TNT Plus

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  31.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  „A szex az ember életében különböző szerepeket tölthet be, az egyéniségtől függően, viszont sokan frusztráltakká válnak, amikor a szexuális funkcióik hanyatlani kezdenek vagy teljesen leállnak a kor vagy a mindennapi élet okozta stressznek köszönhetően. Egyes emberek ettől idegessé, depresszióssá válnak és öregnek érzik magukat.”

  – Betty Norton – Kanadai Nutricionista mester –

  A TNT-Plusz természetes gyógymód pozitív hatásai

  • Nők esetében: Növeli a nemi vágyat és a kielégülés érzését, valamint az orgazmusok intenzitását és gyakoriságát;
  • Férfiak esetében: növeli a nemi vágyat, az erekciót, az állóképességet és a szexuális aktus lendületét

  A Tribulus Terestris-t hagyományos módon termesztik, a nemi vágyat növelő hatásáért. Növeli a luteinizált hormonok (LH) szintjét, és ugyanakkor pozitiv hatással van a szabad tesztoszteronok szintjére is. Növeli a nemi hormonok (ezek között a tesztoszteron hormonok is) szintézisét 30%-al. A termék egy hónapi szedésével, jelentős növekedést lehet elérni a spermatozoidák számában és mobilitásánál. Számos férfi nagyobb szexuális vágyat érez és marad hosszabb ideig maradnak szexuálisan aktivak. Ugyanakkor a nőknél fokozott szexuális vágy és kielégültség észlelhető.

  Az Epidemium Sagittatum-ot Kinában és Japánban termesztik, kimondottan a nemi vágyat növelő hatásáért. Növeli a szexuális vágyat úgy a nőknél, mint a férfiaknál és erősiti az erekciót is.

  Lepidium Meyen: más néven perui Ginseng, több mint 2000 éve, hogy Dél-Amerikában termesztik. Endokrin rendszer fiatalító hatása van erősiti a szexuális funkciót is. Pozitiv, kiegyensúlyozó hatása van a női nemi szervekre.

  A fent emlitett három összetevő, mind standardizált kivonat – a piacon létező legmagasabb tisztasági és potencia fokkal – szinergikus arányban kombinálva, a maximális hatás elérése érdekében. 3-4 hónap rendszeres használat után, a férfiaknál növeli és helyreállitja a szilárd erekció megtartásához, a normális szexuális vágy fenntartásához és a merev állapotban levő pénisz méretének növeléséhez szükséges tesztoszteron szintet.

  ÖSSZETÉTELE

  Tribulus terrestris száraz gyümölcs kivonat300,00 mg
  15:1 Epidemium sagittatum száraz levél hidroalkoholos kivonat200,00 mg
  4:1 Maca-szárított gumó kivonat (Lepidium meyenii)250,00 mg
  barna rizsliszt10,00 mg
  magnézium-sztearát5,00 mg
  maltodextrin5,00 mg
  kapszula (zselatin)125,00 mg

  Nem tartalmaz: tejtermékek, tojás, mesterséges tartósítószerek, festékek, fermentek, mesterséges édesítőszerek, búza, szója, glutén.

  Használat

  Ajánlott napi adagolás: 1 kapszula naponta háromszor egy nagy pohár vizzel. A termék 100%-ban természetes és nem ismertek semmilyen mellékhatásokat.

  TNT-plus és Aldora termékek kombinációja segít merevedési zavarok (krónikus impotencia) kezelésében és egy tartós hatás elérésében.

  Figyelmeztetés

  • Szívbetegség esetén forduljon orvosához.

  Tanulmány

  A Romániában élő emberek 33%-a küzködik merevedési problémákkal

  Az AB Company Research kiadott egy tanulmányt a romániai népesség szexualitásáról, amely szerint minden 3. Ember merevedési problémákkal küzd és ez a probléma a 25 év alatti lakosság esetében is gyakori.

  A merevedési problémáit a fériak mintegy csupán 36%-a ismeri be, és gyakran meg is indokolja a stresszel és a fáradtsággal(43%), a cigarettázással (18%) és az alkoholfogyasztással (1ö%). Sok nő úgy véli súlyosan érinti szexuális életét, mind a merevedés elmaradása (27%) mind a merevségi állapot fenntartásának a képtelensége (17%).

  Mindennek ellenére a romániai emberek fele elutasítja a merevedési problémák kezelését, és mintegy 3%-a állítja, hogy mindenképpen lépéseket fog tenni a probléma megoldása érdekében. Dr. Nicolae Calomfirescu, a Román Szexuális Gyógyászat Egyesület elnöke elmondta, nem létezik olyan ember, aki legaláb egyszer ne szembesült volna szexuális kudarccal. “A kudarchoz való hozzáállásunk, az ahogy a kudarcot megéljük és kezeljük, ez az ami a legtöbbet számít”- mondta az orvos.  

  Forrás: HotNews / Askmen 

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.