Chromium forte (pikolinált króm)

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  18.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A Chromium termék:

  • A klinikai kutatások kimutatták, hogy a cukorbetegségre leghatásosabb króm a pokolinált króm;
  • Segít a fogyókúrában, mivel egy kitűnő segitő a vércukorszint szabályozásához.

  A króm egy létfontosságú ásvány a szénhirdátok anyagcseréjéhez. Sajnálatos módon a króm, amelyhez a táplálkozás vagy multivitaminok útján jutunk nem tartalmazzák a megfelelő mennyiséget így a cukorbetegek vagy a cukorbetegségre hajlamos személyek általában krómhiányban szenvednek. A króm pedig egy igen fontos szerepet tölt be a szervezet inzulinhasználatában.

  Számos klinikai kutatás bebizonyította, hogy a pikolinált króm a leghatásosabb a cukorbetegség kezelésére felhasznánt krómoknak. Serkenti azokat az enzimeket, amelyek szabályozzák a vér cukorszintjét, ugyanakkor a kutatások azt is kimutatták, hogy a pikolinált króm használata pozitívan befolyásolja azokat a funkciókat is, amelyek a cukor és inzulinszintet szabályozzák.

  20 évnyi kutatás után kijelenthetjük, hogy a pikolinált króm hatékonyabb a vérben való felszívódás, a vércukorszint szabályozása és a II típusú cukorbetegség esetén az inzulin szabályozása szempontjából, mint más formái a krómnak.

  A króm ugyanakkor igen hasznos a fogyókúrázók szempontjából is az étvágy, különös képpen az édességek iránti vágy csökkentésének köszönhetően.

  A Gymnema sylvestre egy, az Ayurvédikus orvoslásban igen kedvelt és a cukorbetegség különböző formáinak gyógyításásra gyakran alkalmazott növény.

  ÖSSZETÉTELE

  Pikolinált króm500 mcg*
  Fekete ribizli kivonat (Ribes nigrum)**50 mg

  Egyéb összetevők: mikrokristályos cellulóz (tömegnövelő szer), zselatin (kapszula), magnézium-sztearát (csomósodásgátló anyag).

  *Táplálkozási referenciaértékek – 1169/2011/(EU) rendelet szerint.
  **napi adagot még nem állapították meg.

  Használat

  Az ajánlott adagolás (terápiás kezelés esetén): napi 1 kapszula vagy az orvos utasításai szerint.

  Ajánlások

  • Hatékonyabb eredmény elérése érdekében a cukorbetegség terén a nutricionisták 300-600 mg Alfa liponsavval való egyidejű alkalmazását javasolják, a betegség mértékének függvényében.
  • A Gluco Care termékünk úgy krómot, mint az Alfa liponsavat is tartalmazza, viszont súlyosabb cukorbetegség esetén, az első fázisaiban javasoljuk a Gluco Care kezelés kiegésztését napi 1-2 kapszula pikolinált krómmal.

  Figyelmeztetések

  • Nem ajánlott terhes vagy szoptató nőknek
  • Vesebetegség, cukorbetegség esetén forduljon orvosához.
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.