Elkelt

  Bio Active Coenzyme Q10

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  30.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  LEIRÁS

  Miért ajánljuk a nem dohány származék, Japánban, mikroorganizmusok erjesztése által készített Q10 koenzimet (Bio Active Coenzyme Q10)?

  Több féle Q10 koenzim található a kereskedelemben: egy dohánykivonatot, egy szójakivonatot és egy tengeri alga kivonatot, amely tehnológiát az 1970-es években fejlesztettek ki Japánban. Újabban már kémiailag előállított Q10 koenzimet is találunk a piacon.

  A Q10 koenzim esetében a minőség számít. A legjobb minőségű Q10 algakivonatot csak Japánban, ott, ahol kitalálták gyártják, mikroorganizmusok erjesztése által.

  A Q10 koenzim előállításának Japán tehnológiája: természetes módon, a tengeri algák erjesztése mikroorganizmus telepek jelenlétében törénik. Ez a folyamat 9 hónapon át tart. Így egy ultra tiszta, maximális hatékonyságú és könnyen felszívódó hatóanyagot kapunk más Q10 termékekkel szemben, amelyeket dohány levelekből nyernek..

  A Q10 koenzimet (CoQ10), az élet szikrájának is nevezik az a tulajdonsága miatt, hogy elengedhetetlen az emberi szervezet energiatermeléséhez. Az szervezetben fellelhető Q10 szintje az 50 évekre felére csökken, ahoz a szinthez képest amely egy 20 éves ember szervezetében van.

  A CoQ10 (Bio Active Coenzyme Q10) igen jó hatással van a szív működésére ezért javasolják szívelégtelenség, ischémiás szívpanaszok, koszorúér elégtelenség, szívinfarktus, érelmeszesedés és magas vérnyomásban szenvedő betegeknek.

  A CoQ10 egy erős antioxidáns, amely 60-150 mg-os adagolásban növeli a fehér vérsejtek számát, az antiestek számát, így erősíti az immunrendszert. Ugyanakkor képes a kemoterápiás kezelés okozta tünetek enyhítésére. A legutóbbi kutatások pedig kimutatták, hogy jó hatással van a cukorbetegre valamint a magas koleszterinszinttel rendelkezőkre is. Amerikai szakemberek által végzet kutatások kimutatták, hogy a CoQ10 serkenti a falósejtek aktivitását (ezek bekebelezik a kórokozókat majd elpusztulnak) ugyanakkor vírusölő, antibakteriális és rákellenes hatással is bír.

  K. Folker kutatóorvos „Clinical Investigator” szaklapban közölt tanulmányában rámutat arra, hogy a CoQ10 használata révén visszafordítható az immunrendszer elöregedése, ugyanakkor 300mg/napos bevitelnél megakadályozza a mellrák fejlődését, amely sok esetben a beteg teljes felgyógyulásához vezet.

  A 60-150 mg-os napi CoQ10 bevitel serkenti, erősíti a természetes „gyilkos sejtek” (Natural Killer Cells) tevékenységét, így meggátolja a rákos sejtek terjedését. Fertőzések vagy rákos betegség esetén napi 200-400 mg CoQ10 javasolt.

  A CoQ10 koenzim könnyebben felszívódik állati zsiradékok jelenlétében. A gyors és eredményes felszívódás érdekében, főleg a szívbetegek esetében a CoQ10 mellé javasoljuk a Vadlazac olaj használatát is.

  A Q10 koenzim felszívódása jelentősen növelhető (~ 60%) a Biopiperin egyidejű használatával.

  A Biopiperin egy egyedülálló termék a Provita Nutrition & Health Inc., kanadai laboratóriumaiból, amelyet biotin és piperin társítása által hoztak létre úgy, hogy növelje a vékonybélben történő felszívódás hatékonyságát. A hozzáadott E vitamin szinergikusan megnöveli a Q10 koenzim hatásait.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetétel / kapszula (425 mg):

  Q10 koenzim (erjesztés útján nyert ubiquinone)120 mg
  Nem gyógyszerészeti összetevők:
  Kapszula – zselatin60 mg
  Magnézium sztearát10 mg
  Mikrokristályos cellulóz180 mg

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, kukoricát.

  HASZNÁLATA

  Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): 1 kapszula/nap.

  Ajánlások

  • A CoQ10 koenzim könnyebben felszívódik állati zsiradékok jelenlétében. A gyors és eredményes felszívódás érdekében, főleg a szívbetegek esetében a CoQ10 mellé javasoljuk a Vadlazac olaj használatát is.

  Figyelem

  • Forduljon kezelőorvosához ha ezt a terméket szeretné használni terhesség vagy szoptatás idő alatt, vagy ha vérnyomascsökkentöt vagy véralavadásgatló orvosságokat használ.
  • Ne haladják meg a napi ajánlott adagot.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.