SUBTIVIR – BACILLUS SUBTILIS & ANDROGRAPHIS & COLOSTRUM – TERMÉSZETES KOMPLEX VÍRUS-, BAKTERIÁLIS ÉS GOMBÁS FERTŐZÉSEK ELLEN

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  54.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  Mi a Subtivir?

  A Subtivir™ olyan összetevők újszerű kombinációját kínálja, amelyek támogatják az antitestek termelődését, serkentik az immunrendszert és megtámadják a kórokozókat, különös tekintettel a légzőrendszerre. Ismeretes, hogy a légúti vírusfertőzések elterjedtek az influenza szezonban.

  Az immunglobulinok, más néven antitestek, az immunválasz kritikus részeként működnek azáltal, hogy felismerik és specifikusan kötődnek az antigénekhez, például baktériumokhoz vagy vírusokhoz, elősegítve azok elpusztítását.

  Az immunglobulin A (IgA) antitestek megtalálhatók a tüdő nyálkahártyájában, az orrmelléküregekben, a gyomorban és a belekben, de olyan folyadékokban is, mint a nyál és a vér.

  Az immunglobulin G (IgG) a vérben és más testnedvekben található antitestek leggyakoribb típusa. Ezek az antitestek úgy védekeznek a fertőzések ellen, hogy „emlékeznek” arra, hogy mely baktériumoknak volt korábban kitéve a szervezet.

  Míg a standardizált szarvasmarha  -kolosztrum immunglobulin G-t (IgG) biztosít, a Bacillus subtilis serkenti az immunglobulin A (IgA) termelését.

  Az IgG-ben gazdag kolosztrum segíti az immunrendszer működését a felső légutakban.(1,2 Health Canada Bovine colostrum monograph; Ulfman et al-2018).

  A Bacillus subtilis-szel történő kiegészítés télen biztonságos és hatékony módja az immunválasz stimulálásának az IgA3 antitestek magasabb koncentrációjának indukálásával (Lefevre et al. -2015). Az IgA antitestek nagyon fontosak a tüdő egészsége szempontjából, és semlegesíthetik a vírusokat (4, 5 Torax – 1986; Mazanec et al-1992).

  Az Andrographis paniculate, amelyet 30%-os andrographolid-tartalomra standardizáltak, a placebónál jobbnak bizonyult a felső légúti fertőzések tüneteinek súlyosságának csökkentésében, például javítja a domináns tüneteket, javítja a köhögés intenzitását és gyakoriságát, valamint a torokfájás súlyosságát. (6. 7 Hu et al -2017; Coon et al -2004). Az Andrographolida széles spektrumú vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik azáltal, hogy korlátozza a vírus többszöröződését és a vírus által kiváltott betegség fejlődését (8 Gupta et al. 2017).

  A 100:1 fokhagyma kivonat egy kiegészítő eszköz a légúti fertőzések ellen (Health Canada Monograph – Fokhagyma).

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / kapszula:

  Szarvasmarha kolosztrum (Bos taurus – 30% IgG)250 mg
  Andrographis paniculata, 30% andrographolide – kivonat250 mg
  Bacillus subtilis20 mg, equivalent to 2×109 CFU * (100×109 / g)
  Mikrokristályos cellulóz (terhelési hatóanyag)25 mg
  Fokhagyma kivonat (Allium sativum) kivonat 100:110 mg
  Aszkorbil-palmitát (antioxidáns)5 mg
  Növényi kapszula

  *UFC – kolóniaképző egységek

  Nem tartalmaz: glutént, szóját, földimogyorót, laktózt, búzát, tojást, tartósítószert, mesterséges színezéket vagy édesítőszert, cukrot, keményítőt, sót, élesztőt, genetikailag módosított szervezeteket. Alkalmas vegánok számára. Nem tartalmaz GMO-kat.

  HASZNÁLATA

  Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): egy vagy két kapszula naponta egyszer vagy kétszer, vagy az egészségügyi szakember ajánlata szerint.

  Figyelmeztetések

  • Ne használja ha terhes vagy szoptat.
  • Forduljon szakemberhez, ha a problémák továbbra is fennállnak vagy súlyosbodnak.
  • Kisgyermekek elől elzárva tartandó.
  • Ne használja, ha a biztonsági tömítés sérült vagy hiányzik.
  • Tartsa távol közvetlen fénytől, hőtől és nedvességtől az eredeti csomagolásban.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.