Elkelt
  • Slim Fit
  • Slim Fit

Slim Fit – a súlyvesztés felgyorsítására

0 hozzászólás
0 out of 5

22.00 

ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

Nincs készleten

Leírás

A Slim Fit egy nagyon hatásos termék, speciálisan arra van alkotva, hogy segítsen a fogyásban.

2012 tavaszán az amerikai televízió műsorába Oz doktor mutatta be, a Razberi K. a Slim Fit termék összetételéből egy haraghoz (dühöz) vezetett az amerikai piacokon.

A Slim Fit Razberi K-t tartalmaz, egy olyan ketonát, amely az Integrity Nutraceutical Amerikai Cégtől ered és egy standardizált zöld tea lapikból van, amely EGCG (epigalocatehin-3-galat) aktív hatóanyagot tartalmaz, ezeknek együtt a zsírégetés felgyorsításában egy szingerikus hatása van. A Razberi K egy metabolikus (anyagcserei) gyorsító, amely a szervezetet arra készteti, hogy gyorsabban égesse el a zsírokat főleg a derék felé. Úgyszintén arra is hat, hogy eltávolítsa a zsírokat, amelyek lerakodnak a belső szervekre , mint például a Zsíros Máj esetén.

Egy egyszerű Google keresés a Razberi K-ról adhat önöknek egy betekintést a nagy népszerűségéről, egy olyan fogyást segítő termékekről, amelyek ezt az eredeti összetevőt tartalmazzák.

A Slim Fit gyorsabban hat, ha mellete végzűnk fizikai mozgást is, mégha ez csak kis idejű mozgás is, például 10-15 perc gyalogolás.

ÖSSZETÉTELE

Razberi K (Málna ketonák / Rubus idaeus) 100 mg
Zöld tea kivonat (Camellia sinensis) 80% EGCG 50 mg

Használat

Az ajánlott adagolás: 2 kapszula naponta 2-szer (2-2).

Figyelem

  • Terhesség vagy szoptatás alatt a használata nem ajánlott.
  • Nem ajánlott olyan személyeknek, akik vérszegények (vashiány miatt).

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.