Elkelt

  Standardizált Pycnogenol 30 ml

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  23.96 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leírás

  A Pycnogenol a proantocianidin védjegye, amely a Franciaországi tengerpartokon termő tengeri fenyő kérgéből kivont bioflavonoid komlexum. Egy erős antioxidáns, amelyet olyan szabadgyökök következtében kialakult betegségek kezelésében teszteltek, mint: az Alzheimer, a rák, a molekuláris degeneratív betegségek, glaukóma és szenilitás.

  A Pycnogenolul nem szabad összetéveszteni a Szőlőmag kivonattal, amely oligometrikus proantocianidin (OPC). Ők különböző kémiai összetevőkkel rendelkeznek és szinergikusan ható antioxidánsok. (szinergikus: kombinálni lehet őket így kiegészítik egymást és erősebb hatással bírnak).

  A Pycnogenol a szervezet nagyon gyorsan felszívja (körülbelül 20 perc alatt) és 72 órám keresztül hat a szervezetre (a hatása az idő mlásával csökken). A Pycnogenol nagyon hasznos a szabadgyökök által károsított szervek regenerálásában, amelyeken először jelentkeznek az öregedés jelei: látás, agyi funkciók és a bőr rugalmassága.

  A Pycnogenol ugyanakkor megvédi a sejt DNS-ét a szabad gyököktől. A DNS károsodása meggyorsítja az öregedést, a rák és a krónikus betegségek kialakulását.

  Bizonyítást nyert az a tény, hogy a Pycnogenol javítani tudja a vérkeringést a kapillárisok és a vénák megerősítése által. Hasznosnak bizonyult a krónikus vénás élgtelenség megelőzésében és kezelésében, amely viszketést, dagadást (főleg a lábakét), víszért és ödémát okoz. A Pycnogenol ugyanakkor megelőzi a vérlemezkék összetapadását, amely vérrögök képződéséhez vezethet.

  Egyes kutatások kimutatták, hogy a Pycnogenolului képes enyhíteni az allergia okozta tüneteket valamint a gyulladásokat.

  ÖSSZETÉTELE

  Pinus Pinaster hidroalkohols kivonat20 mg
  Vizmentes etil-alkohol561 mg
  Desztillált viz400 mg

  Nem tartalmaz: tejtermékeket, színezékeket, éleszőt, tojást, mesterséges tartósítószereket, mesterséges édesítőszereket, búzát, szóját és glutént.

  A 30 ml-es üveg 600 mg Pycnogenol-t tartalmaz.

  Használat

  Az ajánlott napi adagolás (szájon keresztül, csak felnőttek számára): 12 csepp (1 ml), nyelv alá, napi 3-szor étkezés közben.

  Javaslatok:

  • Az első 2-3 nap (növelt dózis): 30 mg/nap (18 csepp), minden 10 kg testsúlyhoz naponta 3-szor étkezéskor (például: 60 kg testsúly, 6 × 18 = 108 csepp / nap, azaz 108/3 = 36 csepp naponta 3-szor).
  • Az elkövetkezendő napokban: 60 mg / nap (összesen 36 csepp) – 12 csepp naponta 3-szor étkezéskor. Nyelv alá is tehető, ahol 20-30 másodpercig tartják, majd vízzel vagy gyümölcslével lenyelik.

  Figyelmeztetések:

  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot!
  • Az étrend-kiegészitő használata előtt, forduljon kezelőorvosához ha szklerózis, lupus erythematosus, reumatoid arthritis vagy más autoimmun betegségben szenved!
  • Az étrend kiegészitőt nem szabad terhesség vagy szoptatás idő alatt használni!
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet!

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.