Chaga C-Max – koncentrált szibériai terápiás gomba

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  23.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A terápiás kezelésekre alkalmas gombák, kedvelt alternatív gyógyszerekké váltak mind a naturista orvosok mind azok körében akik az egészségük érdekében sokat tesznek. A terápiás kezelésekre alkalmas gombák, annak köszönhetően, hogy képesek a rák kezelésére és más az immunrendszerhez kötődő betegségek gyógyítására, olyan kezelések részeivé váltak amelyek mind a japán, mind a kínai orvosok használnak terápiás kezelésekre és a betegségek megelőzésére.

  A szibériai Chaga (Inonotus obliquus), egy a Basidomycete-k családjába tartozó gomba, amelyet évszázadokon keresztül használtak a hagyományos orvoslásban a daganatos betegségek és az olyan hideg éghajlatok alatt igen gyakori grippé ellen, mind az észak nyugati Oroszország, Fehér-Oroszország, Lengyelország, Finlandia és a balti országok. Használata kiterjedt a keleti országokra is, így Kínában is előszeretettel használják. Újabban ez a gomba felkeltette a kutatók érdeklődését, akik számos vizsgálatot folytattak a Chagaban fellelhető poliszacharidok gyógyászati hatásairól.

  Az orosz hagyományos gyógyászatban a Chagat « Fekete gombának«, vagy szlávul « gaga«-nak hívnak.

  1999, Mizuno kutatól arra a végkövetkeztetésre jutottak, hogy a Chaga hidro-kivonatai daganatellenes hatásokkal bírnak. Ugyanezt az eredményt erősítette meg Wasser és Weis is úgyszintén 1999-ben. Egy 2003-ban, Hwank kutató által végzett kutatás kimutatta, hogy a Chaga hidro-kivonata, az alkalmazással egyenes arányban megállítja a rákos sejtek osztódását. Egy másik, 2007-ben Dr. Chen által laboratóriumi egereken elvégzett kutatás bebizonyította, hogy a Chaga kivonat számottevően meggátolja a S 18o sejtek osztódását Szarkóma esetén, majd ezt követően Youn kutató ugyanezt a hatást erősítette meg a HepG2 májsejtek karcinómája esetén.

  Az köztudott, hogy a DNS módosulása vagy az oxidációnak köszönhető mutációja számottevően hozzájárul a legtöbb féle rák kialakulásához, így a végbél-, a prosztata- és a mellrák kialakulásához is. A DNS módosulásának mértéke az egyik legérzékenyebb mutató, amellyel a szabadgyökök termelése és antioxidáns mechanizmusokkal fenntartott kontrollja közötti egyenlőtlenség következtében kialakuló ixidáció okozta stresszt mérik.

  2008-ban,Seung-Shi Ham, a kóreai Kangwon Egyetem Biológiai karának professzora arra jött rá, hogy a Chaga kivonat egy rendkívül erős mutációgátló, amely hozzájárul a rákos betegségek kialakulásának a megőrzéséhez és a rákos sejtek burijánzásának a megállításához.

  Egy másik tanulmány, amelyet 2009 bebizonyította, hogy a Chaga kivonat egy specifikus gyulladáscsökkentő hatással is bír. A gyulladás és az immunrendszer válaszreakciói valójában egy sikeres láncreakció eredményei, amelyek magukba foglalják az olyan immunitásért felelős sejtmediátorok termelését és működésbe lépését, mint például a citokinek. Ha a citokinek működésbe léptetése nem kontrollált, a túl nagy mennyiségű aktív citokinek megtámadhatják a szervezetet és katasztrófális hatásai lehetnek (autoimmun támadás).

  Tehát nem elegendő, hogy a gyulladások ellen hatni, egyidejűleg az immunrendszert is kell szabályozni, a auto-immun hatások elkerülése végett. Egy 2007-ben végzett tanulmány, amelyet Kee-Cheol Song, a kóreai Daejeon Egyetemhez tartozó kórházban végeztek kimutatta, a Chaga kivonat azon tulajdonsását, mely szerint egyidejűleg képes csökkenteni a gyulladást és szabályozni az immunrendszer működését.

  Más terápiás hatásokkal bíró gombákhoz hasonlóan (Reishi, Agaricus, Shiitake, Maitake), a Chaga kiegészíti a terápiás kezelések arzenálját.

  Ezeknek a gombáknak a különböző kombinációját és más kiegészítőkkel mint például a Super Immune, Serra Plus, Astragalus 9000, Goldenseal Coptis, AHCC, Szerves germánium, Q10 koenzim szinergikus alkalmazását a terápiás kezelést végző orvos kell előírja minden egyes személy számára, hiszen az emberek különböző képpen reagálnak a hatóanyagokra és minden betegség más tulajdonságokkal rendelkezik.

  A „Rákosok szalonja” című, 1968-ban megjelent autobiográfiájában, Alexandr Soljenitzin, az irodalmi Nobel díjas író a Chaga felhasználásáról és terápiás hatásairól ír, a Taskenti rosszindulatú daganatos betegségek korházában megélt személyes tapasztalatai alapján.

  Miért szükségszerű, hogy C vitamint is tartalmazzon?

  A Chaga Bergiszterol polifenolikus szacharidot tartalmaz, amely rákellenes hatással bír. A poliszacharidok nagyon sok molekuláris összetevőből állnak – millió atomból – és ez a tény megnehezíti felszívódását a szervezetben. A C vitamin oligoglükánná alakítja át a poliszacharidokat, amelyet a szervezet könnyen asszimilál. Az oligoglükán működésbe hozza a makrofágokat, amelyek serkentik az immunrendszert. A makrofágok arra vannak programozva, hogy a szervezetbe kerülő összes idegen testet kiküszöböljék.

  A Bergisterol megtámadja a daganatokat, kivált képpen azokat amelyek a hormonok működésével függenek össze (mell, méh, petefészek, here és prosztata rák) ugyanakkor a máj-, a gyomor rákot és a melanoma malignumot is.

  ÖSSZETÉTELE

  28:1 Chaga gomba kivonat (Inonotus obliquus) – minimum 20% poliszachariddal350 mg
  C vitamin50 mg

  Használat

  Az ajánlott adagolás: 1 kapszula naponta 2 alkalommal éhgyomorra, vagy az orvos utasításai szerint.

  Ajánlások

  • Megelőzés és az egészség fenntartása érdekében: 1 kapszula naponta étkezések között, egynapos kihagyásokkal.
  • A Chaga-t az orvos utasításai szerint lehet kombinálni más terápiás gombákkal egy szinergisztikus eredmény elérése érdekében, a betegség súlyosságától függően.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Kapcsolódó termékek:

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.