pH értékét legalább a 4-es szintre.

    Tehát a gyomor újra savas lesz. Amikor lúgos vízet iszunk, akkor a sósav újból termelődik a gyomor által, hogy megtartssa a lezuhant savasságát a pH-nak. Úgy tűnik, hogy ez egy folyamatos harc.

    De ezek mellet, megnyugszunk, amikor megértjük, hogy a gyomor belseje milyen módon termeli a savat.

    A gyomor falán levő sejtek, arra vannak tervezve, hogy abban a pillanatban szembe tudjanak nézni a sósav igényeivel. A gyomor belsejében levő sejtek összetevői, amelyek sósavat (HCI) termelnek a következők: szén-dioxid (CO2), víz (H2O), és nátrium-klorid (NaCI) vagy kálium-klorid (KCI).

    A kémiai képlet a következő:

    NaCl + H 2O + CO2 =   HCl + NaHCO 3, sau KCl + H 2O + CO2 = HCl + KHCO3.

    Mint látható, sósavat és egy mellék terméket eredményez (szódabikarbonát, NahCO3, vagy kálium bikarbonátot, KHCO3), amelyek bejutnak a vérkeringésbe.

    Ezek a bikarbonátok lúgosak és semlegesítik a vérből a savtultengést, és feloldják a szilárd savas hulladékokat. Ez a folyamat szén-dioxid kibocsájtásával zajlik és amely a tüdön keresztül távozik, a légzési folyamaton keresztül.

    Ahogy a korban előrehaladunk, a vérnek ez a lúgosító mechanizmusa hatékony lesz, és így jön létre a savas folyamat. Ez a következménye a savas hulladékok felhalmozodásának a szervezetbe. Tehát, létezik, egy egyértelmű összefüggés az öregedési folyamat és a felhalmozott savak között.

    Figyelembe véve a gyomor pH értékét, úgy tünne, hogy a lúgos víz soha nem jut a szervezetbe. De ha úgy nézzük a testet, mint egy egész, egy lúgos nettó nyeresség lesz, amiután lúgos vízet iszunk. Ne feletsük el, hogy a szervezet sejtjei enyhén lúgosak. Azért, hogy ők savat termeljenek, lúgosítót is kell termeljenek és fordítva.

    Amikor Alka-Seltzer lúgosított szedünk, azért, hogy enyhítsük a sav okozta gyomorfájdalmakat, a sósavat már nem termeli a gyomornak a falai és ennek következtében, a vérkeringés pedig nem kap többet lúgosító hozzáadást (bikarbonátok), azért, hogy megtartsa állandóan az enyhén lúgos feltételt.

    Vegyünk például egy másik szervet, amely úgyanazon elv szerint műkődik (savat termel, azért lúgosított tudjon termelni). Amiután, a gyomorban levő táplálékok megemésztődnek, ezek belépnek a vékonybélbe. Ebben a szakaszban, az élelmiszer-tál annyira savas, hogy tönkreteszi a belek falait. Hogy elkerüljük ezt a dolgot, a hasnyálmirigynek az a dolga, hogy segítségül jöjjön a lúgos váladék lével. Ez a szódabikarbonát váladék összevegyítődik az élelmiszer savas –tállal, amely a gyomorból jön. Azért, hogy bikarbonátot termeljen, az említett képlet szerint, a hasnyálmirigy sósavat is kell termeljen, amely a vérkeringésbe bocsájtodik ki.

    Egy gazdag étkezés után, egy álmossági állapot lép fel, amikor a megemésztet étel elhagyja a gyomrot (és nem evés közben, se nem a gyomor emésztés közben). Ez az a pillanat, amikor a sósav a vérbe kerül. A sósav a fő összetevő az antihisztaminok részéből, ami az álmossági állapotot/bágyadtságot megmagyarázza.

    Szóval a lúgosság vagy a savasság amelyeket a szervezet termel, egyensúlyozva kell legyen a savasságtól vagy a lúgosságtól, amelyeket ugyancsak a szervezet termel.

    Az előállított lúgosság, a szervezet külső forrásaiból, mint például a lúgos víz, eredményez egy lúgos nettó keresetet a szervezetben. És ez az ,amit szeretnénk, mert az elfogyasztott táplálékok többsége savasságot termelnek (a hús, a fehér kenyér, a zsírok, a tejtermékek, a tojások, az alcohol, a kávé, stb). És az egészség állapot létre jön és megtartódik egy enyhén lúgos környezetben.

    A pH szintnek az értéke

    A pH kifejezés által egy savasságnak/lúgosságnak egy olyan mérési paraméterét értjük amely egy anyagé, illetve a H+3O ión hidrónium koncentráciuma.

    • Minden alapvető folyamat a szervezetből a Ph pontos érték alatt fut.
    • Egy egészséges pH érték megtartása az egyik legfontosabb funkció a szervezetből
    • Ha a pH elváltozik, csak 3/10…beáll a halál
    • Ha a pH csak kissé lúgos vagy épp semleges, a sejtek “megbetegednek”
    • A pH érték számadatok csak exponenciálisak (a 6 és 7 pH közötti különbség 10x nagyobb)
    • Ha a szervezetben levő folyadékok kritíkus pH értéke megfenyegetve van, a szervezet feláldozza nem fontos szöveteket, amelyekből lúgos anyagokat von ki és amelyek rögtön elérhetőek, például a vér helyreállításában
    • Végül, a szervezet oda jut, hogy feláldoza a saját csontrendszerét (amely a leggazdagabb a lúgos ásványi anyagokban) a helyreállításért.

    Savasság és lúgosság

    • A pH skála segítségével mérjük meg;
    • 7 értéknél alacsonyabb: savasság;
    • 7 értéknél magasabb: lúgosság;
    • A vér ideális pH értékje: 7.35 (tehát enyhén lúgos);
    • Az emberek többsége savas táplálékot fogyaszt;
    • Ahogy a szervezet savassága nő, az egészséges sejtek baktériumokkal, élesztőkkel és penészgombával vannak ellepve, amelyek savas környezetben boldogunknak. A rákos sejtek savas környezetben fejlődnek ki.

    Kapcsolódó termékek:

    Mások a következőket is megvásárolták...

    *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.