Nervine – stressz, inszomnia, szorongás esetén

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  19.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A modern társadalom a sok pozitívum mellett, az egyre gyorsuló élet- és munka ritmusával stresszes faktort jelent a szervezet számára, amely következtében a depressziós, szorongásos, alvászavarral járó panaszok gyorsan elterjednek.

  A szorongás a modern élet egyik velejáró betegsége. A szorongásos tüneteket kezelő gyógyszerek, főleg a benzodiazepinelek veszélyesek, mivel mellékhatásaik lehetnek és függőséget okoznak.

  A Nervine-k olyan növények, amelyek az idegrendszer szintjén nyugtatóként, lazítóként és szorongásoldóként hatnak. Évszázadokon át használták a hagyományos gyógyászatban a szorongásoldó hatásainak, a mellékhatások hiányának köszönhetően valamint azért mert nem okoz függőséget.

  Egy Franciaországban végzett klinikai vizsgálat során kimutatták, hogy két nervin növény így a Kaliforniai mák és a Hawthorn (Crataegus levigata) kiegészítik egymást. Ez a kombináció nem csak az idegrendszert hanem a szívet is megnyugtatja. Ismert tény, hogy a lelkiállapot, a vérnyomás és a szívritmus szoros összefüggésben vannak.

  A kutatás 3 hónapig tartott, és 264 pácienst vizsgáltak a Hamilton szorongásvizsgáló és neurológusok segítségével. A tudósok végkövetkeztetése 9o%-ban az volt, hogy a két növény kombinációja igen jó hatást eredményez.

  Mindannak ellenére, hogy a Kaliforniai Mál az ópiátok családjába tartozik, nem tartalmaz ópiumot, mégis nyugtató és antidepresszáns hatással bír.

  Pozitív mellékhatásként a Nervin a vérnyomás csökkenéséhez vezet, főleg a diasztólikus vérnyomás esetében, ami azt jelenti, hogy a magas vérnyomással rendelkezők alkalmazhatják a Tensopril-al egyidejűleg. Ugyanakkor csökkenti a szívritmuszavarokat.

  ÖSSZETÉTELE

  Kaliforniai mák (Eschscholzia californica)500 mg
  Hawthorn (Crataegus laevigata) kivonat100 mg

  Használat

  Ajánlott adagolás (csak felnőtteknek): 2 kapszula naponta 1-2 alkalommal.

  Figyelem

  • Terhesség és szoptatás esetén nem alkalmazható.
  • Egyes személyek letargikus állapotba kerülhetnek tőle ezért hatása alatt nem ajánljuk a vezetést, nagyméretű gépek irányítását vagy semmilyen olyan aktivitás végzését amely odafigyelést követel.

  Súlyos betegség esetén egyidejűleh lehet alkalmazni az 5-HTP termékkel.


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.