Astragalus 9000 forte – tumor-ellenes, immunrendszer stimuláló

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  28.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Miben tűnik ki az általunk ajánlott Astragalus?

  • Elsősorban a terápiás kezelésre alkalmas Forte adagolással.
  • Másodsorban a gyógyszerészeti minőséggel valamint a 100-os tisztasággal, amelyek maximális hatást biztosítanak.

  A piacon található legtöbb terméket állati eredetű gélkapszulába zárják (szarvasmarha származék). A kapszulák gyártásához felhasznált növényi eredetű gél (bár megemeli az árát) elhárítja annak a veszélyét, hogy az állati zselatin esetleg gyengítse, semlegesítse vagy módosítsa az Astragalus hatásait. Daganatellenes, immunrendszer serkentő. Papillóma vírus, rák (méhnyarák is) valamint A, B és C típusú májgyulladás esetén ajánlott.

  Az Astragalus az egyik leggazdagabb összetétellel rendelkező gyógynövény, amely polizaharidokat, flavonoidokat, glikozid triterpeket, amminósavakat és ásványi nyomelemeket tartalmaz.

  Gyógyászati adagokban alkalmazva helyreállítja a T sejtek számát (a fehér vértestek egy specifikus formája) a rákos- és HIV-vírussal fertőzött betegek esetén. Az Astragalus-ban található polizaharidok serkentik a mirigyeket és hozzájárulnak a csontvelőben a vörös vérsejtek szintjének a szabályozásában, ami igen fontos leukemia esetén. Ugyanakkor az is bizonyítást nyert, hogy az Astragalus serkenti a szervezet interferon termelését, így hatékonyan kezeli az Alzheimert, a C típusú májgyulladást, valamint megerősíti az immunrendszert és enyhíti a kemoterápiás kezelések okozta tüneteket.

  Az Astragalus (Astragalus membranaceus) évezredek óta használják a hagyományos kínai gyógyászatban, kombinálva más immunrendszer serkentőkkel is. Speciális antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megvédik a sejteket a szabad-gyökök okozta károsodástól, amelyek az energiatermelés melléktermékei a sejtek szintjén.

  Az Astragalus kiváló eredményeket ér el az immunrendszer serkentésében valamint bizonyos betegségek kezelésében. Serkenti az immunrendszerhez tartozó T limfocitákat és az NK gyilkos sejteket, növeli a IgA és IgG immunoglobulinok termelését.

  Az immunrendszer serkentő hatósugara viszont ennél sokkal tágabb, hiszen jótékony hatással van: a grippére, a légzőszervek fertőzései, a magas vérnyomás, gyulladások, cukorbetegség, C típusú és egyéb májgyulladások és a rák kezelése esetében is.

  Ugyanakkor vírus ölő (a májgyulladást okozó vírusok is), antibakteriális (a streptochoccus különböző formái is), gyulladáscsökkentő, és vízhajtó (hozzájárul a szervezetben felhalmosódott folyadékok eltávolításához) hatásai is ismeretesek.

  Az Astragalus ugyanakkor egy kiváló tonik mind a nők mind a férfiak részére.

  Ez a 9000 mg-os hatóanyagot tartalmazó kapszuláinak köszönhetően egyedülálló termék, a javasolt adagolásban, igen hatékonyan hat akkor amikor gyors és erős kezelésre van szükség.

  Az egészség megőrzése érdekében naponta 1 kapszula Astragalus 9000, garantáltan a kellő hatást nyújtja majd.

  Az Amerikai Egyesült Államokban több felmérést végeztek, amelyek során arra a végkövetkeztetésre jutottak, hogy az Astragalus egy hatékony alternatív gyógyszere lehet a rákos betegeknek, amelyek immunrendszerét károsítja a kemoterápia és a sugárkezelés.

  ÖSSZETÉTELE

  Astragalus Membranaceus gyökér (450 mg 20:1 kivonat)9000 mg (minimum 20% poliszachariddal)

  Használat

  Ajánlott adagolás: napi 1-2 kapszula vagy az orvos utasításai szerint.

  Súlyos betegség esetén nagyobb adagra is szükség lehet, így kérje ki kezelőorvosa véleményét.

  Referenciák

  1. The Journal of Urology 1991;146:486-490.
  2. Virology, March 1992
  3. Immunopharmacology (1990;20)
  4. Journal of Ethnopharmacology (1990)

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.