EDTA – biológiailag hozzáférhető kelát dinátrium

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  35.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  Az EDTA termék a következő esetekben ajánlott:

  • arteroszklerózis;
  • meszesedés (kálcium lerakodások a belső szervekre);
  • trombózis;
  • visszérgyulladás;
  • thrombophlebitis;
  • vérlemez összesítés;
  • véralvadás (különböző okok miatt);
  • nehézfémekkel való mérgezés;
  • csontritkulás;
  • magas koleszterinszint;
  • magas trigliceridek,
  • műtét után;
  • agyi keringési elégtelenség;
  • cukorbetegseg.

  A Chelatin terápia (kelátképzés)

  A Chelatin terápia (kelátképzés) egy olyan kémiai folyamatot jelent, amelynek során egy EDTA nevezetű aminosav (etilendiaminotetraacetic sav) vagy intravénásan van beadva vagy szájon keresztül és felvéve, vagy rektálisan, végbélkúp formájában van beadva, azért, hogy eltávolítsák a calcefierileket, nehéz fémeket vagy a nem óhajtott ásványi anyagokat a keringési rendszerből és a belső szervekből. Ez a terápia egyre elterjedtebbé válik főleg Kanadában és az Amerikai Egyesült Államokban és újabban Európában is.

  Miben tűnik ki a Provita Nutrition EDTA Kelát Dinátrium gastro-ellenálló tabletta?

  Mert az egyszerű EDTA-t a szervezet nem tolerája, így létezik ennek 3 kémiai formája, amelyet terápiás célokra használnak: dinátrium, kálcium dinátrium és dikálcium. Ezek közül a dinátrium forma a legjobban bioelérhető és a leghatékonyabb terápiás szempontból, de a legdrágább is és nehéz tabletta formájába tenni. Többek között, a kelatált (összekötött) dinátrium forma, amely nem kémiailag van egyesítve, hanem kelatálás által van összekötve, amely a legéhesebb kálciumra, elveszítve lassan a nátriummal való kapcsolatot, a kálciummal és a nehéz fémekkel cserében. Mikronizálás által, (lecsökkentve részecskékre, amely mikroniális méretű), meg van növelve a bioelérhetőség és még egy nagyobb és intimebb kapcsolatnak a létrehozzásával a calcefierális nyomással.

  A megszokott tabletták vagy kapszulák, a gyomorban hamar felszívódnak, ahol az EDTA-nak egy nagy része szét van rombolva a gyomorsav által, amely a terápis hatás mellet, még más nem kivánt hatásokhoz vezet, mint például gyomorégések, gyomor diszkomfort vagy hányinger. A Provita EDTA tabletták be vannak vonva 8%-ban wt film eléggé vastag gastro ellenállóval, azért, hogy meggátolja a tabletta elolvasádát a gyomorban, minimum 2 óráig, ez elegendő idő arra, hogy ez áthaladjon a nyombelen és a vékonybelen is. Így a tabletta egészben jut a bélbe, ahol gyorsan felbomlik az epe és a bél akciója során.

  Az EDTA elbocsájtása egyenesen a bélbe kerül , nemcsak, hogy megnöveli a bioelérhetőségét a maximumra (tehát a terápiás hatását is), de teljesen eltűnteti a nem kivánt gyomori hatásokat is. Az almasav adaléknak egy szinergikus hatása van, köszönhetően az ő különleges affinitásának a nehéz fémekért, különösen az aluminíum, amely annyira nagyon jelen van a vízben és az úgymond “szénsavmentes” vízben is.

  A Kelatin (a kelatinálás), maga a szó, görög nyelvből származik, jelentése az, hogy kötődik, kap (bekap, bekebelez). Az EDTA-val való kelatinálás, megköti a szervezetben található nehézfémeket, mint például: higany, vas, arzén, aluminium, kálcium, ólom, réz stb., amelyeket  eltávólitja a keringési rendszerből és a belső szervekből. A rezet és a kálciumot  tartják leginkább felelősnek, a keringési rendszer falaira  lerakodó, atherosclerosis-os lemezkék kialakulásáért, ami a vér áramlás blokkolásához vezethet, azaz érelmeszesedéshez.

  Az EDTA-val való terápia, a szervezetben található nehézfémek megkötéséhez vezet és amelyeket, majd  az EDTA segitségével, kiküszöbölődik a hugyúti rendszeren keresztül. Egyes orvosok sikeresen használják a kelatinálás terápiát  az érelmeszesedés kezelésében és koszorúér betegségekben. Úgy tartják, hogy az EDTA (disodictetraacetiletilendiamina sav), megköti a kálcium lerakodásokat a keringési rendszerben (a keringési rendszer falaira  lerakodó, atherosclerosis-os lemezkék kialakulása, ami a véráramlás blokkolásához, a vérfalak megerősitéséhez, megkeményedéséhez, ugyanakkor az artériális falak gyengüléséhez vezethet). Igy kiküszöböli a kálcium lerakodásokat  a keringési rendszerből (artériákból), csökkentve a sziv és a koszorúér-betegségek  kialakulását. Egyes orvosok véleménye szerint a disodictetraacetiletilendiamina antioxidánsként is működhet,  a fémek kiküszöbölése és az LDL (rosz koleszterin) kombinálása által, amelyek gyuladásos betegségeket okozhatnak a vérerekben (artérialis gyulladásos betegségek).

