A Pankreatin jelenléte amely dúsított négyszeres potenciájú (4x), biztositja az állati fehérjék optimális emésztését (megemésztését). A komplex emésztési enzimek, amelyek Aspergillus és Rhizopus oryzae-ból származnak, leghatékonyabbnak tartják a rostok, a zsir és a cukor megemésztésében (asszimilációjában).
Az élelmiszereknek a megfelelő megemésztése nagyon fontos az egészség megőrzéséért és az élettartam meghosszabításáért. Egy rossz emésztés nemcsak megkeseríti az életünket, hanem ugyanabban az időben meg is rövidíti ezt.
Innen származik az a mondás is hogy: “az étel megöl minket”.
Ahogy öregszünk a szervezet kevesebb és kevesebb emésztő enzimeket termel és ez a következő dolgokhoz vezet: elhízág, fáradtság, vitaminok és ásványok hiánya, székrekedés, ingerlékeny bélhez, amely ezután különböző gyomor, máj, epehólyag, belek megbetegedéseihez vezet.
Jó emésztése van?
Hogyha nem, akkor megoldhatja egyszerűen az ön problémáit a növényi eredetű enzimek segítségével, amelyek segítenek az élelmiszerek megemésztésében.
Próbálja ki és meg fogja látni: helyrehozza nemcsak az ön emésztési problémáit, hanem az általános közérzetét is.
Az élelmiszerek alkotóelemei – a fehérjék, szénhidrátok, lipidek – ezek mind az emésztéssel vannak lebontva. Látható, ahogy öregszünk, a szervezet emésztési kapacitása is csökken.
Az egészségtelen ételek, magas hőmérsékleten főzve, zsírokban gazdag, túl sok fehérjével, tej vagy tejtermékre való intolerancia, szénhidrátok fogyasztása, mindezek hozzájárulnak az emésztő enzimek hiányához, amelyeket a szervezet azért termel, hogy segítse az emésztést.
Segítsen a szervezetének, hogy egészséges módon emésszen a teljes spektrumú emésztő enzimek segítségével. Észre fogja venni a pankreatin jelenlétét a négyszeres potenciával, egy fehérjében a gazdag étkezés után.