HYA-300 – szuper tiszta hialuronsav

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  43.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  A hialuronsav (Hyaluronan) a kötőszövetek egyik igen fontos összetevője. Hiányában a kötőszövetek a folyamatos súrlódás következtében kopnak. A legszembetűnőbb következménye az izületek sikosségénak a hiánya, amely a csontok összesúrlódásához, majd ezek örléséhez vezet, amely izületi fájdalmakkal jár. A bőr szempontjából ennek hiánya ráncok és redők kialakulásához vezet.

  A hialuronsavat a „fiatalság forrásának kulcsaként” is emlegetik, mivel bebizonyosodott, hogy azok a személyek, akik nagy mértékben fogyasztanak hialuronsavat sokkal többet élnek.

  A hialuronsav síkossá teszi a bőrt és hozzájárul annak hidratálásához, eltűnteti az apró ráncokat és a bőrkeményedéseket. A hialurinsav hiánya, nemcsak artritist és osteoartsitis betegséget okozhat, hanem más bántalmakhoz is vezethet, mint például: retina bántalmak (ideghártya leválás), izom-összezúzódások, csontváz angolkór, glaukoma (glaucom), Keratoconus, fibromyalgia, a bőr idő elötti ráncosodása, korai öregedési szindróma, sérv, a porcok öregedése.

  A hialuronsav okozta hatások

  • Kozmetikai hatás: Bentről kifelé haladva hidratálja a bőrt, eltűntetve ez által a ráncokat.
  • Artritisz ellenes hatás: sikosítja az izületeket, főleg a térdek és a csípők szintjén.
  • Öregedés megelőző hatás: 30 és 40 év közötti nők és férfiak számára, az öregedés első jeleinek a késleletetésére.

  ÖSSZETÉTELE

  A hialuronsav egy elengedhetetlen termék az öregedés/ráncok és az izületek sikositásában.

  Hialuronsav (kakas tarajából)50 mg
  Halból hidrolizált kollagén300 mg

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát.

  HASZNÁLATA

  Az ajánlott adagolás

  • Az egészség megőrzéséért: 1-2 kapszula naponta.
  • Krónikus artritisz és koxartrózis esetén: 2 kapszula naponta 3 alkalommal, 10-15 napon keresztül (lehet kombinálni Vadlazacból származó tiszta kollagénnel 1-2 kapszula napi 3 alkalommal vagy 500 mg-os Glükozaminnal, 1 kapszula napi 3 alkalommal).
  • Ráncellenes – gyors hatás: 1 kapszula napi 3 alkalommal, tetszés szerint lehet kombinálni 1 kapszula Tiszta vadlazac kollagénnel napi 3 alkalommal.

  Figyelem

  • Kerjük forduljon kezelő orvosához, ha ezt a terméket terhesség vagy szoptatás idő alatt szeretné használni!
  • Abba kell hagyni a termék használatát, ha a következőket tapasztalja: enyhe bélrendszeri zavarok, hasmenés, hasi fájdalom, gyomorégés, émelygés és hányinger tünetei jelentkeznek!
  • Nem javasolt ha allergiás a hialuronsavra és lymphoedemára!
  • Keresse fel kezelő orvosát, ha rheumatoid arthritis-ban szenved!
  • Ne haladják meg a napi ajánlott adagot!

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  További, öregedés elleni termékek:

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.