• Herpox csomag - genitális herpeszre
  • Super Immune Ultra
  • Artemisinin forte
  • L-Lysine 500 MG - ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT

  Herpox csomag – genitális herpeszre

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  96.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A nemi szervi herpesz egy átadható nagyon fertőző infekció (fertőzés), melyet a Herpex Simplex 2-es típusú vírus okoz. Az 1-es típus csak a laterális (száji) felületet támadja meg és látható hülésekkor, miközben a 2-es típus az egész nemi szervi területét támadja meg úgy nőknél, mint férfiaknál is.

  A tüneteire jellemzők a viszketetség és a hólyagos felületek, de megjelenhetnek olyan tünetek is, mint például: láz, fejfájás, hányinger. A diagnozist a nőgyógyász állapitja meg.

  Romániában, a Gonoreea után, a nemi szervi herpesz a második nemi úton terjedő betegség és ennek az előfordulása megnövekedett 30%-kal, legfőképp az útobbi években és inkább a fiatalok köreben.

  A nemi szervi herpesz megjelenik és erősen nyilvánvaló többnyire a nőknél, mint a férfiaknál.

  A hagyományos orvostudománynak nincs egy megoldása erre a nemi szervi herpeszre, amelyet gyógyíthatatlannak nyíivánítottak. Kizárolag antibiotikumokat használnak, de ezek nem ölik meg a vírust, csak nyugvó állapotba teszik. Ezzel ellentétben az antibiotikumoknak sikerül elpusztítani a bélflórát és legyengítik az immunrendszert.

  Most léteznek a természetes gyógyítási módok amelyeknek nagyobb sikerük van. Ezek közé tartozik a mi Herpox protokollunk is, amely egy kitünő sikert foglal magába ami a korábbi kutatásokat illeti az alternatív gyógymódokra, ebben a betegségben.

  A protokoll csomag tartalma

  Super Immune Ultra

  Super Immune Ultra

  Kiválló vírus-, rák- és áttétes rákellenes. A legerősebb immunomoduláns, ajánlott legyengült vagy hiperaktív immunrendszernek.

  1 doboz

  L-Lysine 500 MG - ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT

  L-Lizin (L-Lysine)

  Az L-Lysine pozitiv hatásai / ajánlott a következő esetekben: vérérszükület (arteriosclerosis), magas koleszterinszint, csontritkulás (kálciummal együtt), idővel kialakuló izületi betegségek esetén javasolt.

  2 doboz

  Artemisinin forte

  Artemisinin

  Megtámadja a következő virusokat: Herpesz Simplex, Epstein-Barr és a HPV (humán papilloma vírust) megsemmisíti a bélparazitákat és a vér parazitákat, tumor ellenes.

  1 doboz

  Használat

  Javasolt adagolás


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.