Elkelt

  Tiszta lecitin

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  18.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leírás

  A természetes bio formában fellelhető foszfolipid tartalmának köszönhetően az Organika e terméke egy premium minőségű étrendkiegészítő, amelyet kiváló minőségű, kimondottan csak az Amerikai Iowa-i Egyetemen és felvigyázása mellett termeszetettek.

  A Lecitin-ben található foszfolipidek (főleg a kolin), hasonlóan az Inozin-hez létfontosságú elemek az agy egészséges működése, így a memória szempontjából is. Ennek köszönhetően intenzív intellektuális tevékenységet végző idősödő embereknek, egyetemistáknak és diákoknak ajánlott.

  A Lecitin viszont nem csak az agy működése szempontjából fontos. A foszfolipidek közreműködnek a zsírsavak anyagcseréjében, ennek következtében a lecithin hatékonyan járul hozzá a magas koleszterinszint kezeléséhez, ugyanakkor az értisztító tulajdonságainak köszönhetően alkalmas a szív és érrednszeri betegségek kezelésére is.

  Rendszeres alkalmazás esetén, a lecitin segít az izületi fájdalmak megszűntetésében is.

  ÖSSZETÉTELE

  Nem-GMO szójából nyert tiszta lecitin kivonat1200 mg
  Segédanyagok: zselatin, glicerin és tisztított víz400 mg

  Használat

  A napi javasolt adag: 1-3 gélkapszula.


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  További, szív- és érrendszeri betegségek kezelésére ajánlott termékek:

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.