Serra-Plus – szuper fehérjebontó enzim

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  29.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  A Serra-Plus ajánlott:

  Bármilyen fájdalomra, arcüreggyulladás, rinita (rhinitis), osteoarthritis, reumás izületi gyulladás, sebek, post operativ trauma, gyulladások, szív-és érrendszeri betegségek kockázata, Carpalis alagút szindróma, tüdőrák, Enfizem (tüdőtágulás), poszt operatív állapotok, ciszták, gyulladás folyamatok által okozott fibromalgia, látási problémák amelyeket, gyulladás és a szem erek (vénak) gátaolása okoz, lábfekély, ödéma, ütések amelyek gyulladást okoznak, fibrocisztás mell (fibrociszta), duzzat mellek, szív- és érrendszeri betegségek, vérrögök és visszér, gyulladás által okozott fejfájás, migren (beleértve a fogászati  vagy fogak gyulladása), izületi gyulladás, sclerosis multiplex, lupus.

  A Serapeptáz (Serrapeptaza) meg emészti az elhalt szöveteket, a vérrögöket, a cisztákat (beleértve a petefészek cisztákat), granulomákat, a lerakódásokat a vénákból (artériákból) és a különféle gyulladásokat. Egyes kutatások, vizsgálatok kimutatták a Serrapeptáz kelatinálási hatását, amely csökkenti az atherosclerotikus lemezkék megjelenését, különösen a rostos jellegűeket. Más tanulmányok bizonyitották, hogy a Serrapeptáz képes csökkenteni az atherosclerotikus lemezkéket, képes a viszerek kiküszöbölésére és a thormbophlebitis-t okozó elzárodások kiküszöbölésére. Javítja a perifériás keringést. Eltávolitja a hátfájást okozó gyulladást, az izületi fájdalmat. Kezeli a lábfekélyet.

  A Serrapeptáz nem higitja a vért, igy azok a személyek akik Aszpirint vagy más alopátiás vérhigitó gyógyszereket használnak, a Serrapeptáz nem zavarja, változtatja meg a hatásukat.

  A Serra-Plus, egy maximális Serrapeptáz terápiás adagot, (120.000 NE)-t (NE=nemzetközi egység) tartalmaz és szinergikusan kombinálva van a legteljesebb emésztő enzimekkel, biztositva a vékonybélben a teljes emésztését.

  Annak érdekében, hogy maximális hatékonysággal bírjon a termék, a Provita Nutrition & Helath Inc. egy olyan egyedülálló készítményt gyártott, amelyben a Serrapeptáz Forte-t (120.000 NE) különböző gyulladáscsökkentőkkel kombinálta (Bromelain (2400 DGU), Kurkumin és Papain, Ginger (Gyömber), Piperin (Piper nigrum) valamint 65%-os Boswellia-val amely egy igen erős gyulladáscsökkentő.

  A Serra Plus, gastro-rezisztens kapszulak, azért, hogy a Serrapeptáz közvetlenül a bélbe érkezzen, anélkül, hogy a gyomornedvek megtámadják és elpusztitsák.

  A Serrapeptáz vagy Serratio-peptidáz (Serratia Peptidase) egy régóta kutatott proteolitikus enzim, amely most került a piacra. Képes feloldani a vérrendszerben keringő vérrögöket és a cisztákat, megtisztítani az ereket és ez által megelőzni a szív és érrendszeri baleseteket, amelyek okozói sok esetben a vérrögök. Ebből a szempontból rendkívül fontossá válik az olyan típusú agyvérzéseket követően melyek okozói vérrögök, és a sebészeti beavatkozásokat követően, amikor elősegíti a sebek (belső vagy külső) gyógyulását valamint azoknak a vérrögöknek a feloldásánál, amelyek a műtéti beavatkozások során keletkezhetnek, majd bekerülve a vérkeringésbe elzárhatják az ereket és előre nem látható komplikációkat okozhatnak.

  A Provita Nutrition Serra Plus terméke bélben oldódó bevonattal ellátott (gasztro rezisztens) annak érdekében, hogy az enzim úgy hatoljon át a gyomron hogy a gyomorsavak ne károsítják és így érintetlenül jusson a belekbe. A Provita Nutrition Serapeptáz terméke 120.000 UI forte koncentrációra van stabilizálva. A termék a serapeptáz által nem oldható kapszulákba van zárva annak érdekében, hogy annak proteolitikus hatóanyagai megmaradjanak

  ÖSSZETÉTELE

  Serratiopeptidáz (50 mg @ 2400 UI/mg)120.000 UI
  Curcumin vagy indiai sáfrány 95% (Curcuma longa)100 mg
  Bromelain – 3.000.000 FCC PU100 mg
  Papain – 300.000 FCC PU150 mg
  Boswelin 65% (Boswellia serrata)100 mg
  Zingiber officinale  10:1 kivonat50 mg
  Piper nigrum15 mg
  Kapszula (hipromellóz, gellán gumi)118 mg
  Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz49 mg

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát.

  HASZNÁLATA

  • Egészség fenntartása érdekében: 1 kapszula naponta étkezések között
  • Terápiás kezelésre: naponta kétszer 1 kapszula (1-1) étkezések között.
  • Intenziv terápiás kezelésre: naponta kétszer 2 kapszula (2-2) étkezések között 2-3 héten keresztül, mely idő után le lehet csökkenteni 2 kapszula/nap adagra (1-1).

  Figyelem

  • Tilos e termék használata terhesség vagy szoptatás idő alatt.
  • Ha a tünetek nem szűnnek vagy súlyosodnak, kérjük hagya abba e termék használatát és forduljon kezelő orvosához. Egyes személyeknél allergiás tünetek jelntkezhetnek, ugyanakkor hányinger, hasi fájdalom(bélfájdalom) vagy hasmenés.
  • Hagyák abba e termék használatát ha emésztőrendszeri problémák jeletkeznek.
  • Forduljon orvoshoz ha: gyomorfekélyben szenved vagy  emésztőrendszer sérülései vannak/túlzott gyomorsav, ha véralvadásgátló, gyulladásgátló gyógyszereket használ, antibiotikumokat vagy  ha a közelmúltban egy műtéten ment keresztűl, vagy ha allergiás a latex-re vagy gyümölcsökre.
  • Használata után allergiás tünetek jelentkezhetnek, túlérzékenység az étrend-kiegészitőre, hányinger, hányás, hasmenés; ezekben  az esetekben kérjük e termék használatát  abba hagyni.
  • Ne haladják meg a napi ajánlott adagot.

  A Provita ajánlása

  Trombózis kezelésére vagy artériás tisztitás érkekében ajánlott a szerrapeptáz terméket kiegészitő Flow Formula és az EDTA termékek szedése is.


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  • Ez a termék fantasztikus!! 2 hónap kezelés után, amikor naponta étkezés előtt 1 órával szedtem, készítettem egy röntgen képet az arcüregemről. Egy fantasztikus meglepetésben volt részem. Az arcüregem erős gyulladása, amely már vagy 3 éve kínozott teljesen megszűnt és ez kizárólag a Serapeptáznak köszönhető. Amikor arra gondolok, hogy három évvel ezelőtt 6 hónapon keresztül penicilint szedtem, sőt mi több anafilektiás sokkot kaptam, amelytől meg is halhattam volna és mégsem szűnt meg. Minden pénzt megér, ezért javasolom az eredmények megőrzése érdekében is. Ez a termék egyszerűen fantasztikus. Köszönöm szépen. Niculae véleménye.

   Niculae N., Branesti, IF

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.