Elkelt

  Tiszta klorofill, garantált organikus kivonat

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  15.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leírás

  Az apró klorofil molekulák rendkívül hasonlítanak a vörös vérsejtekre, a vér egyik fontos alapelemei, az élet megteremtői ezen a bolygón. Nem csak a növényeket tartják életben, hanem a legújabb kutatások szerint az állatokat is. Az hogy a húsevő állatok is fogyasztanak zöld növényeket, a klorofil gyógyító hatásának köszönhető, amely az emberei szervezetre is igen jó hatással van. A zöld vérként is emlegetett klorofil, méregteleníti a szervezetet, szabályozza az emésztést, hozzájárul a sebek gyógyulásához, lassítja az öregedést, megóv a rákkeltő sugárzástól és a káros vegyi anyagoktól. A biológiai kutatások előrehaladtával egyre nyilvánvalóbbá válik az emberi szervezet és az élethez nélkülözhetetlen anyag közötti, rendkívül erős és titokzatos kapcsolat. Úgy tűnik, hogy Isten úgy teremtette meg az emberi szervezetet, hogy szoros együttműködésben éljen ezzel a „zöld elixírrel”, amely pozitív hatással van az életfunkciókra.

  A klorofil legerősebb hatását az emberi vérre gyakorolja. Pótolja az ásványi anyagok hiányát és hozzájárul a mérgező anyagok eltávolításához a szervezetből. Így tehát az a népi hiedelem, hogy egy csalán, medvehagyma vagy spenót kúra képes felfrissíteni a vért, igen komoly megalapozást nyert. Kutatók nagy erőfeszítést tettek annak érdekében, hogy felfedjék az emberi vér és a “növények vére” közötti szoros kapcsolat nyitját, nem tudták egyelőre megfejteni, arra viszont rájöttek, hogy a klorofil kivonat és a vér között egy igen bonyolult kapcsolat áll fenn és igen hasznos a gyógyászatban.

  A klorofilt tartalmazó rágógumi a kapszulás vagy tablettás klorofilt helyettesítheti. Mivel hosszabb ideig van a szájüregben, a klorofil könnyebben és nagyobb mértékben szívódik fel, mint a gyomorból, ugyanakkor fertőtleníti és felfrissíti azt.

  ÖSSZETÉTELE

  Klorofil16 mg (lucerna és lóhere klorofill kivonat)

  Használat

  Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): naponta 1 – 2 tabletta.

  Ajánlások

  • A tablettákat össze lehet rágni.
  • A menstruációs ciklus alatt 1-3 tabletta javasolt.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.