Osteopen – teljes formula csontritkulásra

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  28.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Egy teljes, összetételű termék, kalciummal, magnéziummal és K2-vitaminnal, valamint nélkülözhetetlen oligo – ásványianyagokat tartalmaz a csontok egészségének fenntartásához.

  Az esszenciális kálcium- és magnézium-ásványi anyagokat az amerikai Albion Minerals cég gyártja, akik a világon a legjobbak a magas biológiai hozzáférhetőséggel rendelkező kelát ásványok gyártásában.

  A csontritkulás egy olyan állapot amelyet a csontok sűrűségének csökkentése jellemez. Ez a veszteség a csontokat törékennyé teszi, főleg a lábszárcsontokat, a csípőcsontot és a kar csontjait. Minden 4-ik nő és minden 8-ik férfi a csontritkulás valamelyik fázisában szenved. Kezelés hiányában a mozgásképtelenné válik a beteg. A nők hajamosabbak a csontritkulásra, mivel a klimax közeledtével és annak időtartama alatt 6 – szor gyorsabban ritkulnak a csontjaik sűrűsége mint általában. A klimax beálltát követő 5-7 éven belül egy nő, akár 20%-ot is veszíthet csontjainak sűrűségéből.

  Mi az Osteopen™?

  Egy olyan előrehaladott összetételű termék, amely megelőzi a csontritkulást. A szükséges vitaminokon és ásványianyagokon kívül (Kálcium és Magnézium 2:1 aránya), cinket, K2 vitamint, D3 vitamint és bórt tartalmaz.

  Az Osteopen a kálcium és a magnézium fejlett molekuláris formáit tartalmazza, amelyek az amerikai Albion Laboratories Inc. speciális termékei. Az Albion által gyártott magnézium és kálcium di-malát, a kereskedelemben kapható leghatékonyabb és legjobban felszívódó formák.

  Miben különbözik az Osteopen™ a hozzá hasonló készítményektől?

  Két létfontosságú elemet tartalmaz, amelyek a csontritkulás területén végzett kutatások eredményeivel megegyeznek: K2 vitamint és Bór-t.

  A bór egy nemrég felfedezett nyomelem, amelynek elsőrendű szerepe van a csontrendszer nélkülözhetetlen tápanyagainak anyagcseréjében, és a hormonszint szabályozásában. A nutricionisták elnevezték a „kálcium segédjének”, hiszen fontos szerepet tölt be a kálcium felszívódásában és hatékony felhasználásában. Tágabb értelemben a Bór segít a csontrendszer négy alapvető tápanyagának metabolizmusában: kálcium, magnézium, cink és D-vitamin. Tehát a kálcium, a magnézium, a cink és a D vitamin mellé elengedhetetlen a bór alkalmazása, azok felszívódása és hatékony felhasználása érdekében.

  Az Osteokalcin, a K2 vitamintól függő protein, ez azt jelenti, hogy zavartalan működéséhez szüksége van a K2 vitaminra. A K2 vitamin hiánya a kálcium elvesztéséhez, és a csont minőségének romlásához vezet. A K2 vitamin létfontosságú a kálcium felszívódásához és anyagcseréjéhez valamint a fogakba és a csontokba való beépüléséhez, ugyanakkor megelőzi a kálcium vérerekben, izületekben és belső szervekbe való lerakódását és hasznosan járul hozzá a csontritkulás megelőzéséhez és terápiájához (a kalcium-kiegészítéssel összefüggésben).

  A legújabb kutatások azt mutatják, hogy fontos a szilícium-dioxidal (szilíciumforrás), a mangánnal és a foszforal való kiegészítés a csont mátrix és a csont mineralizációjának (ásványi anyagokkal való ellátás) javítása érdekében.

  Az Osteopen™ a legaktuálisabb és leghatékonyabb módja a csontritkulás és az osteopenia (a csontritkulás kezdete) megelőzéséhez.

  ÖSSZETÉTELE

  Aktiv összetevőkMenny./adag (2 kapsz./nap)%VNR*
  K2 vitamin60 mcg 80
  D3 vitamin20 mcg400
  Kálcium304 mg38
  Foszfor163,9 mg23
  Magnézium165,2 mg44
  Cink8 mg80
  Mangán4 mg200
  Réz1,08 mg108
  Bór163,2 mcg**
  Szilícium (32,74 mg bambusz kivonatból)9.4 mg**

  Összetevők

  • kálcium-malát;
  • magnézium-malát;
  • kálcium-foszfát;
  • kapszula: hidroxipropil-metil-cellulóz;
  • kivonat bambusz légi részeiből (Bambusa bambos) 70% szilícium-dioxiddal;
  • cink-szulfát;
  • mangán-szulfát;
  • antioxidáns: aszkorbil-palmitát;
  • réz-glükonát;
  • K2-vitamin/menakinon 1,3% (dikalcium-foszfát);
  • D3-vitamin / 0,5% -os kolekalciferol (dikálcium-foszfát);
  • nátrium-borát.

  *Táplálkozási referenciaérték, az 1169/2011 rendelet szerint

  **a napi adagolást nem állapították meg

  Nem tartalmaz: tejtermékeket, tojást, glutént, búzát, kukoricát, élesztőt, diót, édesítőszereket, izesitő szereket, mesterséges színezékeket

  Nettó súly e = 72,712 g

  Használat

  Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): 2 kapszula naponta étkezés közben. Amennyiben más gyógyszereket is használ, akkor ezt az étrend-kiegészitőt, néhány órával a gyógyszerek előtt vagy néhány órával után kell bevenni.

  Figyelem

  • Használata után, néhány személy hasmenést tapasztalhat.
  • Használata előtt, forduljon szakemberhez ha véralvadásgátló gyógyszereket használ.
  • Ne használja az étrend kiegészitőt ha terhes vagy szoptat.
  • Abba kell hagyni használatát ha túlérzékenységet észlel.
  • Ne lépje túl a napi ajánlot adagot.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Gyártó

  Provita Nutrition and Health Inc., Port Coquitlam, BC V3C 1S2, Kanada


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.