Gluco Care – forte formula cukorbetegségre

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  28.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Két típusú cukorbetegség van:

  • amikor a szervezet nem termel elegendő inzulint;
  • amikor a szervezet elegendő inzulint termel, de az inzulin-receptív központok érzéketlenekké válnak az inzulinra (insulin-ellenállóak).

  A Gluco Care formula, amelyet a Provita Nutrition keszített a CELEX Laboratóriumokban szinergikusan ötvözi a legfrisebb összetevőket, amelyeket a cukorbetegség mindkét típusának a kezelésére használnak.

  A Gluco Care termék gyógyhatásai

  • Rendszeresen használata a vércukorszint normalizálásához, és az allopátiás gyógyszerek és / vagy inzulin beadásának szükségességének fokozatos megszüntetéséhez vezethet.
  • Szabályozza a glükóz szintjét a vérben.
  • Növeli az inzulin válaszra való érzékenységet.
  • Stimulálja az inzulin termelés; serkenti az inzulint.
  • Szabályozza a kreatinin, karbamid szérumot, GPT, ALP, triglicerideket.

  Az alfa liponsav beavatkozik a szénhidrátok anyagcseréjében és egy kítünő segítő a cukorbetegség kezelésére és ezeknek a hatásaira a szervezetre.

  10:1 keserű dinnye (uborka) koncentráció kivonat (Bitter Mellon) (Momordica charantia). Az inzulinhoz hasonlóan, ebben a forté adagban egyedül lcsökkenti le 15-20 %-al a megmért vércukorszintet, ezt csak egy étkezés után. A cukorbetegeknél lecsökkenti a karbamid szérumot, a kreatinint, ALT, AST, AP, koleszterolt és a triglicerideket. A melitusz cukorbetegeknél máj és vese védő hatása van.

  10:1 fahéjból való koncentráció kivonat (Cinnamonum cassia), amely a Cinnulin név alatt ismert és az egyike azoknak az összetevőknek, amelyeket jelenleg a leggyakrabban használnak a cukorbetegség kezelésére.

  Egy vizsgálatot végeztek a 2 típusú cukorbetegeken, akik cinnamonnal voltak táplálva naponta 3x. Az összes beteg jól válaszolt a vizsgálatra, 2-3 hét alatt a vércukorszintjük csökkent kb 20%-al, és egy része a betegeknek a normális vércukorszintet is elérte. A kezelés lezárulása után a vércukorszint nem egyből érte el a kiindulás értékeket, hanem csak lassan, egy kis idő után. (Diabetes Care, Vol. 26, 3125 oldal).

  Az illóolajak, amelyek a fahéj (Cinnamonum cassia) kérgében vannak jelen, és egy ritka fajtája a fahéj fának tagadhatatlan segítőnek bizonyultak a cukorbetegség kezelésében. Az aktív hatóanyag egy vízben oldható polyfenol, amelyet MHCP-nek neveznek, amely utánozza az inzulint, aktiválja ezeknek a receptorait és szinergikusan dolgozik az inzulinnal. Bebizonyították még, hogy a glükóz égetéséhez felgyorsult az anyagcsere és a sejtek szintjén ezt átváltoztatta energiávvá.

  15:1 Pterocarpus Marsupium koncentráció kivonat (természetes inzulin). Egy olyan növény, amelyből egy természetes inzulin formát vonnak ki és ezt gyakran használják Kínában, a szintézis insulin helyett.

  Hasznos linkek:

  Króm pikolinát, egy olyan hatóanyag, amely az összes kórházi kutátásokban és tanulmányokban a vércukorszint és trigliceridek csökkenéséhez vezetet.

  Hasznos linkek:

  100:1 Basella Rubra-ból való nagy-koncentráció kivonat, egy olyan növény, amely nagyon gazdag természtes vanádiumban). Nagyon sok kutatás és tanulmány bebizonyította, hogy ennek az alapvető ásványnak a hiánya (okozta ennek a majdnem teljes hiánya, a modern étrendben), ez az egyike az okok közül, amely a cukorbetegség kiváltásához vezetnek

  Hasznos linkek:

  ÖSSZETÉTELE

  10:1 vizesalkoholos kivonat a fahéj kérgéből (Cinnamomum cassia)225 mg
  10:1 vizes kivonat keserő-uborka gyümölcsből (Momordica charantia)275 mg
  15:1 vizesalkoholos kivonat Pterocarpus marsupium gyümölcsből140 mg
  Alfa-liponsav (ALA)100 mg
  100:1 vizes kivonat Basella rubra-ból10 mg
  Króm-pikolinát200 µg
  Magnézium sztearát5 mg
  Szarvasmarha zselatin95 mg

  Nem tartalmaz: GMO-t (géntechnológiával módosított szervezeteket), tejtermékeket, tojást, glutént, szóját, kukoricát, élesztőt, diót, mesterséges édesítőszereket, aromákat és színezékeket.

  Használat

  Az ajánlott adagolás: naponta 1-2 kapszula, evés előtt 30 perccel vagy 1 kapszula este, lefekvés előtt és 1 kapszula a reggeli és az ebéd között.

  Figyelemeztetés

  • Figyelje állandó jellegel a vércukorszintet ha cukorbetegségre szed gyógyszert vagy inzulint.
  • Csökkentsék eltávolításig az allopátis gyógyszereket és/vagy ha a vércukorszint normális értékű lesz.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.