Elkelt

  Vital-3 – Omega 3-6-9 összetevő

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  21.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leírás

  Számos klinikai vizsgálat és kutatás egyértelműen bizonyítja, hogy a létfontosságú zsírsavak pozitív hozadékokkal bírnak: a trigliceridek (a koleszterin összetevője), a szív, az agy, a cukorbetegség, a depresszió, az artritisz, az allergiás megbetegedések, a vérkeringés, a pajzsmirigy, a bőr és a szervezet egyéb szintjein.

  A halolajok tartalmaznak többszörösen telítetlen, Omega 3 zsírsavakkal, amely közül a legfontosabbak a EPA sav (Eicosapentaenoic) és a DHA sav (Docosahexaenoic), mindkettő a prosztaglandinok szintézisében tölt be fontos szerepet, amelyek számos biológiai folyamatban vesznek részt.

  A prosztaglandinok nemcsak az immunrendszer válaszreakcióiban, hanem a szívrendszer működésében is fontos szerepet játszanak, mivel a fájdalmas gyulladásokért felelősek.

  Mivel a halolajakban található többszörösen telítetlen zsírsavak növelik a prosztaglandinok szintézisét, gyulladáscsökkentő hatással is bírnak, ennek köszönhetően a reumatikus kezelésekre is javasolják. Pár hónapos halolaj kezelés után a reggeli jelentkező fájdalmak biztosan megszűnnek.

  Az E.P.A fontos a szívbetegségek megelőzése szempontjából, mivel csökkenti a trigliceridek szintjét, a D.H.A. pedig a agy funkcióinak és általában az idegrendszer egészséges működése szempontjából elengedhetetlen.

  Mind a halolajból, mind a növényekből származó Omega 3, 6 és 9 zsírsavak többoldalú szinergikus aktivitást biztosítanak a szervezetben történő gyors felszívódás által.

  ÖSSZETÉTELE

  Borago olja (nemhidrogénezett)400 mg
  Halolaj400 mg
  Len olaj (hideg préselésű)400 mg
  A következő Omega zsírsavakat tartalmazza:
  Linolénsav (GLA)/Omega 676 mg
  Linolénsav (ALA)/Omega 3212 mg
  Eikozapentaénsav (EPA)/Omega 372 mg
  Decosahexaeonic sav (DHA)/Omega 348 mg
  Linolénsav (LA)/Omega 6176 mg
  Olaj sav (OA)/Omega 9154 mg

  Használat

  Az ajánlott adagolás: naponta 1-3 gélkapszula, étkezés előtt vagy az orvos utasításai szerint.


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.