Elkelt

  Siberian Tiger Ginseng

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  25.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leírás

  Jólismert adaptogénként, igen hatékony nemcsak a mentális, hanem a fizikai energiák serkentésében. A Szibériai tigris ginseng egy elismert általános tonik, amely immunrendszer serkentő, antioxidáns és tonifikáló. Növeli az intelektuális és a fizikai teherbíróképességet, serkenti a szexuális vágyat, ugyanakkor kezeli a nők esetében a meddőséget. Szabályozza a vérnyomást és a vércukorszintet, csökkenti a magas koleszterinszintet és védi a májat.

  Jelentősen hatékony a túlterhelés, a stessz, a krónikus fáradtság, a neuraszténia, a depresszió, a lábadozás és a túlzott erőkifejtést követő regenerálódási folyamatok esetén valamint a nők meddőségének és a fériak szexulis funkcióinak a kezelésében.

  A Szibériai tigris ginseng felhasználásának leghíresebb esetei:az orosz atléták teljesítőképességét növelték a szibériai ginseng segítségével, a moszkvai Olimpiára majd az űrhajósokat készítették fel, a hosszú űrutazásokra. A szibériai ginseng egy hatékony tonik, amely megerősíti a szervezetet , megakadályozza a munkabíróképesség és a koncentrációképesség csökkenési tendenciáit, ugyanakkor igen hatásos a lábadozási periódusokban.

  A Szibériai tigris ginseng kivonatot, a különböző neurózisban szenvedő betegeknek ajánlják. Növeli a mentális képességeket, csökkenti a fáradást fizikai erőkifejtés esetén, javítja a látást és a hallást.

  Ugyanakkor megfigyelték, hogy javítja a kedélyállapotot és csökkenti a vér koleszterin- és a beta-lipoprotein szintjét az aszteroszklerózisban szenvedő betegek esetében, ahol a betegség a koronaereket támadja meg.

  A készítmény jó hatással volt a szív és érrendszeri panaszokkal küszködő betegekre, így a reumás karditiszt is. Nem javasolt magas vérnyomással rendelkező betegek számára. A kínai gyógyászatban a Szibériai tigris ginseng az alvászavarok és az álmatlanság gyógyítására használták. Javítja a memóriát, a koncentrációs képességet, csökkenti a stresszt és hosszú életet biztosít.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetétel / kapszula (739 mg)

  Szibériai ginszeng gyökér-por (Eleutherococcus senticosus)600 mg
  mikrokristályos cellulóz165 mg
  arab akác íny15 mg
  kroszkarmellóz- nátrium25 mg
  magnézium sztearát19 mg
  szilícium dioxid10 mg
  sztearinsav5 mg

  Nem tartalmaz: tejtermékeket, tojást, mesterséges tartósítószereket, szinezékeket, erjesztőt, mesterséges édesítőket, búzát, szóját, glutént vagy kukoricát.

  Használat

  A javasolt napi adag: 1-2 kapszula.


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  További, a Ginseng családjába tartozó termékek:

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.