ProteniX

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  61.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  Mi a ProteniX?

  A ProteniX™ olyan összetevők innovatív összetételét tartalmazza, amelyek az egészség szempontjából fontos összetevőket biztosítanak1 (Health Canada TCMI Monography-2021).

  A csillagánizs (Illicium verum) a kínai gyógynövények egyik létfontosságú összetevője, amely szabályozza a Qi (életenergia) áramlását. A csillagánizsból kivont biológiailag fontos fitokemikáliákról kimutatták, hogy vírusellenes hatást fejt ki, és számos víruskórokozóval szemben tanulmányozták őket. A csillagánizs shikiminsavban gazdag, amely természetes szerves vegyület, és vírusellenes hatásaival összefüggésben az egyik legtöbbet tanulmányozott molekula2 (Patra – 2020). A shikiminsav az influenzavírusok elleni hatékony gyógyszerek előállításának közbenső terméke is. Az Oseltamivir vagy a Tamiflu, a sikiminsav származéka, erős gátlószer az influenzavírus-neuraminidáznak, amely a legtöbb influenzatörzs ellen hat. Ugyanakkor, amikor egy vírus bejut a sejtbe, annak DNS-ét is károsíthatja, ami kontrollálatlan sejtburjánzáshoz, rákos betegségekhez vezethet 3 (Singh și colab – 2020).

  A csillagánizs kivonatok fenolos antioxidánsokban gazdagok(Yang et al. -2012). A polifenolok különféle módokban elősegítik a kórokozók elleni immunitást, mivel az immunsejteken található többféle polifenol receptor, amelyek ezt követően működésbe hozzák az immunválaszt elindító jelátviteli utakat 5 (Ding și colab. – Regulation of Immun Function by Polyphenols, 2018).

  A Fenyő tű olaj – pinus sylvestris olaj monoterpén szénhidrogénekben (26,4–41,3%) és diterpenoidokban (6,2–13,7%) gazdag illóolaj 6 (Judzentiene-2008). Tudósok különféle terpéneket értékeltek vírusellenes tulajdonságaik szempontjából, amelyek közül a monoterpének jó eredményeket mutattak. A diterpenoidok (diterpének) antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkeznek, mivel képesek elpusztítani vagy megállítani a mikroorganizmusok növekedését. A terpének széleskörű gyógyászati ​​felhasználási területtel rendelkeznek, amelyek közül kiemelkedik a plazmodialis (maláriaellenes) aktivitás, mivel hatásmechanizmusa hasonló a népszerű maláriaellenes gyógyszerhez, a klorokinhoz 7 (Cox-Georgian és colab. -2019). A hatásmechanizmus a fehérjekomplex felbomlása, amely lehetővé teszi a maláriát okozó paraziták megfertőzését és a vörösvérsejtekben való szaporodását 8 (Koning-Ward, Tania F. 2018). Egyes vírusok, különösen a korona típusúak, tüskeprotein (spike protein) segítségével jutnak be a sejtekbe. A vírusfehérjék megzavarásának képessége nagy értékű lehet azokkal a vírusokkal szemben, amelyek fehérjéket használnak a sejtbe való behatolásra és a sejtek megfertőzésére. A rákkeltő kóros fehérjék megzavarásának képessége nagyon fontos lehet a rosszindulatú daganatok elleni küzdelemben.

  A görögszéna (Trigonella foenum-graecum) a hagyományos kínai orvoslásban (TCM) „nyálka motorként” ismert. A TCM-ben a nyálka (Phlegm) az egyik kórokozó (betegséget okoz), amely számos rendellenesség megjelenéséért és kialakulásáért felelős. Fordításban, a belső nyálkahártyát (Phlegm), gyakran a tüdő és a lép működési zavara, amelyet „belső tűz” okoz 9 (CPh -2010). A lép az immunrendszer fontos része. A TCM azt mondja, hogy mivel a „tűz” emelkedő tulajdonsággal rendelkezik, hatással lesz testünk felső részeire, beleértve a tüdőt is. A „tűz” lázat jelent.

  A 3 összetevő erős, szinergikus és egymást kiegészítő formulát hoz létre, amely széles hatásspektrummal rendelkezik légúti fertőzések esetén.

  Kinek van szüksége a ProteniX termékre?

  Megelőző vagy kezelésként az életenergia meridiánokon keresztül történő áramlásának javítására, a Jin-Jang egyensúlyára és a kórokozók eltávolítására. Más szóval a vírusos légúti fertőzések megelőzésére vagy kezelésére, valamint a szervezet rákkeltő anyagokkal szembeni harci képességének növelésére.

  ÖSSZETÉTELE

  Mit tartalmaz a ProteniX?

  Összetevők / kapszula:

  50:1 csillagánizs (Illicium verum) vizes kivonat228 mg
  Fenyő (Pinus sylvestris) olajos kivonata (dikalcium-foszfát)228 mg
  Hidroetanolos kivonat görögszéna magból (Trigonella foenum-graecum)225 mg
  Kapszula: hidroxi-propil-metil-cellulóz
  Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz, burgonyakeményítő
  Antioxidáns: aszkorbil-palmitát
  Csomósodást gátló szer: növényi zsírsavak magnézium sói

  Nem tartalmaz: színezéket, tartósítószert vagy mesterséges édesítőszert, tejtermékeket, búzát, glutént, élesztőt, szóját, kukoricát, tojást, dióféléket.

  Nettó súlya e = 49,02 g

  HASZNÁLATA

  Az ajánlott napi adagolás felnőttek számára: 1 kapszula, naponta 1-2 alkalommal. Ha hosszabb ideig szeretné használni megkérjük forduljon szakemberhez.

  Ajánlott együtt használni:

  Figyelmeztetések és óvintézkedések

  • Ne tessék használni, ha terhes vagy szoptat.
  • Hagyja abba a használatát, és forduljon egészségügyi orvosához, ha bármilyen kellemetlen tünet továbbra is fennáll, vagy ha más tünetek jelentkeznek.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Gyártó

  PROVITA NUTRITION & HEALTH Inc. CANADA


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.