  Ez az elemélet azt állitja, hogy a nehézfémek eltávolitása által, amelyek szabadon, a vérben keringenek (különösen a réz és a kálcium), lelassitja a betegségek előrehaladását, mint például az atherosclerosis-t. De az EDTA-nak más terápiás hatásai is vannak. Véralavadásgátló hatássokal rendelkezik, megakadályozza a vérrögök kialakulását (Tormbozi, Tromboflebita). Az EDTA szükséges azoknak a személyeknek, akik szenvednek vagy hajlamosak a következőkre: miokardikus infraktus, szívroham, agyvérzés, magas vérnyomas, impotencia, ateroszklerózis, magas koleszterin szint, visszér, csontritkulás, szellemi kimerültség, artrózis és reuma.

  Ahogy öregszünk a koleszterol, a nehéz fémek és a kálcium felhalmozódik a keringő rendszer belső falain. Ezek a lerakodások különböző elnevezések alatt vannak diagnosztizálva: ateroszklerózis, az artéria megerősítése, arterioszklerózis stb. Idővel ezek a lerakodások részben vagy teljesen akadályozzák a vérkeringési rendszerét. A belső szerveknek a szövetei nem kapnak már elengendő oxigént és táplálékot és így egy hibás működéshez vagy talán annak a bizonyos szervnek a működésének a leállásához vezetnek. Hogyha ez a leállás a szívnél van, akkor jön létre az infraktus vagy a szívroham. Hogyha ez a leállás az agynál van akkor jön létre az agyvérzés. Az érintett szervek nem csak a szív vagy az agy.

  Más szervek is érintve lehetnek úgyanolyan mértékben, mint például a máj, vese, nemi szervek stb.

  Az EDTA további segitő és pozitiv hatásai

  • A kelatinálás (összekötés) egy segítő a rák megelőzésében és kezelésében.
  • Méregtelenít: az artériák dekalcinálása, a nano-baktériumok eltávolítása, a nehéz fémek eltávolítása
  • Megelőzés és kezelés: miokardikus infarktus, szívroham, agyvérzés.
  • Kezelés és megelőzés: magas vérnyomás, szívbetegségek, impotencia, ateroszklerózis, koleszterin, visszér, csontritkulás.
  • A szerveknek és a szöveteknek a megfiatalítása.
  • A vércukorszint beállítása (cukorbetegeknél).
  • Felóldja és megelőzi a vérrögök kialakulását, az érrendszeri balesetek oka.
  • Felóldja és eltávolítja a kálciumot, ami lerakodott a vérerek falaira, ez az ateroszklerózisnak az oka
  • Eltávolítja és megelőzi a placetáris aggregációt, ez a „vér megvastagodásnak” az oka.
  • Szabályozza a kálcium anyagcseréjét, kálciumot bocsájtva ki a calceliferekből és elérhetővé teszi, azért, hogy le tudjon rakodni a csontokba és a fogakba.
  • Feloldja és eltávolítja a nano-baktériumok kagylóit, amelyek lassan megölnek minket.
  • Feloldja és eltávolítja a vérerekben felhalmozódott nehéz fémeket és a szervezet más részeiben is.
  • Eltávolítja a szervezetünkben felhalmozott mérgező anyagokat.
  • Javitja az agy vérkeringését.
  • Pozitív hatások a prosztatára, a vesékre, a májra és a vérkeringésre.
  • Megerősíti az immunrendszert.

  Hogyan lehetséges, hogy ennyi pozitiv hatása van az EDTA terméknek?

  A artérák megtísztitása és a nehéz fémek eltávolítása, az összes belső szerv így tisztább, és vérrel jobban el vannak látva (tehát jobban el vannak látva tápanyagokkal és oxigénnel).

  Amikor az EDTA társitva van a Flow formula termekünkkel (mely kiküszöböli a vérerekre lerakódott koleszterolt), tehát, alapvetően, egy teljes tisztitást végez a keringési rendszerben, amely az atheroma kiküszöböléséhez és az életminőség javitásához vezet.

  De a kálcium nem csak a vérdedényekre vagy a szivbillentyűkre rakódik le. Gyakorlatilag a kálcium lerakódik az összes szervre és izületre és ezek krónikus és akut hatásokat váltanak ki. Vannak elméletek, amelyek  szerint a meszesedés  az egyik oka a rák megjelenésének.

  Az EDTA terméket lehet szedni a Flow formula formulával párhuzamosan, mert egy másik terv szerint hat.

