Migraine

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  26.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A Migraine, ortomolekuláris összetevők kombinációja, amelyek a migrén és a gyakori fejfájás ellen hatnak. A migrén vissztérő fejfájás, amely közvetlenül befolyásolja egy személy funkcionalitását és ami miatt nem tudja elvégezni a hétköznapi tevékenységeket. A migrén egy intenziv fejfájásként nyilvánul meg ami 4 – 72 óráig is eltarthat és amely bizonyos időközönként ismétlődik. A migrént hányinger, hányás, fényérzékenység vagy hangérzékenység kisérheti. A lakóság, mintegy 15%-a migrénben szenved. Már korán előfordulhatnak, pubertáskor és nagyon sokáig eltarthat.

  A migrén megjelenésének okai még nem ismertek, de bizonyiték van egyes mehanizmusokról amely érinti az idegeket és csökkentett agyi véráramlást is, mely az agyban oxigénhiányhoz vezet.

  A Migraine termék, olyan növény és gyógynövények kivonatát tartalmazza, amelyek stimulálják a központi idegrendszert, javitják a vérkeringést, csökkentik a gyulladást és lazitják a kapilláris falakat. Egy szinergikus hatás által javitják az agy oxigénellátást. Az összetételben található növények ismertek a hagyományos gyógyászatban, amelyeknek meg van az a képességük, hogy csökkentsék a migrén súlyosságát és a hozzá kapcsolodó tüneteket. A termék profilaktikusan is használható.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetétel / kapszula:

  Vizes kivonat Guarana magokból (Paullinia cupana)210 mg
  Vizes kivonat fiatal Fehér Fűzfa kéregből (Salix alba)145 mg
  Vizes kivonat őszi Margitvirág leveleiből (Tanacetum parthenium)125 mg
  Hipromellóz (kapszula)118 mg
  Por, menta levelekből (Mentha piperita)105 mg
  Por, Mate levelekből (Ilex Paraguariensis)80 mg
  Por, kislevelű Hársfavirágból (Tilia cordata)80 mg
  Por, csipőspaprika gyümölcséből Cayenne (Capsicum Annuum)40 mg
  Magnézium sztearát (csomósodásgátló)2 mg
  Mikrokristalyos cellulóz (terhelési hatóanyag)1 mg

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, glutént, szóját, búzát, kukoricát, élesztőt, diót, édesitőszereket, izesitőket, mesterséges szinezékeket.

  Nem tartalmaz: genetikailag módositott szervezeteket (non GMO).

  Használat

  Az ajánlott napi adag (csak felnőttek számára): 1-2 kapszula.

  Figyelmeztetések

  • Kérje ki kezelőorvosa tanácsát, ha egyidejüleg acetilszalicilsavat (aszpirint) tartalmazó gyógyszereket használ, ha magas a vérnyomása, ha epeköve van, ha asztmás, ha gyomorfekélyben szenved, ha véralvadásgátló gyógyszereket használ, ha vérszegénységben szenved, ha gyulladásai vannak.
  • Ne használja a terméket ha allergiás az Asteraceae / Compsitae család növényeire, ha allergiás az acetilszalicilsavra (aszpirinre) vagy szalicilátokra.
  • Ha a termék használatakor gyomor- vagy bélrendszeri gondokat, hányingert, hasi fájdalmat, hányást, emésztési zavarokat, puffadást, gyomorégést, hasmenést észlel, abba kell hagyni a termék használatát és forduljon kezelőorvosához.
  • Egyes személyeknél szájüregi fekélyek vagy gyomorpanaszok jelentkezhetnek.
  • Az étrend-kiegészitők nem helyettesitik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.