Digestive enzymes complex (komplex emésztő enzimek)

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  27.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  A Pankreatin jelenléte amely dúsított négyszeres potenciájú (4x), biztositja az állati fehérjék optimális emésztését (megemésztését). A komplex emésztési enzimek, amelyek Aspergillus és Rhizopus oryzae-ból származnak,  leghatékonyabbnak tartják a rostok, a zsir és a cukor megemésztésében (asszimilációjában).

  Az élelmiszereknek a megfelelő megemésztése nagyon fontos az egészség megőrzéséért és az élettartam meghosszabításáért. Egy rossz emésztés nemcsak megkeseríti az életünket, hanem ugyanabban az időben meg is rövidíti ezt.

  Innen származik az a mondás is hogy: “az étel megöl minket”.

  Ahogy öregszünk a szervezet kevesebb és kevesebb emésztő enzimeket termel és ez a következő dolgokhoz vezet: elhízág, fáradtság, vitaminok és ásványok hiánya, székrekedés, ingerlékeny bélhez, amely ezután különböző gyomor, máj, epehólyag, belek megbetegedéseihez vezet.

  Jó emésztése van?

  Hogyha nem, akkor megoldhatja egyszerűen az ön problémáit a növényi eredetű enzimek segítségével, amelyek segítenek az élelmiszerek megemésztésében.

  Próbálja ki és meg fogja látni: helyrehozza nemcsak az ön emésztési problémáit, hanem az általános közérzetét is.

  Az élelmiszerek alkotóelemei – a fehérjék, szénhidrátok, lipidek – ezek mind az emésztéssel vannak lebontva. Látható, ahogy öregszünk, a szervezet emésztési kapacitása is csökken.

  Az egészségtelen ételek, magas hőmérsékleten főzve, zsírokban gazdag, túl sok fehérjével, tej vagy tejtermékre való intolerancia, szénhidrátok fogyasztása, mindezek hozzájárulnak az emésztő enzimek hiányához, amelyeket a szervezet azért termel, hogy segítse az emésztést.

  Segítsen a szervezetének, hogy egészséges módon emésszen a teljes spektrumú emésztő enzimek segítségével. Észre fogja venni a pankreatin jelenlétét a négyszeres potenciával, egy fehérjében a gazdag étkezés után.

  ÖSSZETÉTELE

  Betain-hidroklorid (cukorrépa gyökeréből/Beta vulgaris)250 mg
  Kapszula: hipromellóz118 mg
  Mikrokristályos cellulóz106,5 mg
  Papain papaya gyümölcsből (Carica papaya)50 mg
  Pankreatin enzimek (hasnyálmirigy enzimek) sertés hasnyálmirigyből (Sus scrofa)50 mg
  Bromelain – ananász száraz szárának kivonata (Ananas comosus)20 mg
  Hidroalkoholos kivonat 10: 1 gyömbér gyökérből (Zingiber officinale)20 mg
  Menta levélből való por kivonat (Mentha piperita)10 mg
  A pepszin sertés gyomorból (Sus scrofa)10 mg
  Borsópor, borsógyümölcsből való kivonata5 mg
  Laktáz2,5 mg
  Cellulóz2 mg
  Hemicellulóz2 mg

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, glutent, diót, élesztőt, szóját, mesterséges tartósítószereket, mesterséges színezéket, élesztőt, mesterséges édesítőszereket, búzat, kukoricát mesterséges izesitőket.

  HASZÁNALATA

  Az ajánlott adagolás: 1 kapszula naponta háromszor étkezéskor.

  Figyelem

  • Használata előtt forduljon orvoshoz, ha gyomor-bélrendszeri sérülései vannak, gyomorfekélyben szenved vagy ha véralavadásgátlókat, enzimes vagy más gyulladásgátlókat használ, ha cukorbeteg vagy veseelégtelenségben szenved, ha epekőve van, ha súlyos betegségekben szenved, mint példaul hasnyálmirigy-gyulladásban, exokrin hasnyálmirigy-elégtelenségben, cisztás fibrózisban, ha műtéteken esett át, ha allergiás egyes gyümölcsök gumitejére (latex-re) vagy paradicsomra vagy ha a tünetek tartósan fennállnak vagy romlanak!
  • Ne használja ezt az étrend-kiegészitőt, ha terhes vagy szoptat, ha új sebészeti beavatkozáson esett át, ha érzékeny a pankreatin (hasnyálmirigy) enzimekre vagy sertésből származó fehérjekre!
  • Ne használják ezt a terméket, ha túlérzékeny/allergiás, hányingert, hányást, hasmenést, hasi fájdalmat és/vagy gyomorégést okoz: ebben az esteben tessék abba hagyni e termék használatát és forduljon kezelő orvosához!
  • Forduljon orvoáshoz ha tartós ideig szeretneéezt az étrend-kiegészitőt használni!
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot!

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.