Omega 3 – óceáni vadlazac olaj

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  19.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Figyelem

  A tenyésztett lazac méreganyagokkal és nehézfémekkel van szennyezve. Ne vásároljon, csak biztosítva békési vad lazac olajat amely 100%-ban szabványosított.

  A halolaj összetétele omega 3 többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz, a legfontosabb az E.P.A. sav (Eicosapentaenoic) és a D.H.A. sav (Docosahexaenoic) ezek részt vesznek a prosztaglandinok szintézésében, amelyek számos bio-kémiai folyamatba kerülnek (jutnak).

  A prosztaglandinok részt vesznek úgy az immun válaszban és a szív és érrendszer működésében is, ők felelnek számos gyulladásos fájdalmas betegségekben.

  Mivel a telítetlen zsírsavak a hal olajból növelik a prosztaglandinok szintézisát nekik van egy gyulladáscsökkentő hatásúk is, ezek javasoltak reumás betegségek kezelésében is. Így pár kezelési hónap után a halolajjal, a reggeli fájdalmak biztosan javulnak.

  Az EPA-nak hasznos szerepe van a szívbetegségek megelőzésében, csökkentve a trigliceridszintet, a DHA fontos az agyi és az idegrendszeri funkciónak egyaránt.

  Az EPA-nak a kapacitása (minősége), hogy megnövelje a vér áramlását. Az EPA olaj megakadályozza a vér sejtek csomósodását annak érdekében, hogy vérrögöket formájanak, amelyek leblokkálhatják (leállithatják) korán az artériákat. Az EPA olajnak még olyan képessége is van, hogy teljesen lecsökkentsék a triglicerideket és a koleszterolt a nyirokból, valamint megnöveli a pozitív összetételet a koleszterolnak ( nagy sűrűsségű lipoproteinek- HDL). Ez az olaj úgy hat, mint egy fagyásgátlószer (“anti-freeze”), megakadályozza a halak testének alacsony hőmérsékleteken a megmerevedését. Tehát,ha minnél hidegebb a környezet ahol a halak élnek, annál hasznosabb az ő olaj tartalmuk, az EPA pedig annál nagyobb. Nagyából mindegyik hal fajtának megvan ez a tulajdonsága, egy különleges ajánlattal a következő hal típusókra: lazac, makro, tőkehal, hering, hadok, pisztráng, fehér húsú hal, osztriga és a tintahal, és az állatvilágból a fóka és a bálna, ezek mind gazdagok Omega 3 forrásokban.

  A vadlazac olaj kifogott lazacból van és össze van vegyítve kis mértékben ajókából, szardíniából és makróból való olajjal, azért hogy megkapják a pontos szabványosítást a 180/120 EPA/DHA-t.

  ÖSSZETÉTELE

  Vad lazac olaj

  Ajóka, szardínia vagy makro olajjal hozzáillesztve, amely Omega 3 részeket biztosít:

  • Eicosampentaenoic sav (EPA): 180 mg
  • Docosahexaeonic sav (DHA): 120 mg
  1000 mg

  Használat

  Az ajánlott adagolás

  • A javasolt napi adag: az a 1000-3000 mg/nap.
  • Szenvedő betegeknek a napi ajánlott adag: 3000-6000 mg/nap vagy az orvos tanácsa szerint.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.