Szuper Indole-3-Karbinol – erős rákmegelőző

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  26.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Az Indole-3-Karbinol termék hatása

  Az Indol-3-Karbinol egy kiváló rákelleni gyógyszer, melynek még egyébb jótékony hatásai is vannak a szervezetre nézve. Használható egy betegség megelőzőzésére (az olyan emberek számára amelyek fogékonyak a rákbetegségre) és a rák betegségek kezelésére is.

  A legújabb tanulmányok az erős szingergikus hatását mutatják, ha az Indol-3-Karbinolt társítsuk a DIM-nal (3,3’-Di-indolymethane).

  Kezeli (manipulálja) a tumorellenes géneket p21, p27 és p53 kemoterápiai és megelőző hatással az egész rákbetegség típusokban és a Simplex Herpesz és a Human Papilloma virusok ellen is kezelést nyujt. Megállitja (gátolja) a növekedését és apoptzát okoz (programozott halált) a rákos sejteknek a : mellrák, méhnyak, méhnyálkahártya, prosztata, vastagbél, bőr és leukémia, de még más típusú rák betegségben is.

  A kaliforniai Berkeley Egyetem biológus orvosa. Hien T. Lee feltalálta, hogy a I-3-K hatékony a prosztata rák kezelésében, azáltal, hogy leállitja (leblokkolja) a férfi hormonokat, amelyeknek az a feladata, hogy megkönnyítsék a rákos sejtek megsokszorodását a prosztata szintjén.

  Egészen a közelmúltig a tanulmányok az I-3-K rákellenes hatását inkább az állatokon tesztelték le vagy vitroban, 2006-ban Doktor Hsu bebizonyította, hogy az Indole-3-Karbinol egy leállást ad a növekedési ciklus G1 fázisában és az emberi rosszindulatú sejtek reprodukció (újrainditási) ciklusában is. Ez nagyon jelentős a rák megelőzősében és gyógyításában, mivelhogy a növekedési G1 fázis korán megjelenik a rosszindulatú sejtek életciklusában.

  A G1 fázis a különböző enzimek szintézise által uralva van, amelyek teljes mértékben szükségesek a következő lépéshez (S lépés fázis) amely magába foglalja a szükséges enzimeket a DNS replikációjához (újrainditásához) (megváltoztatott DNS, „rosszindulatú”). Ez rendkívül fontos, mert ami megkülönbözteti az egészséges sejtet egy rákostól pontosan ez, vagyis a DNS módosítása.

  Egészen a közelmúltig az Indol-3-karbinolról ismert volt, hogy megtámadja a Herpex Simplex és a Human Papilloma (HPV) vírusokat. Nemrégiben azonban olasz kutatók felfedezték, hogy az Indol-3-karbinol az influenza vírusokat is megtámadhatja, megakadályozva a vírusok szaporodását.

  ÖSSZETÉTELE

  Indol-3-Karbinol200 mg
  DIM (3,3’-Di-indolymethane)25 mg

  Használat

  Az ajánlott adagolás (felnőttek számára): 1 kapszula naponta 1-2 alkalommal, vagy a szakember utasításai szerint.

  Ajánlások

  Referenciák

  • Bradlow, Effects of dietary indole-3-carbinol on estrogen metabolism and spontaneous mammary tumors in mice. Carcinogenesis 12: 1571–1574
  • Bell, M. C., Crowley-Nowick, P., Bradlow, H. L., Sepkovic, D. W., Schmidt-Grimminger, D., Howell, P., Mayeaux, E. J., Tucker, A., Turbat-Herrera, E. A. & Mathis, J. M. (2000) Placebo-controlled trial of indole-3-carbinol in the treatment of Gynecol. Oncol, Sepkovic, D. W. & Auborn, K. (1998) Estrogen metabolism and the malignantpotential of human papillomavirus immortalized keratinocytes.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Kapcsolódó termékek:

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.