• Imunorex forte 30 napos csomag
  • Echinacea Root Forte 400 mg - 90 növényi kivonat kapszula
  • Super Immune Ultra

  Imunorex forte 30 napos csomag

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  65.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A szervezetnek van egy csodálatos öngyógyító rendszere, az IMMUNRENDSZER.

  Egy erős, egészséges immunrendszer felismeri, megtámadja és elpusztítja a szervezetet elözönlő támadókat, amelyek betegséget okozhatnak, ugyanakkor elpusztítja a rendellenesen működő vagy fertőzött sejteket beleértve a rákos sejteket is.

  Egy erős immunrendszer egyben egy erős, egészséges szervezetet, szellemet jelent, hosszú boldog életet és az öregedési folyamat lelassítását biztosítja. Napjaink rohanó világában az immunrendszert folyamatosan gyengíti a stressz, a környezetszennyezés és a kémiai kezelésnek kitett élelmiszerek fogyasztása. A legyengült immunrendszer gyakori megbetegedésekhez, a szív, az epe és a máj megbetegedéséhez, krónikus fáradtsághoz és a végén a rák kialakulásához vezet.

  Az Imunorex csomagot kimondottan az immunrendszer serkentésére és megerősítésére fejlesztették ki, annak érdekében, hogy hatékonyan tudjon küzdeni a szervezetet támadó kórokozók ellen és, hogy megelőzze a betegségek kialakulását.

  Ajánlott: immunrendszer elégtelenségek, lupus, herpesz, stressz, pajzsmirigyelégtelenség, emésztési zavarok, cukorbetegség, prosztatahipertrófia, fertőző betegségek, magas koleszterinszint, atheoszklerózis, krónikus fertőző betegségek, gripé, alergiás megbetegedések, krónikus fáradtság, rák, hepatitis, vírusellenes, antibakteriális.

  A protokoll összetevői

  Super Immune Ultra

  Super Immune Ultra

  Kiválló vírus-, rák- és áttétes rákellenes. A legerősebb immunomoduláns, ajánlott legyengült vagy hiperaktív immunrendszernek.

  1 doboz

  Echinacea Root Forte 400 mg - 90 növényi kivonat kapszula

  Echinacea Root Forte

  Immunstimuláns, antibakteriális, antimikrobiális. Ajánlott fertőzések, influenza, megfázás, immunhiány esetén.

  1 doboz

  A csomag árában egy-egy doboz / termék található.

  Használat

  A javasolt adagolás

  Reggel és este 15-30 percel étkezés előtt:

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.