NADH+ forte 30 kapszula – sejtszíntű energizálás

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  46.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  Az NADH+ tiszta és éles elmét biztosít, egész napon át. Frissítő hatása van, így pótolja a reggeli kávét. Növeli az intellektuális képességeket. Ébren tart és felfrissít.

  Az NADH (Nikotinamid Adenozin Dinukleotid hidrogén) más néven 1-es koenzim vagy CoE-1, egy a sejtek energiaképzésében (ATP)  nagyon fontos szerepet betöltő enzim. A NADH a Nikotinamid Adenozin Dinukleotid, hidrogén energia-bevitel által enyhített formája, ugyanakkor elengedhetetlen eleme a szervezetben végbemenő biokémiai folyamatoknak.

  Az NADH koenzim az összes élő sejt természetes tartozéka, amely fontos szerepet tölt be a sejtek fejlődésében és a sejtek szintjén történő energiaképzésben. Ugyanakkor hozzájárul az L-dopa termeléshez, amely dopaminná alakul át, amely az agy egészésges működését biztosítja.

  Az NADH egy kulcsfontosságú szerepet tölt be a sejtek szintjén történő energiatermelésben, így az agyban és a központi idegrendszerben úgy működik mint egy „energizáló pirula”. Minél több NADH áll a sejt rendelkezésére annál több energiát képes termelni és annál jobban el tudja látni feladatát. Azok az emberek, akik krónikus fáradtságban szenvednek, vagy akik egyszerűen fel szeretnének töltődni energiával, elérhetik ezt az NADH alkalmazásával.

  Az NADH serkenti a dopamin-, a noradrenalin- és a szerotonintermelést, így élénkíti az elmét, felfrissít és növeli a koncentrációs képességet. Ez igen fontos szerepet tölt be az öregedéssel járó olyan idővel kialakuló betegségek ellen, mint a: memóriazavarok, szenilitás, Alzheimer, Parkinson, stb.

  Az NADH közvetlenül hozzájárul a sejtek védekezőmehanizmusának egészséges működéséhez. Minél több NADH van a szervezetünkben, annál könnyebben regenerálódik a DNS.

  A Q10 koenzim szinergikusan hat az NADH+ -al, hozzájárul a sejtek energiaképzésének növeléséhez az egész szervezetben. A Q10 koenzim erős antioxidáns hatással rendelkezik.

  Számos kutatás kimutatta, hogy az NADH kimagaslóan jó teljesítménnyel járul hozzá a következő betegségek gyógyításához: Alzheimer, Parkinson, krónikus fáradtság, ugyanakkor fontos kiegészítője lehet az élsportolók táplálékának energizáló hatása miatt.

  A következő tanulmányok kimutatták, hogy az NADH alkalmazása:

  • Parkinsonban szenvedő betegeknél – dopamin növekedést idézet elő. Ugyanakkor a gyaloglás-, a testtartás- és a beszédkészség javulását, valamint a kognitiv és érzelmi képességek jó irányba mutate fejlődését tapasztalták.
  • A depresszióban szenvedő betegek 93%-nál javulást észleltek, annak köszönhetően, hogy a NADH serkenti az agy dopamin és noradrenalin termelését. Annak köszönhetően hogy hozzájárul az ATP energia molekulák sejten belül való termeléséhez, az NADH képes szabályozni az agy energiaszintjét
  • Alzheimerben szenvedő betegek esetén megakadályozta a betegség fejlődését és visszafordította egyes tünetek elharapózását a gondolkodás és a viselkedési zavarok megszűntetésével. A dopamin és a noradrenalinnak köszönhetően pedig serkentette az agy működését.
  • Az élsportolók esetében egyidejűleg biztosítja a teljesítmény növekedését valamint az éberséget.
  • Az elégtelen energiaszintű személyek esetében, mint például az idősek vagy a krónikus fáradtságban szenvedő betegek, az NADH alkalmazását követően 4 szer nagyobb javulás mutatkozott, mint az ugyanebbe a csoportba tartozó placebóval kezelt betegek esetében. Innen származik a NADH beceneve: Fáradtság ellenes vitamin. A klorofill, amellyel bevonták a tablettákat nagy mértékben növeli a hatóanyagok felszívódását.

  ÖSSZETÉTELE

  NADH (Nikotinamid Adenozin Dinukleotid, Japánban gyártott)12,5 mg
  Q10 koenzim (erjesztéssel nyert, algából)30 mg
  Klorofill5 mg

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát.

  HASZNÁLATA

  A javasolt napi adagolás: 1 tabletta reggel, éhgyomorra egy pohár vízzelAz orvos javaslatára napi két tabletta is alkalmazható.

  Figyelem

  • Kerjük forduljon kezelő orvosához, ha ezt a terméket, terhesség vagy szoptatás idő alatt szeretné használni, vagy ha vérnyomas csökkentő gyógyszereket alakalmaz!
  • Használata után, ha jelntkeznek görcsök vagy hasmenés és, ha ezek a tünetek nem szűnnek meg, kerjük e termék használatát hagyja abba és forduljon kezelő orvosához!
  • Ne haladják meg a napi ajánlott adagot!

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Energiaszint növeléséhez a következő termékeket ajánljuk:

  Sportolóknak a következő termékeket ajánljuk:

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.