  A Flow formula eltávolítja a koleszterol lerakodásokat (atheromák), miközben az EDTA eltávolítja azokat a lerakodásokat, amelyek az artériák megkeményítéséhez visznek és egy lehetséges szakadáshoz visznek a kisebb erekben legfőképp azokban, amelyek a szívizmot és az agy ereket táplálják. Ezek a lerakodások, kálciumból, nehéz fémekből és ásványokból állnak, amelyek “lerakódnak” az artérák falaira. És még ajánlott is, hogy a Flow formula termékkel párhuzamosan szedjék, vagy ennek a befejezése után szedjünk egy adag EDTA-t, hogy egy teljes takarítást hozzunk létre. Az EDTA úgyanabban az időben megtámadja a kálciumot, amely a belső szervekben van lerakodva, legfőképp a belső szervekben.

  Az ajánlott adat az 2-4 kapszula éhgyomorra, legkevesebb 2 kapszula beszedése este, lefekvés előtt.

  NEM!

  Az EDTA eltávolítja a kálciumot, csak onnan ahol nincs szükség rá és ahol ez káros (artériákban, a szívbillentyűkben, a belső szervekben és a vérkeringésben). Az EDTA segít a csontritkulásban, mert a szervezetbe hozzáad egy részt a nem kellő kálciumból, de nem elégségesen sokat, amelyet nem vélhetünk úgy, mint egy kezelés a csontritkulás számára. Ne hagyagolják el a csontritkulás kezelését külön, speficikus termékekkel, amelyeket erre a betegségre ajánlanak

  Ez a megmérgezés szintjétől függ. Könnyű esetekben az EDTA elégséges, de ha nagy mennyiségű nehézfémek vannak a szervezetében, legfőképp higany vagy nagyon sok ólom, akkor a DMSA inkább ajánlott, amely gyorsabban is hat ezekre a veszélyes mérgező anyagokra: a higanyra és az ólomra

  IGEN

  Az EDTA meg fogja előzni az ateroszklerózis betegség kifejlődését, amelyet a kálciumnak az artériákra való lerakodása okoz vagy a szívbillentyűk stenozálása

  Adagolás: 1-2 tabletta/nap egy 6-12 hónapós időszakra, amelyet éhgyomorra kell bevenni, este lefekvés előtt.

  Hogy elkerüljük a koleszterol lerakodásokat is, ebben az időszakban még kell szedni a FLOW formulát, naponta 10 tablettát, egy fele annyi időszakra amely javasolt az ateroszlekórisban szenvedő betegnek. (lássd a Flow formula terméknek a leírását). Folytatni lehet aztán napi 2 Flow formula tablettával (hasznos úgy, mint multivitamin és ásványok, amelyek javasoltak naponta).

  Általában az ateroszklerózis betegséget a lerakodások (ateroamák) okozzák, amelyek az artériák falaira rakodnak le és még a szívbillentyűire is és amelyek a következőkből állnak: koleszterol, nehéz fémek, kálcium (mészkő formájában) és ásványi hulladékok. Azért is, egy teljes kezelés szükséges ahhoz, hogy ezeket a lerakodásokat egészen eltávolítsa.

  A Flow formula eltávolítja a koleszterol lerakodásokat, miközben az EDTA a többit távolítja el. Ajánlott tehát, hogy a kezelés a Flow Formulát és az EDTA terméket is tartalmazza

  Még akkor is, ha jól érzi magát és egészségesnek, lehetetlen az, hogy a szervezetében ne létezne kálcium, nehéz fémek, fibrin felhalmozodások, lehet, hogy nem olyan mennyiségbe, amely felett a jelentkezik.

  A válasz az IGEN, egy EDTA flakon az nem árt önnek.

  ÖSSZETÉTELE

  EDTA (Dinátrium-etilén-diamin-tetraacetát – mikronizált por)800,00 mg
  Almasav (természetes forrásokból)100,00 mg
  Alium sativum (fokhagyma) kivonat koncentrációja 100:110,00 mg

  HASZNÁLATA

  Az ajánlott adagolás: naponta 1-3 kapszula, éhgyomorra, legjobb este, lefekvés előtt. Abban az esetben ha egy nap 3 tablettát veszünk be, akkor ezeket bevehetjük vagy mind a 3-mat lefekvéskor, vagy 2 tablettát este és 1 reggel felkeléskor és mielőtt enénk körülbelöl 45 perccel hamarabb.

  Ajánlások

  • Nagyon sok folyadékot kell fogyasztani.
  • Az EDTA termékkel való kezelés során ajánlott egy olyan formulának a szedése, amely tartalmazzon ásványi anyagokat (például multiásványokat vagy vitaminokat).

  Figyelem

  • Kérdezzék meg orvossukat, hogyha véralvasádgátló vagy vérhigító gyógyszereket szednek.
  • Terhesség vagy szoptatás idő alatt e termék használata nem ajánlott.
  • Azon személyek, akik hasmenéssel küszködnek, csakis az esti étkezés után használják.
  • Ne haladják meg a napi ajánlott adagot.

  A teljes érrendszer tisztítására, ajánljuk: Formula Flow + EDTA


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.