Agaricus Blazei Murill – immunrendszer serkentő, rák-ellenes

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  28.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  Élettartam stimuláló, immunrendszer stimuláló, rákellenes, idegrendszer erősitő.

  A Provita Nutrition az egyike azon kevés cégnek, amelyek az Agaricus Blazei Murill-ból egy koncentrált por kivonatot adnak.

  Egyes kultúrákban az Agaricus-t „Isten Gombájának” is becézik.

  Figyelmeztetés

  Sajnos Romániában néhány úgynevezett terápiás Agaricus gomba is eladásra kerül, Agaricus bisporus vagy Agaricus Milena megnevezésekkel.

  Ne szedjenek Agaricus Milena tartalmú terméket. Az Agaricus Milena nem egy terápiás gomba, lehetséges, hogy nem is fogyasztható gombatipus.

  Ami a  gombát illeti, csak egy fehér, ehető gomba, terápiás hatás nélkül.

  Ha az Agaricus Bisporus gombát tekintjük, az csak egy ehető fehér gomba terápiás hatások nélkül.

  Az egyetlen terápiás gomba az Agaricus Blazei Murill (Brasileira) – a helyes tudományos megnevezése Agaricus Subrufescens.

  Az Agaricus Blazei Murill egy olyan gomba, amely Brazíliából származik és egy különleges (speciális) polizaharid osztályt tartalmaz, amely béta glukán néven is ismert.

  A béta glukán egy erős stimulálója az immunrendszernek a makrofágók aktiválása által. A tanulmányok bebizonyították a béta glukán előnyeit, nemcsak a pozítiv intézkedés által a makrófágokon, de a B limfociták serkentése által, a Természetes ölősejtek és a supresszor sejtek által is. Emellett, a béta glukán egy nagyon jó antioxidáns és egy szabad anti-radikális. A béta glukán egy nagyon jó segítő a rák kezelésében. A béta glukán még segít a koleszterin szint csökkentésében is.

  Az 1970-es években két amerikai kutató a pennsylvaniai Állami Egyetemtől, miközben meglátogaták Brazíliát, felfedezték, hogy egy bizonyos helyen, a lakosság nem csak nagyon egészséges, hanem nagyon hosszú élettartamú is és nagyon sok ember lakott ott, akik már meghaladták a 100 évet.

  Mi volt az ő titkuk? Nagyon egyszerű! Egy féle gombával táplálkoztak, aminek Agaricus Blazei Murill volt a neve. Akkor kezdődött el ennek a gombának a bevezetése a növényi és az alternatív gyógyászatba.

  Az Agaricus Blazei Murill erőssíti (energizálja) a szervezetet a sejt szintjén és segít neki küzdeni az invázív (megtámadó) betegségek és a degeneratív betegségek ellen. Meg voltak figyelve nagyon jó eredmények a idegrendszer betegségeiben és a Multiplex Szklerózis és az Epilepszia esetében is.

  A rák elleni küzdelemben, az Agaricus Blazei Murill-t társítani lehet a többi terápiás gombával, mint például a Reishi 5000 ganodermaMaitake és Shiitake.

  Ha egy jól meghatározott arányban összekeverjük ezeket (a rák típusa után), akkor egy rákelleni „koktélt” kaphatunk.

  Ez a gomba gazdag stimuláns elemeket tartalmaz az emberi szervezet részére, ezek a terápiás gombák használatából egy csodaszert csinálnak, és egyes betegségek ezek közül, nagyon súlyosak is lehetnek, mint például:

  • Rák, cukorbetegség, májgyulladás, szív és érrendszeri megbetegedések, epilepszia, szklerózis;
  • Leukémia, vérmérgezés, limfóma, stb;
  • Reuma, artritisz, demencia, öregedés.

  Összetétel

  Összetétel/kapszula (425 mg):

  Hidrolalkoholikus 4:1 Agaricus porkivonat (Agaricus subrufescens), amely megfelel 1000 mg pornak250,0 mg
  Kiegészítők: mikrokristályos cellulóz90,0 mg
  Magnézium sztearát10,0 mg
  Kapszula (zselatin)75,0 mg

  Nem tartalmaz: tejtermékeket, tojást, glutént, szóját, búzát, kukoricát, élesztőt, diót, mesterséges édesítőszereket, aromákat vagy színezékeket.

  Használat

  Ajánlott napi adag: 1 vagy 2 kapszula, naponta háromszor, éhgyomorra vagy a szakember ajánlata szerint.


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.