Synergistic Resveratrol forte – erős antioxidáns

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  31.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  Egyedi a piacon, bíztosítva a szinergikus kombinációt: trans-resveratrol + resveratrol + polifenolok.

  Resveratrolnak a piacon való megjelenése jelentős előrelépést mutatott a szabad radikálisok elleni küzdelembe.

  A Resveratrol az egyike a leghatékonyabb természetes antioxidánsnak, 4-5x erősebb, mint a beta-karotin, 50x erősebb, mint az E vitamin és 20x erősebb, mint a C vitamin.

  A Resveratrolt megtalálhatjuk nagyobb koncentrációban a vörösborban, resveratrol forma alatt és a Polygonum cuspsidatum növényben is, trans-resveratrol forma alatt. Mind a két forma szinergikus uton hat a szabad radikálisok leküzdésében, a trans-resveratrol pedig széless köré terjed ki. De egyesítvé mindkét formát a polifenolokkal, fedezni fognak egy sokkal nagyobb antioxidáns spektrumot, mind mindegyik külön véve.

  Resveratrol összegyűjti és eltávolítja a szervezetből a szabad radikálisokat. Ezek a szabad radikálisok számos betegségek fő okának vannak tekintve, nem csak az ők gyulladási akciójuk miatt, hanem az immunrendszer megbetegedésében is. Ugyancsak a szabad radikálisoknak egy nagy hozzájárulásuk van a megöregedési folyamat felgyorsításában, a Resveratrol normalizálja a vérben levő folyadékok szintjét vérnyomáscsökkentő hatással.

  A szabad radikálisok eltávolítása által és az immunredszer serkentése által, a resveratrol le tudja csökkenteni a kolezterinszintet, amely ki sűrűsségű (rossz koleszterolnak is nevezik) és megnöveli a nagy sűrűsségű koleszterinszintjet (jó koleszterin). Segít a vér folyékonyságához és még segít a vérlemezek jó műkődéséhez.

  Nagyon sok tanulmány egy daganatelleni aktivitást jelez, egyes esetekben lelassítva még 50%-al is a rákos sejtek megtöbbszörösödését, úgyanabban az időben a stimuláló egészséges sejtek osztályát a daganatos területben.

  Miért? Azért, mert a Resveratrol le tudja lassítani az angiogenézist több, mint 60%-al. Az Angio-genézis, az új hajszálereknek a kialakuló jelensége, amelyek a daganatot vérrel táplálják. Lecsökkentve a vérrel való ellátást, így a daganat „kiéheztetve” van.

  A resveratrol hasonlóan hat az ellagsavhoz.

  A A Resveratrol antioxidáns hatású,  egy erős gyulladáscsökkentő és antihisztamin (allérgia elleni) hatása van.

  Még más jótékony hatása is van a resvetratrolnak:

  • a memória képesség megjavulása;
  • a vércukorszint csökkentése (glükóz), a koleszterinszint csökkentése;
  • a Resveratrol csökkenti a kockázatát a szív és érrendszeri betegségnek 30-50%-al.

  ÖSSZETÉTELE

  Hidroalkoholikus kivonat Polygonum cuspidatum gyökeréből (Japán Reynoutrya) – 150 mg (szabványosított 20% trans-resveratrol)150 mg
  Hidroalkoholikus kivonat szőlőből (Vitis vinifera) – 100 mg (szabványosított 20% trans-resveratrol)100 mg

  Összetevök:

  • Hidroalkoholikus kivonat Polygonum cuspidatum (Japán Reynoutrya) gyökeréből*;
  • hidroalkoholikus kivonat szőlőből (Vitis vinifera)*;
  • sterilizált rizsliszt (tömegnövelő szer);
  • hipromellóz (kapszula);

  *szabványosított min. 20 % resveratrol.

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát.

  HASZNÁLATA

  Az ajánlott adagolás: 1 kapszula napi 1-3-szor.

  Figyelem

  • Terhesség vagy szoptatás idő alatt forduljon orvoshoz, ha ezt a terméket szeretné használni!
  • Ha gyógyszereket használ, forduljon kezelő orvosához, mert a Resveratrol megváltoztathatja az orvosságok hatékonyságát!
  • Ne haladják meg a napi ajánlott adagot!

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.